Cathi

50-luvun häät - ideoita

23 viestiä aiheessa

Olemme ajatelleet sulhon kanssa yrittää kehitellä tälläistä 50-luvun Grace Kelly/Frank Sinatra tyyliä... Miten ihmeessä saisimme tämän oikein häihimme ilman, että siitä muodustuu naamiaisjuhlaa tai muuten vaan yliampuva...Tarkoitus on kuitenkin ELEGANTIT, TUNNELMALLISET, RIEMUKKAAT häät!

Musiikiksi olemmekin ajatelleet juuri Frank Sinatran ja muiden klassikoiden kappaleita eikä perinteisiä valsseja, tangoja jne...

Auttakaa hyvien ideoiden kanssa...

grace.jpghisoc1.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips

Mulla on samanlainen idea.. USA:n useilla hääaiheisilla webbisivuilla löytyy TOSI paljon pientä vinkkiä koristukseen. Voit hakea esim. "Old Hollywood Glamour Weddings". Hain tällä vinkkejä..

Ottaisin itsekin vastaan tähän liittyviä vinkkejä.

Omien häitteni teemana on tuo sama.

Olen ajatellut käyttävän 40-luvun musiikkia (ja siitä kohti nykyaikaa loppuillasta, että kaikki vieraat vihtyy). Kukkakoristukseen ruusuja ja liljoja. Muihin koristuksiin mustavalkoisia kuvia Hollywood-tähdistä ja muistakin ja suuria kynttilöitä. Väreinä ovat valkoinen, kulta ja punainen. Paikkana vanhanajan kartanorakennus kristallikruunuineen.  

Häät on elokuussa 2008, joten onneksi on aikaa vielä suunnitella.   :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Grace Kelly tyyli kuullostaa ihanalta! Aloin heti miettiä, että oletteko "siviilissä" myös fiftari tyylisiä? Jänskätti puolestanne tuo, ettei tosiaan tunnu häissä naamiasmeiningiltä. Tosin asiantuntevat kampaajat ja meikkaajat varmasti osaa asiansa ja tyyli ei lyö yli. Itse tykkään kovasti tästä fiftarimeiningistä, mutta omat häät tulee olemaan ilman erillistä teemaa. tai kai se on vähän rock, kun kaveripiiri ja sukukin on vähän rockhenkistä porukkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En oo 50-luvun tyylinen henkilö. Hääteema vei vaan mukanaan.  ;D Se oikeastaan alkoi gangsterileffoista ja kun ideoi teemaan juttuja pikku hiprakassa. (Kannattaa niin saa ne hulluimmatkin ideat pyörimään ja naurua riittää!)

..hääteema sitten siirtyi Sinatran musiikkiin ja vanhoihin elokuviin..

En ajatellut pukeutua tai laittaantua jonkin leffahahmon mukaan. Nyt on näkynyt aika paljon 40-50-luvun teeman mukaisia muotivinkkejä. Katsopa vaikka viimeisintä Anna-lehteä tai elokuvia (Hollywoodland, Prestigo, Pear Harbour). Ajattelin enemmänkin sellaista tyyliä. Punaiset huulet ja sumuinen silmämeikki. Käsiin hanskat ja ehkä hiuksiin sulkakoriste.

T: Sanna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme menossa naimisiin elokuussa 2008, ja aiomme pitää50 luvun tyyliin ja rock`n`roll hengessä nämä juhlat. Ajattelimme ainakin sellasta punavalkoista teemaa ja 50 luvun julkimoiden kuvia juhlapaikalle..tms.. lisää ideoita josjoltain löytyy niin olisin kiitollisin mielin niitä vastaanottamassa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei hauska idea! Missäpäin menette naimisiin? Helsingissä on liike Play it again Sam, jossa on kaikkia vanhoja vaatteita ja koruja, ja myyjät osaavat kerätä asusteet tietyn ajan henkeen yms. Hmm, kirjoittelen jos tulee mieleen jotain juuri tuosta 50-luvusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

viime kesänä olimme 50-luvun teemahäissä, aivan ihanat! kutsussa oli että pukeuduttaisiin 50-luvun tyyliin eli tytöille pallomekot ja pojilla rottatakit, tätä linjaa. paikkana oli vanha kartano jonka kyljessä oli lato, siellä oli sitten illalla latotanssit ja joku kolmen hengen orkka läskibassoineen. melkein kaikilla vierailla oli oma pullo mukana joko lättä-kossu tai lättä-jallu, sen ajan hengen mukaan:)

mutta teema oli todella onnistunut juuri vieraiden viitseliäisyyden takia kun olivat panostaneet asuihinsa ja muutenkin hiuksiin ja meikkeihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti näistä olisi edes jotain hyötyä...  :-?

1F044B.jpg

Pöytää

7p172e.jpg

Kutsu

6u057aa.jpg

"Hääkarkkeja"

8425a5.JPG

Aito 50-luvun hääpuku

407_50s-party.jpg

PucciaParty1950Centerpieces.jpg

Wedding-Cards.jpg

Aitoja hääkortteja

50s-savedate.jpg

Save the Date -kortti

Jos vieraiden toivotaan pukeutuvan myös teeman mukaisesti, voisi olla mukava lähettää kutsun mukana joku pieni 1950-luvun tyyliä käsittelevä lappu tai edes vinkkejä, mistä katsoa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös suunnitteilla häiden teemaxi 50-60luku.Kutsuun tosin kirjoitamme vain,että vihkimisen jälkeen juhlia jatkamme 50-60-luvun tyyliin,mutta emme sen enempää erittele pukeutumis mallia...toivomme että tuosta ihmiset tietävät miten suunnilleen pukeutuvat. Juhlapaikan koristelut meillä ovat aika yksinkertaiset,koska paikka sellaisenaan on hieno,tanssilava järven rannalla.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu. mukavaa kun on muitakin "rokki-henkisiä" immeisiä täällä.  ;D Mie kävin puvun jo ostamassa ja kaikki muu on hankittu paitti viinat (lauantaina 8.12 tallinnaan ;) ) ja ukon Drape ja pari kutsukorttia viel uupuu.. onkos teillä paljon tulossa väkeä? Meillä on lapset lukuun otettuna n.160.  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tuli tuossa mieleen, että jos käyttää häissä plaseerausta, niin voisi antaa pöydille nimet esim. sen ajan kuuluisten näyttelijöiden mukaan numeroiden tms. sijaan. Esim. Marilyn-pöytä (siis oliko Marilyn 50- vai 60- luvulla??) ja kuva pöydässä, niin ihmiset tietävät mihin istua. Itse bändiä häihini etsiessä näin useitä bändejä, jotka erikoistuneita 50-lukuun. Kannattaa etsiä esim bändirekisterin kautta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

50-luvun ketjuja yhdistelty selkeyden vuoksi.

Palstalta löytyy myös aivan kokonaan rockille omistettu ketju.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me molemmat fiftareina halutaan tietysti omannäköisemme häät, ja sellaiset ne tulevat olemaankin. Koska suurin osa vieraistakin on fiftareita (molemmilla pieni suku mutta iso -onneksi yhteinen :D - kaveripiiri) tulee teema luonnollisesti näkymään myös ison osan vieraista pukeutumisessa. Vihkiminen joko maistraatissa tai jossain muualla kuin kirkossa, puku 50-lukulainen, joko kellohamemalli tai vastaava pitsihöttötyyppisempi.

täällä on myös lisää teemasta: http://www.roketsuvoorum.com/phpBB2/viewtopic.php?f=21&t=11069&hilit=h%C3%A4%C3%A4t (saattaa vaatia kirjautumisen...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Järjestämme Fifties Wedding teemalla häät mieheni syntymäpäivänä 7.2.15, vinkkejä, linkkejä ja kaikkea saa ehdottaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään