Jump to content
Naimisiin.info

Teemana syksy


Monnax

Recommended Posts

  • Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En minäkään noita oveen uskalla laittaa, vaan pidän nuita kransseja usein "jättimansetteina", eli pöytään vaan ja keskelle joku ihana iso lasinen tuikkuvaasi, jollaisia on partylitella ja pentikillä ja vaikka missä. Siis niitä, joissa kynttilä on metalli alustalla joka kelluu/riippuu lasivaasin reunoista... jos joku ymmärtää mitä tarkoitan. Häissä aika näyttävä pöytäkoriste esim.lahjapöytään tai noutopöytään ;)

Link to comment
Share on other sites

Se riippuu ihan siitä, miten niitä käyttää. Jos sulla on esim. ruskalehtiä somistuksessa, niin väkisin sulla on mukana oranssia, keltaista, punaista, ehkä vihertävää. Tai no voihan sitä valkata, itse en aio rajoittaa ruskasävyjen kirjoa mitenkään. Mutta jos sulla on vaikka punaiset menut, oranssit pöytäliinat, ruskeat servietit ja vihreät tuikkukipot niin todennäköisesti se ei toimi. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Samaa mieltä Giselan kanssa. Mun mielestä oranssin ja ruskean kasveriksi voi ihan hyvin hieman 'ripauttaa' esim vihreää tai punaista. Siis vain ripauttaa, ei tarkoituksena tehdä mitään värien sekamelskaa.

Meillä pääväreinä on pari ruskan sävyä ja tehoväreinä sitten muita ruskavärejä tai vaikka vihreää.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meille tulossa myös syyshäät (12.9.09) ja väreinä syksyn värit. Ja mielestäni oranssi ja punainen sopii vallan hienosti yhteen. Kun katselee sisustus lehtiä yms, niin siellä on paljon yhdistetty juuri oranssi ja punainen. Onhan luonnossakin syksyllä paljon punaisen eri sävyjä, eikä ne riitele lainkaan keskenään. Ostin oranssia kaitaliinaa ja servetit puolestaan ovat enemmän punaisia, joissa vielä kultaakin joukossa. Kukiksi ajattelin lyhtykukkia (oikeaa nimeä en muista, oiskos ollu juutalaisen jotain....), ne ovat parhaimmillaan syyskuussa ja väriltään ihanan oransseja ja kellertäviä. Noita lyhtykukkia siis voi kasvattaa itsekkin ja ovat kuulemma hyviä kasvamaan.

Väriä elämään tarvitaan :girl_smile:

Syksyn teemaa kun käytetään, niin hää"namuiksi" laitamme kukkasipulit, jotka kuuluu juuri syksyllä kylvää maahan. Keväällä voivat ystävät ja sukulaiset sitten muistella häitämme, kun kukka sieltä mullasta esiin putkahtaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Meillä myös häät 24.10, kuten Katjallakin, ja itsekin olen näitä syksyteema-asioita miettinyt.

Ruska on jo silloin ohitse, joten lienee turha kuvitelle kantavansa sisälle ämpirikaupalla kuivia vaahteranlehtiä... Ne taidan siis kerätä hetimiten ruskan alettua talteen vaikka vintille.

Kynttilöistä tullee iso osa meidän koristusta. Kynttilöistä ja ulkotulista/lyhdyistä. Mietin tässä vain, että mihin aikaan suurinpiirtein tuolloin tulee pimeää? Meillä on virpominen (lue vihkiminen) klo 16 ja haluaisin sen (häihimis) ympäristön jotenkin näyttävämmäksi tulien tms avulla. Ne vaan lienee hieman turhia, jos vielä silloin ei ole pimeää.

Onko vinkkejä saunan koristelusta syksyllä? Kesällä on voinut esim polttareissa koristella sauna oksilla ja kukilla, mutta entä lokakuussa? Silloin lienee vielä kunnolla sieniä, joita voi sitten tökkiä minne sattuu..näin niinkuin yleisemmin kuvattuna. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Aivan ihania ideoita täälä! Meillä häät 10.10 -09 ja kovasti olen alkanut pohtia mitä koristelua juhlapaikalle keksisin. Teemana juuri syksy ja ruskan herkulliset värit höystettynä ripauksella kultaa :D . Onneksi löysin nämä sivustot ja sain aikaiseksi kirjautua tänne, täältä kun löytyy kaikkea!

Ja lisää vaan ideoita syksyisiin häihin!

Itse ainakin haaveilen, että ulos tulisi paljon ulkotulia ja mahdollisesti muutama jätkänkynttilä. Sisälle ajattelin myös kynttilöitä, mutta ehkäpä turvallisuussyistä ledvalokynttilöitä ja kelluvia kynttilöitä... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

On kyllä ihania ideoita! Meillä kans syysteema häissä.. Väreiksi ajateltiin oranssinpunaista/tummaa oranssia (mikä nyt onkaan :girl_haha: ), oranssinkeltaista ja vihreää sekaan sekä hitunen valkoista... kutsut/kiitoskortit jne. tehdään varmaankin valkoisella pohjalla. Hääkimppuun tulee ainakin kallaa, ehkä ruusua tai jotain marjoja... Pöytiin laitetaan lehtiköynnöstä, sekaan erivärisiä kynttilöitä... ehkä jotain marjantapaista pallukkaa ja käpyjä. Luonnosta en varmaan kerää mitään, paitsi kävyt jos niitä laitetaan, kaikki muu ostetaan kaupasta..

Link to comment
Share on other sites

Näistä kaikista ihanista jutuista on niin vaikea valita millaisia koristeita sisätiloihin valitsisi... Vaahteranlehtiä varmaankin ainakin jossakin muodossa tulee meille.

Minäkin tahtoisin hääkimppuun ainakin kallaa ja jotain marjan tyyppistä, esim. kuulemma hypericum on sellainen mitä kimpuissa käytetään, mutta sen tarkemmin en vielä hääkimpun koostumusta tiedä :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä myös syys-/lokakuun vaihteen häissä teemana ruskan värit, aika lailla samaan tapaan kuin nimim. vaahtera mainitsi ylempänä, eli ripauksella kultaa haemme vähän lisäjuhlavuutta syksyn väreihin. :-X

Onko kellään mitään keinoa, miten ruskalehtiä (puista pudonneita, siis) saisi säilöttyä niin että eivät kuivahtaisi ja murentuisi ennen koristeeksi ehtimistään. :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään mitään keinoa, miten ruskalehtiä (puista pudonneita, siis) saisi säilöttyä niin että eivät kuivahtaisi ja murentuisi ennen koristeeksi ehtimistään. :)

Samaa Auroora82 mietin minäkin. Jossain joku taisi kirjoittaa, että säilöi lehdet muovipussiin, mutta nyt en muista oliko tämä hyväksi havaittu keino vai vältettävä sellainen. Mietin myös, että kuinka kauan etukäteen lehtiä täytyy/olisi hyvä kerätä?

Link to comment
Share on other sites

http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11174

Tuolla olikin ketju syksyn lehtien käyttämisestä koristelussa. Ihania kuviakin inspiraatioksi, kannattaa Hsoidi82 katsastaa!:) Tosin näytti olevan kyse lehtien kuivatuksesta, kun itse taas haluaisin lehtiä myös "tuoreena" käyttöön, esim. kirkosta tullessa päälle heiteltäväksi.:D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...
Guest Hydrangea

Ihana tunnelma näissä kuvissa. Tuolla toisessa ketjussa pohdin vintage-teemaa, mutta myös nämä syysteeman kuvat ovat upeita. Häämme ovat syksyllä, joten syys- ja vintage-teeman yhdistelmästä saanen jotain aikaiseksi!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...