Guest Susie

Talvihäiden teema

211 viestiä aiheessa

Mä luin jostain täältä naikkareista, että jos laittaisi pöytään pieneen kippoon muutamia varatuikkuja ja lapun "Jos kaverisi sammuu, ota tuikku murheeseen". Musta aika hauska ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin viime talvena häissä, joissa oli tähtisädetikkukuja. Oli todella kaunis. Ihan tavalliset tikut oli. Ihmiset sytyttivät niitä kai vähän portaittain, kun oli aika pitkä kuja. Kujalla oli ulkotulia, joista ihmiset sitten tulen nappasivat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuikuista hieman kokemuksia. hääpäivähän on meillä maaliskuun alussa ja koristukseksi tulossa mm. tuikkuja. ostin sitten innoissani hullujen päivien tiimellyksessä 8h tuikkuja kun hieman halvemmalla sain. kokeiltiin niitä tuossa sitten ja verrattiin "tavallisiin" 4h tuikkuihin. muutaman tunnin 8h tuikut kyllä palaa muttei mun mielestä silloinkaan niin iloisesti kuin nuo 4h. ja sen jälkeen palaminen oli kyllä aika olematonta - tuikku lähinnä kituutti (tosin jopa pidempään kuin 8h) eikä juurikaan valaissut. jos siis tunnelmaa haluaa niin suosittelisin ennemmin tavallisia tuikkuja. me ainakin käyteytään nuo 8h tuikut muuten ja häihin sitten "tavallisia". makuasia tietysti  ;)

ja tuo aikaisemmin mainittu täyttöpussi ja kaverin sammuessa tuikku murheeseen -idea on aikasta hauska!! kiitos siitä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on joku tulipalo-kammo, mutta mietin vaan miten pienet lapset ja muutkin, jokta eivät katso mitä tekevät, niin osuvat jonkun hyvinsyttyviin juhlavaatteisiin noiden sädetikkujen kanssa n020.gif

Mä olen ajatellut, että jos saisi ulkotulia kirkon pihalle laittaa (juhlapaikalle tulee paikan puolesta) niin niistä tulisi tunnelmaa. Meille tulee miekkakuja, joten se tekee kuitenkin juhlavuutta :) Riisiä en tahdo kaivella mistään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Stockalta ostetut 8h-tuikut paloi kyllä komeasti läpi hääjuhlan klo 15-24... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös talvihäät ensi vuoden puolella, ihastuin lumeen ja illan hämäryyteen..saa hienoja tulia ja tunnelmaa luotua paremmin. Mulla ois ideana tehdä valkoisesta paperinarusta palloja(halkaisijaltaan n.40cm), joiden sisään ujutetaan niitä sähköisiä pieniä tuikkuja, joita voi käyttää sisällä. Ne tulee sitten katosta roikkumaan tai seinälle, valaisee koko ajan eikä tarvi kynttilöitä sytytellä. Tarkoituksena on lainailla kavereilta ja suskulaisilta noit sähkötuikkuja niin ei tule kalliiksi ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät tammikuussa -07... Tänään sain viimeisetkin kutsukortit valmiiksi, huh mikä homma....  ::)  Nyt sitten enää osoitteet pistää kuoriin ja postimerkit ja tervemenoa kutsut! :) Meillä ei oo mitään teemaa. Väreinä tulen käyttämään hopeaa ja viininpunaista. Kynttilöitä tulee paljon pöytiin ja keskelle pöytää ripotellaan punaisia ruusunlehtiä.. Yksinkertaista, mutta lämmintä. Pihalle laitamme jätkänkynttilöitä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät ovat joulukuussa(06), kutsuissa väriteemana oli luonnon valkoinen ja kulta. Aiomme jatkaa samaa väriskaalaa myös itse hääjuhlassa luonnon valkoisin kynttilänjaloin ja kultaisin kynttilöin, lisäksi on mietinnässä vielä mahdollisesti hieman lisäkoristeet, mahdollisesti tummana punaisena..

Ideoita otetaan siis vastaan! Jokaiseen pöytään tulee pari kynttelikköä ja jokaisessa kynttelikössä on kolme kullan väristä kynttilää, lisäksi olen miettinyt ruusunlehtiä, muovisydämiä, jotain nauhaa, tms keskelle pöytää tuomaan hieman lisäväriä. Myös muita ideoita otetaan vastaan (tosin melko pian kiitos, häihin ei enää niin montaa viikkoa ole..)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on tulos kans talvihäät ja laittelemme hyvin luonnonläheisiä ja lämpimiä sävyjä kaikkeen häihin liittyvään kattauksesta hääpukuun. Lämmin ja luonnonläheinen lämmittää  :)

Muoks.

Ai niin, ja jos vaan säät sallivat niin vihkiminen ulkona lumen ja jään keskellä  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joulu ja askarteluintoinen äiti toivat mieleen häihinkin sopivan koristeluidean: koivun tai lepän taimia/oksia/risuja (äidillä oli noin metrin korkuisia), maalataan valkeaksi lumispraylla, isketään maljakkoon (tässä tapauksessa aika isoon) ja laitetaan jouluvaloja oksille. Loistaa vieläkin vanhempien parvekkeella oikein kauniina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä (pienet) häät maaliskuussa -07. Hääjuhla vanhalla hirsihuvilalla järven rannalla. Teemaa ei oikeastaan ole... Paljon kynttilöitä vain ulos ja sisälle. Ja takkaan heti valkea kun päästään juhlimaan. Illalla lämmitetään huvilan sauna... Valkoisia kukkia tulee pöytiin ja vähän sinistä. Siinäpä ne melkein oli. Tärkeintä on lämmin ja ei niin virallinen tunnelma.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen hieman ajatellut metsäistä teemaa eli vihreää lumen keskelle  :) Havuja, kenties vähän pihlajanmarjoja, kynttilöitä, tuikkuja ja ulos tietysti jätkänkynttilöitä. Hääpäivä tulee toivottavasti olemaan valoisa juhla pimeän talven keskellä. Tähän sopii mielestäni hyvin ajatus myös vihreydestä keskellä talvea  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät näillä näkymin helmikuun loppupuolella 2008. Vähän ollaan mietitty vihkimistä ulkona, mutta saa nähdä...

Väreiksi ollaan ajateltu sinistä ja violettia esi sävyissä, sekä valkoista. Helmiä, höyeniä, kynttilöitä, peilejä ja lasimaljoja. Ulos ehkäpä jäälyhtyjä tai ulkotulia. Illan "huipennukseksi" ollaan kaavailtu ilotulitusta.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee paljon kynttilöitä sekä vaaleanpunaisia ja punaisia kukkia (ruusuja todennäköisesti). Väreinä muutenkin tuo vaaleanpunainen ja sitten puhdas valkoinen. Aksenttina hopeaa. Kakkuun valkosuklaasta päällyste ja koristeeksi ruusuja ja kenties jotain muutakin. Tyylinä menneen maailman glamouria - pidetään loistohotellissa sekä (siviili)vihkiminen että juhlat.

Martha Sterwartin Weddings -sivuilla on mielettömän paljon hyviä ideoita. Sieltä pystyy etsimään vuodenajoittain tai väreittäin teemoja: www.marthastewart.com Myös lehtiversioissa on paljon hyviä ideoita - näin mm. sellaisen kakun, jossa oli hopeanhohtoisia valkoisia lumihiutaleita koristeena...sopisi hyvin talvihäihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me päätettiin mennä naimisiin joulukuussa 2008. Teemaksi aateltiin jotain talven ihemaata.. jotain jouluista.. mutta kun luin tämän ketjun läpi tuli sellanen fiilis et haluunkin jotain lämminhenkistä..  :) Pitää kehitellä ideaa vähän..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minua kiinnostaisi tietää, mitä laitatte maljakoihin pöytiin talvihäissä vai laitatteko mitään?

Kyllä meille tule silti pöytiin kukkia vaikka talvi onkin. Ja lisäksi paljon kynttilöitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen suunnitellut että laittaisin keskelle pöytää isomman "maljakon" johon hiekkaa ja hiekan keskelle pöytäkynttilän. Tän isomman kynttilän ympärille lasikiviä ja runsaasti pieniä tuikkukuppeja. Ei siis tule kukkia vaan paljon kynttilöitä! Hääpaikkana on hämyinen Agroksenmäen holvikellari joten sopii tunnelmaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missä lumihiutale teemat. Niitä kaipailisin kovasti. Ei meinaa mistään löytyä lumihiutaleita mihinkään koristeisiin tms. Johtuuko vielä kesäisestä vuodenajasta tai mistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään