Jump to content
Naimisiin.info

Teemana kissat


Guest JohannaP

Recommended Posts

Guest JohannaP

Olisko jollakulla hyviä ideoita kissateemahäihin...? Meillä kun on kolme kissaa (niistä jokainen on -ja tietävät sen itsekin- Koko Maailman Napa ;D) ja itse olen 100% kissaihminen, niin teema olisi sillä selvä... Hääkarkeiksi tulis tietysti Fazerin Kiss kissejä, kakunkoriste täytyy jostain löytää kissa-aiheinen... Mitä muuta kivaa voisi keksiä?? Oma pää on tyhjä välillä näissä asioissa.

Niin ja kutsuihin pystyy varmaan liittämään aiheeseen liittyvää.

Link to comment
Share on other sites

*Kutsuun 2 kissaa, joilla hännät silleen kietoutuneina toisiinsa auringonlaskun värjätessä taivaanrannan takana...sama aihe mahdollisiin tienvarsikyltteihin, kiitoskortteihin yms.

*kissa aiheiset servetit

*autoon laitettava "just vihitty"-juttu kissanmuotoiseksi

*kissanmuotoisia kynttilöitä tai muita koristeita pöytään...

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli omassa pöydässämme tällainen pöytäkoriste:

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...562817;start=15

Niitä myy edelleen mm. Sylvi Salonen Oy Turussa. Samainen valmistaja Kirjava Kippura tekee myös muita kisuaiheisia juttuja (esim. kynttilänjalkoja, joissa pitkään hameeseen pukeutunut kissahahmo kannattelee kainalossaan kynttilää). Muita jälleenmyyjiä en valitettavasti tiedä, mutta jos haluat tiedustella, niin Sylvi Salosen puhelinnumero on (02) 278 2300.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
Kertokaa nyt ihmeessä, mistä noita kissa-aiheisia hääkakun koristeita ja kutsuja voisi löytää??? Kertakaikkiaan ihastuttavia!!! :) :) :) Täällä yksi kissahullu kyselee... ;)

Kakunkoristeita voi varmasti teettää (ja saattaa löytyä valmiinakin) joissain konditorioissa, luulisi ainakin isoimmista kaupungeista löytyvän. Oon aatellut sellaista myös meidän häihin, vaikkei muuten kissateemalla mennäkään... Kissafaneja ollaan, ja kolme kisua löytyy kotoa... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Sara(Guest)

Itse löysin kissakakunkoristeen Tampereelta Pienestä Pullapuodista (kauppahallissa) ja se oli aivan ihana, juuri sellainen jota hain! :) Kyseisessä paikassa oli myös paljon muita hienoja 'erilaisia' hääkakunkoristeita, löytyi mm. pingviinit, possut ym.ym.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ihana idea, mullekin kelpais teemaksi, mutta tuo mies on enemmän koiraihmisiä :P

Enivei, kissan tassut olisivat mielestäni kiva koriste. Niitä voisi käyttää monessa eri paikassa esim. kutsuissa, tienvarsikylteissä, niitähän voisi painaa vaikka laseihin, servetteihin, pöytäliinojen kulmiin (jos siis liinat on omia)..

Siis tälläistä tassua tarkoitin:

kissantassu.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kiitos hyvistä vinkeistä! Jossain vaiheessa jo luovuin kissateemasta, kun ajattelin, että olis lapsellista. Mut toisaalta tän vois toteuttaa tosi tyylillä, hmm.. Meillä tilanne on se, että olen tekemässä alustavaa hääsuunnitelmaa. Kun se on valmis, esittelen sen sulholle ja sitten katsotaan saadaanko päätettyä hääpäivä. Tää juttu menis varmasti läpi!

Mites ne kissan malliset viinipullot, myydäänkö niitä Alkossa vai missä?

Link to comment
Share on other sites

Guest Kmedist(Guest)

Hei, kun meitä "kissaihmisiä" nyt tuntuu täällä riittävän ja moni haaveilee noista kissaviinipulloista maljakoiksi, että kerätään tähän ketjuun lista millaisia (=minkävärisiä) meillä jo on, sitten voitais sitten vaikka lainailla niitä toisillemme (siis sopivan lähekkäin asuvat morsmaikut).

Meillä on toistaiseksi vasta kaksi kissapullo; vihreä ja turkoosi. Kummassakin on vielä viinit tallessa, mutta kaipa ne juotua tulee.. Paikkakunta Turku. Lisää pulloja??

Link to comment
Share on other sites

Nyyh, miksi oot niin kaukana??? Oi, miksi?? Meil tulee turkoosia muutenkin "pääväriks", niin noi kissapullot olis sopinu kuin N silmään, jos ruman vertauksen sallitte!

Aattelin muuten aloittaa uuden aiheen noista kissapulloista, ei täältä niitä vahingossa kukaan löydä!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...