Teemana kivet


Guest Taika-lilja

Recommended Posts

Guest Taika-lilja

Onkohan kukaan pitänyt kivisiä häitä? Olen ajatellut että kivet olisivat näyttäviä ja halpoja koristeita varsinkin pöytiin. Sinne voisi "istuttaa" väliin jotain mehikasveja jne... Ideoita? ;D

Link to comment
Share on other sites

Joo kivet ovat tosi hyvä idea, siitähän voitte sitten vitsailla että koristeet kuvastavat kivistä taivaltanne... Niiden kanssa kannattaa käyttää raikkaita ja/tai vahvoja värejä, pelkkä valkoinen kivien kanssa tuntuisi aika ankealta. Joku hehkuva punaoranssi tai upea sininen vois olla tod cool. Ohan noita, yhdistä lempiväristänne joku soppeli sävy tai useampi. Heh, tässähän itekkin aivan innostuu! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Minkäköhänlaista kynää/väriä/tms. kannattaisi käyttää kiviin kirjoitettaessa? Olisikohan kellään vinkkejä ja kokemuksia?

Mä käyttäisin ihan maalia ja pienen pientä pensseliä, millä saa siistiä jälkeä. Sinooperissa myydään sellaisissa pienissä purkeissa monen värisiä maaleja, mitkä varmasti toimisivat kiviinkin.

Link to comment
Share on other sites

Nuo edellisen viestin kuvassa, pikkuämpäreissä olevat kivet on ilmeisesti syötäviä! Yks kaveri sai tuparilahjaksi joltakin tuttavaltaan kivien näköisiä karkkeja (kuivattuja hedelmiä?)!!:o Ja olivat vieläpä hyvänmakuisia. Hitsi vieköön kun en tajunnut kysyä häneltä mistä oli ostanut ne. Lapsille ne voisivat olla ehkä hieman hämmentäviä...   ;D Näkevät aikuisten syövän niitä, jonka jälkeen syövät itse pikkukiviä suoraan maasta...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 months later...

ndnd, mistä noin halvalla saa sitä rantakiveä? Täällä Kuopiossa maksaa halvimmillaan rantakivisäkki (Kekkilän) sen 15e.

Sittenhän Kekkilällä on myös sellaisia isoja rantakiviä, jotka ovat sellaisessa laatikossa. Niiden hinnaksi muistelen täällä olleen sen 12e (suurinpiirtein).

Ja jos haluaa värillisiä kiviä, niin Kekkilältä löytyy myös valkeita, mustia, keltaisia ja punaisia. Ja en ole mikään Kekkilän edustaja. ;D Varmasti muiltakin voi löytyä noita koristekiviä. ;)

edit. Kannattaa siis kiertää noita puutarhakauppoja läpi, sieltä saa kuitenkin halvemmalla noita kiviä kuin jostain sisustusliikkeestä. Monesti pienikin pussi koristekiveä maksaa sisustusliikkeissä n. 4e. Noissa puutarhakivissä on tietenkin se "huono" puoli, että ne pitää sitten pestä. Mutta toisaalta hinta on alhaisempi. Isosta säkistä saa jo isoihinkin häihin hyvin koristeet. Ja voihan niitä sitten levitellä omaan puutarhaan tai kukkaruukkuihin, jos kaikki ei mene.

Link to comment
Share on other sites

Kuinka paljon on 25 kiloa kiviä? Eli montako tavallista ämpäriä sillä voisi kuvitella täyttävänsä?

Ajattelin myös tota kivi-somistusta. Me tosin tarvitaan niitä kiviä aika paljon, joten ostaminen voi olla poissa laskuista. Ajattelin lähteä Kaivopuiston rannasta ensin itään ja sitten tarvittaessa länteen rantaa haravoiden. Jossain vaiheessa toivon löytyvän sopivia murikoita... Näin pysyttäneen budjetissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...