pippileena

Teemana fuksia/hot pink

69 viestiä aiheessa

deep_fuchsia3.jpg

fushia_new3.jpg

ncx866fuchsia.gif

Mulla on nyt lievää ihastumista kyseiseen sävyyn... Olenkin ajatellut fuksiaa pieninä piristysannoksina omissa juhlissamme. Ehkäpä juuri fuksianvärinen orkidea saa kunnian tulla valituksi rannekukakseni... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Upeita juttuja fuksiasta, miellyttää meikäläistäkin tosi paljon!

Niille, jotka kaipaavat fuksianpunaisia kynttilöitä, Tuliniekka-niminen kynttiläpaja valmistaa kelluvia kynttilöitä ja muitakin kynttilöitä upeissa väreissä. Kelluvasta kynttilästä (nimellä nauhakynttilä) löytyy ainakin fuksiaa/pinkkiä.

Kynttilöitä myyvät paikat löytyy yritys-linkin alta jälleenmyyjät-kohdasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ja toinen mitä ei ole fuksiana on lastunauha!!! Miksi fuksiaa ei ole....mä teen keltasesta lastunauhasta ihan valtavan hienoja ruusuja ja haluan sellasia fuksianakin....tietääkö kukaan mistä sais? Ja jos joku näkee sitä kartonkia jossain niin ilmotelkaa, en halua sellasta äklön haaleeta pinkkiäkään...

JA joku puhu et ikeassa on hiekkaa ja servettejä...oisko kuvia kun mä en pääse itse sinne kattoon niitä värejä ja pitäis vaan sanoa sulhasen siskolle, että tuo.... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäpä löysin Helsingistä Valkoisesta elefantista fuksianpunaisen hameen itselleni häihini. Väriteema jatkui myös kutsuissa sekä tulee esiin kattauksissa, serveteissä sekä ihanassa orkidea-kimpussani lisäksi yhdistän fuksiaan limeen vihreen joka sopii siihen äärettömän hyvin yhteen 8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eli, meillä on suunnitelmissa yhdistää fuksia ja lime. Olisiko inspiraatiokuvia näistä väreistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häiden värinä on fuksianpunainen (fuksia, pinkki, magenta, kirsikka, vadelmanpunainen, aniliininpunainen, hot pink..

tai miksi sitä sitten haluaakaan kutsua) enkä löydä mistään oikean väristä kartonkia ja paperia! Onko kellään tietoa mistä sellaisia saisi? Tiimari, Sinelli ja Taitaville on käyty jo läpi eikä niissä ole mieleistä...Alan olemaan jo aika epätoivoinen koska itsellä on niin vahva visio siitä miltä kaiken tulisi näyttää eikä siihen sovi YHTÄÄN vaaleanpunainen/vanha roosa/marjapuuronväri tai mikään muukaan tarjolla olevista värivaihtoehdoista! Kirkkaus- tai tummuusasteella ei ole niinkään suurta merkitystä kuhan edes löytyisi oikea väri!

Olisin todella kiitollinen kaikesta avusta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään