Jump to content
Naimisiin.info

Teemana vihreä


Guest _jonna_

Recommended Posts

Meidän häihin tulossa teemaksi vaalean vihreä ja koska en tunnu löytävän "sopivaa" pukua niin päätin värjäyttää kenkäni ja laukkuni oikean sävyiseksi. Häät ovat ensikeväällä ennen vappua joten aikaa puvun etsimiseen onneksi on vielä... Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Pöytiin tulee myös vihreät kaitaliinat ja koristekiviä ja kakkuun tietenkin vihreä sokerikuorrutus höystettynä roosilla kukilla... Kimppuuni tulee paljon vihreää ja Roosaa ehkä hiukan oranssia.. Aika sais vain kulua paljon nopeammin...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

camili, mielestäni morsiamen ei tarvitse puvusta ja kimpusta alkaen "sointua sevetteihin" eli teemavärin ei tarvitse toistua ihan kaikessa, mitä häissä on. Tai siis vaikka meilläkin teemana on valkoinen + omenan-/limenvihreä, niin silti minun lookissani ei ole tippaakaan vihreää ja kimpussa on valkoista + vaalean-/lohenpunaista ja vihreää on vain lehdet..

 

Toki siis voi toteuttaa teemavärin niinkin, että joka paikkaan sitä laittaa, mutta se ei ole välttämättömyys kuitenkaan :) Mutta jos haluat pukuun vihreää, niin miten olisi sellainen puku, jossa olisi jotain kirjailua vihreällä taikka sitten takana olevat nyörit(jos haluat nyöritettävän puvun) olisivat vihreät?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän teemaväri limen (omenan vihreä) ja valkoinen. Harmi, kun juhlapaikassamme ei saa polttaa kynttilöitä. Kattaukseen suunniteltu murattia, valkoista helminauhaa ja ja.. Sitten piti olla vihreät kynttilät, mutta täytyy suunnitella tilalle jotain muuta.  :give_heart:  Kaitaliinaksi valkoisen liinan päälle vihreää organzaa. 

 

Tässä ketjussa oli aikaisemmin samantyyppisestä kattauksesta kuvaa, aivan ihana!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Aivan ihanaa että muillakin on sama maku ja että täällä on tällaisia ideoita :). Vaalea omenan / limen vihreä <3.

Talvellapa meilläkin häät, mutta tän ketjun ansiosta en hautaakaan lempiväriäni talvisempien teemojen alle :) ! Keväänvihreä ja valkoinen sopisivat kyllä meidänkin häihin. Lisäksi peilejä, kynttilöitä ja kasviasetelmia kirkkaissa lasimaljakoissa. Jokuaika sitten näin kuvan pienestä asetelmasta, jossa oli tulipunainen tyyliin flamingonkukka ja -lehti upotettu kokonaan veteen poikittain/ylösalaisin ja lisäksi samassa lasimaljakossa oli vastaavat aseteltuina normaalisti pystyyn. Kirkas vesi ja vihreä sopivat mielestäni hyvin yhteen. Valitettavasti mulla ei oo siitä tässä kuvaa saatavilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...