Guest Susie

Talvihäiden teema

211 viestiä aiheessa

Omat häät ovat vasta 2007 vuoden alussa, mutta ollaan lähinnä ajateltu, että paljon kynttilöitä, ulkotulia, takka olisi  :-X (saa nähdä onnistuuko). Lisäksi koristeeksi kultasydämiä, havuja(+ käpyjä). Väripiristeeksi punaista tms.

Eli teemana "paljon valoa ja lämpöä"

Saa nähdä miten mieli muuttuu kun tämä haaveilu/miettiminen etenee joskus todelliseen suunnitteluvaiheeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JOULUINEN

Meille tulee PALJON kynttilöitä, valosarjalla koristeltuja pajupensaita, viininpunaista, tummanpunaista, kultaa ja kullankeltaista... Tex Mex ruokaa... Pöytiin jouluisen mausteinen tunnelma. Juhlapaikassa ripaus historiaa ja samoja värejä. Mutta ei missään tapauksessa liikaa joulujuttuja...  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tulossa tammihäät ja suunnittelu on jo hirvittävässä vauhdissa. Meilläkään ei tule olemaan sen kummempaa teemaa, mutta väreinä on pääasiassa vaaleansininen ja hopea. Nämä värit ovat myös minun ja morsiustyttömme asuissa. Istun tässä koneella kädet hopeaisessa auton vannemaalissa, kun värjäsin tänään käpyjä häihimme. Tuli todella kauniita ja helpolla (halvalla) kauniita koristeita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jouluhäät tulee meillekin, paljon kynttilöitä, tummanpunaista, havuja ja tomusokeria leipomuksiin, ei mitään kovin omaperäistä mutta toivottavasti toimivaa. Itse rakastan joulua yli kaiken, ja tarkoitus olis saada näitä juhia yhdisteltyä sopivassa määrin. Saas nähdä miten onnistutaan yhdistelemään 2 eri kulttuuria, perinteinen joulunvietto ja juhlat keskellä kaupunkia, kun kokonaisuden olis vielä tarkoitus olla tyylikäs ja sopivan hillitty mutta silti persoonallinen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on viinipunaista ja kultaa väreinä, ei mitään varsinaista teemaa. Kynttilöitä ja ulkotulia PALJON tunnelmaa luomaan ja tietysti aurinkoinen pakkaspäivä tilattuna revontulilla...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Talvihäämme teeman osia:

- Keskiaika

- Kynttilät

- Pihlajanmarjat

- Kuivakukka-asetelmat (itse kerätyt kasvit)

- Oma symbolimme nimikirjaimista - vaakunaa olen pohtinut myös...

kngt.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai niin ja Laa: lehtikuusen kävyt ovat todella ihania koristeita - sellaisia pieniä ja siroja, mutta kestäviä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät helmikuun alussa. Toivon ja luotan siihen, että häiden aikaan maassa on paljon lunta. Häiden jatkot vietetään aivan mahtavassa vanhassa kartano -tyylisessä vasta entiselleen restauroidussa ja sisustetussa talossa. Paikan sisustus on itsessään mahtava ja tyylikäs, joten mitään sen kummempaa koristelua en ajatellut, vaan paljon kynttilöitä joka puolelle (ja mielellään eri tasoille), ehkä jotain lasihelmiä ripottelen pöydille. Ulos jätkänkynttilöitä, jäälyhtyjä. Kirkosta pois tullessa heitetään lumihiutaleen muotoisia valkoisia ja ehkä hopeisia konfetteja! Nyt vaan kovasti pidetään peukkuja että tosissaan on pakkasta ja lunta, konfetit tuskin sateessa kauniisti leijuu...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vinkki lumihiutaleteemaan: ilman muuta hankitte tietysti lumihiutale konfetteja, joita heitetään kun tulette kirkosta ulos! Korvaa riisin hyvin ja on kauniimpikin vaihtoehto. Konfetit leijuvat aivan mahtavan kauniisti...!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ole varsinaista teemaa, mutta väreinä luonnonvalkoinen, vihreä ja ripaus kultaa. Häitä vietetään maaliskuun alussa, joten täällä Etelä-Suomessa lumen kanssa on vähän niin ja näin.

Vihkiminen on iltapäivällä. Olisi ollut hauskaa, jos vihkimisen jälkeen häävieraat olisivat saatelleet meitä sädetikuilla, mutta maaliskuussa taitaa olla jo niin valoisaa, että parasta hylätä idea ja siirtyä ruusunterälehtiin tms.

Koristelussa paljon ulkotulia, kynttilöitä ja tuikkuja. Pöydissä valkoisia ruusuja ja murattia. Hääkimppu olisi pyöreä valkoisista ruusuista ja muratista. Ehkä vähän harsokukkaa keventämään. Ajattelin myös kampaukseeni harsokukkaa ja muutamaa ruusua.

Toivottavasti puvussani ja sulhasen liivissä olisi myös häivähdys kultaa.

Suunnitelmat vasta alkuvaiheissa vaikka häät jo kohta ovella. APUA!!  :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä väreinä hopea, valkoinen ja viininpunainen.

Pöydillä keräsin luonnosta 200kpl kunnolla auenneita männynkäpyjä jotka sprayllä maalasin hopeaksi ja ripottelin hopeahilettä. Näitä laitan vieraiden pöytiin, samoin tuikkuja.

Ruokapöydällä taas on kasa v.punaista organzaa jnka päälle ripottelen muovisia jääpaloja, ruusunterälehtiä ja keskellä laitan maljakon jossa iso kasa hopeaksi maalattua kuivunoksaa.

Valkoista sitten on vähän harvakseltaan, tietty nyt kaikki pöytäliinat on jo valkoisia ja sitten hääparin pöytää asetelma valkoisesta organzasta.

Itse mietin myös kaikkia jää, tähti, lumi teemoja mutta viininpunaisella tms saa hieman lämpöä koristeluun eikä lopputulos ole liian kylmä. Ulkona on jo kylmä niin sisällä saa olla hieman lämpimämpi tunnelma

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä värimaailma koostuu viininpunaisesta ja valkoisesta. Kutsuista lähtien kaikki samaa teemaa. Pöydille tulee tuikkukynttilöitä (punasävyisiä, kirkkaat tuikkukupit) ja punaisia ja valkoisia olkikukkia & tekomurattia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei varsinaisesti teemaa, mutta myös paljon kynttilöitä tulee. Valkoisia kynttilöitä ja kukka-asetelmat punaisia ja valkoisia. Punaista haluan siksi, koska pukuni on punainen. Juhlapaikan takka antaa oman säväyksensä ja pihalle tietysti paljon roihuja. Myös ajattelin lumihiutale valosarjoja viritellä muutamia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Vinkki kaikille, joilla on TAKKA juhlapaikalla. Takkaan ei välttämättä kannata laittaa puita palamaan, vaikka kyse olisikin talvihäistä - kuuma tulee aivan varmasti. Sen sijaan ajattelin laittaa takan täyteen tuikkuja  :-X

Hyvä ajatus! Meidän juhlapaikalla on kaksikin takkaa. Ja voihan ne tulet sytytellä myöhemmin jos onkin jostain syystä kylmä..

Meille ei luultavasti tule sen kummempaa koristeluteemaa (paitsi värit tietty, jotka ovat vielä hakusessa), haluamme vain paljon kynttilöitä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä ei varsinaista teemaa ole, mutta tässä meidän häitten koristuksia:

kattovalot on pannassa. nurkissa on lehdettömiä puita, joissa valosarjat. näyttämön reunassa valoverkko, meidän pöydän etulaidalla valosarja. kaikki jalalliset lasit mitä omista ja sukulaisten kaapeista löytyy, laitetaan n.3 lasin ryhmiin pöydille. laseihin tuikut. pilarikynttilöitä. näyttämöllä on varmaan valot, että bändi näkee soittaa.

tanssilattialle kohdevalo. sinisiä lasihelmiä pöydille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä käytetään paljon tumman sinistä ja viininounaisia sävytä ja tietysti paljon kynttilöitä.... Piha koristellaan havuin ja ulko tulin. sekä ehkä myös ulko valo sarjoilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on sinistä kaikin tavoin ja valkosta ja kultaa pikkuisen. Muuten tulee paljon kynttilöitä sekä "kristallihelmirisu"-asetelmat pöytiin. Meidän pöytään tulee vielä siniset "jouluvalot"

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on väreinä sininen ja lila, häät on helmikuun loppupuolella. Juhlapaikka koristellaan suurella kynttilämäärällä, haaveenani olisi ettei kattovaloja tarvitsisi sytyttää juri ollenkaan, mutta sen näkee sitten että miten se menee käytännössä.. Juhlapaikalla on myös takka, mutta pitopalvelun täti varoitti että tunnelma voi lämmetä liikaa jos sitä alkaa sytyttelemään..sen sijaan idean takan täyttämisestä tuikuilla pistän korvan taakse.;D. Lumihiutaleita meillä oli kutsukorteissa ja niitä ajattelimme laitella vielä ikkunoihin.

kirkkoa enne sen kummemmin koristele, koska se on jo kaunis sellaisenaankin, ja riisin sijasta meille tulee tähtisadetikut.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

[Nyt ovat hyvät neuvot kalliit!

Kiinnostaisi tietää miten sädetikut sytytetään että ne palaisivat yhtäaikaa hääparin astuessa kirkon portaita alas??

Onko kaikkein paras laittaa ulkotulia kirkon pihalle ja porukka sytyttää niistä tikut?

Moikka!

Ei omissa häissä, mutta vieraana olin häissä joissa oli sädetikut. Hääkirkon ovella bestman ym. avustajat jakoivat PITKIÄ sädetikkuja kaikille. Ulkona oli ulkotulet, joista kätevästi ne sammutettiin. hiukan pelkäsin et ne sammuu, mutta hyvin kesti siihen asti, että saatettiin pari autoonsa. Sitten vaan loput tikuista ämpäreihin. Kai joku avustajista sammutti tulet? kaaso tai joku... tuskin ne sinne jäi, mutten asiaan kauheasti kiinnitänyt huomiota.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät parin päivän päästä maaliskuun lopussa. Alunperin ajateltiin myös käyttää havuja paljon pöytäkoristeissa ja muuallakin mutta onneksi kokeilimme ideaa ennen varsinaista hääpäivää, sillä tulimme siihen tulokseen että kattaus näyttää lähinnä hautajaisilta. Muina väreinä meillä on hopeaa ja tumman sinistä.

Nyt olemme päätyneet siihen tulokseen että pöytiin asetetaan valkoiset liinat ja päälle siniset kaitaliinat, joiden päälle vielä suikale kaunista hopeista verkkokangasta. Verkkokankaan päälle tulee iso tuikkukynttilä pienen palapeilin päälle ja hienoa on... Näin säästymme myös työläältä havujen keräämiseltä eikä tarvitse jännittää, varisevatko kaikki havut ennen H-hetkeä!

Kukkia emme koristeluissa käytä muutoin kuin morsiuskimpussa - sekin on muuten tekokukista tehty talvinen fantasiakimppu! Valosarjoja kiinnitämme joka paikkaan, mihin se vaan on mahdollista ja sillä olisi tarkoitus luoda kaunis ja tunnelmallinen häätila!

Parempi kun ei stressaa liikaa - tärkeintähän kuitenkin on että vieraat viihtyvät!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät helmikuun alussa 2007. Väreiksi tummanpunaista ja hopeista kuvaamaan talvisen kimmeltävää jäätä ja tulen palavaa lämpöä ja intohimoa... Ajattelimme lähinnä kynttilöitä ja ulos jäälyhtyjä. Kukkia (punaisia ja oransseja gerberoita) tulisi minun kimppuuni ja ruokapöytään. Muualle pitää vielä keksiä jotain talvista, ehkäpä jääkristallin näköisiä kiviä ja kenties pumpulilumipallosadetta... Mieli tosin voi muuttua matkalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostan aiheen...

Olin hieman yllättynyt talvihäiden teeman (sininen, hopea tms.) suosiosta!!! Johtuu ehkä mun yleisistä värimieltymyksistä, mutta mulla ei kertaakaan käynyt mielessä mikään noihin väreihin viittavaa!  :) mun talvihäihin (uusivuosi 2006) on sen sijaan näin ajatusten tasolla tällä hetkellä tulossa ennemminkin maanläheisiä värejä, (ruskea, beige, tai sitten vihreän joku murrettu sävy ja luonnonvalkoinen) mitä mieltä muut talvimorsiamet olette? Juhlat ovat hieman maalaistyppisessä riihessä, joten ajattelin senkin takia näitä maanläheisempiä värejä... tietysti mukaan tulevat myös monet kynttilät, ehkä valosarjat myös... Kertokaa mielipiteenne...  

Mitä teille tulee uudenvuoden häistä mieleen, mikä sinne sopisi? Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tuli tätä ketjua lukiessani mieleen että jospa tähtisadetikkuja varten tekisi jokaiselle aikuisvieraalle (tai pariskunnalle jos haluaa selvitä vähemmällä työllä) koristellun tulitikkulaatikon hääkarkkien sijaan. Tulitikkurasiat ovat tosi halpoja esim. Lidlissä ja ne on helppo koristella. Ajattelin että ne voisivat olla pöydissä odottamassa mutta toisaalta jos häissä on pikkuväkeä, taitavat olla vaarallisia. Entä jos ne olisivat kahvitteluaikaan kakkupöydässä vaikka isossa maljakossa ja sieltä saisi ottaa? Lapsille voisi olla sitten vaikka erikseen hääkarkit siinä viereisessä kulhossa, ajattelin että jos nuo tulitikut korvaisivat aikuisten hääkarkit... Miltä kuulostaa? Aikuiset tuskin pahastuvat vaikka jäisivät ilman hääkarkkia.

Toinen paljon mieltäni askarruttava kysymys on että mitenkäs häissä, joissa on paljon pikkulapsia, tuo kynttiläidea toimii? Jos päädymme talvihäihin, haluaisin ehdottomasti paljon kynttilöitä joka paikkaan. Mutta toisaalta vieraissa on paljon lapsia... Ovatko mahdoton yhdistelmä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään