Teemana Halloween


mindcircus

Recommended Posts

Guest LilithDark

Täältä saattaa löytyä jotakin:

http://www.favorideas.com/wedding-themes/s...loween-wedding/

http://www.wedthemes.com/halloween-wedding-favors.shtml

http://myweddingreceptionideas.com/page.asp?id=44

Ja netistä löytyy paljon lisää :)

Meillekin meinasi ensin tulla Samhain (Halloween) häät mutta päädyttiinkin sitten pitämään syksyiset sadonkorjuu-haltijahäät.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin sulho ehdotti (lähinnä vitsinä) että pidetään halloween häät koska hän haluaa pistää oranssin puvun päälle.  ;D

Itseasiassa ei ole yhtään huonompi idea pitää halloween häät, me vaan halutaan kumpikin kesähäät.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meille tulossa Halloween-häät lokakuun lopussa. Nyt vaan pitää idiksiä keräillä. koristeluun tulee ainakin kurpitsalyhtyjä, hämisseittiä ja lepakoita. Ja tietysti oranssia ja mustaa eri muodoissa. Voi anoppi pötkähtää järkytyksestä kenttään kun näkee ;) ;D Mistäköhän noita luuranko-kakunkoristeita saisi, kun oon yrittäny etsiä mut ei löydy :(

Link to comment
Share on other sites

Yks idea vois olla, et tekis jonnekin nurkkaan sellaset variksenpelättimet, jotka ois morsian ja sulhanen! Siis joulukuusenjalkaan lauta pystyyn ja käsiksi toinen lauta vaakaan. Sitten pää kurpitsasta tai muusta (itse olen tehnyt sanomalehtipaperista, muovipussista ja oranssista kreppipaperista), vaatteita niskaan, huntua ja hattua päähän ja olkia hiuksiksi ja käsiksi! Vielä kun laittaa vähän hämähäkinseittiä (esim. pörröistä/"höytyväistä" lankaa) päälle, ni tulee hieno! Toimi ainaki tavallisissa halloween-pirskeissä. (Mutta tukekaa hyvin, että eivät kaadu, nimimerkillä "Kokemusta on")

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Aloituksesta on kulunut kymmenen vuotta, mutta tilanne on edelleen sama; On lähes mahdoton löytää kauniimpia ja tyylikkäämpiä koristeluideoita kuin mätänevät luurangot ja veriset zombiet! Amerikkalaisilla tuntuu olevan muutenkin outo tapa vetää kaikki juhlapyhät materiaalisesti mauttomiksi, kuten joulut ja pääsiäiset. Olen ruvennut tässä puolen vuoden aikana jo inhoamaan oranssia ja sanaa halloween, joten puhun ennemmin pyhäinpäivän aatosta. Vaikka ne tarkoittavat samaa asiaa, ne luovat täysin eri mielikuvan.

Meidän virallinen teema on kauhuromantiikka. Suunnitellessa häitämme käytän useammin hakusanoja victorian, gothic tai masquerade kuin halloween. Harkitsen kuitenkin, että häissämme voisi kuitenkin näkyä pieniä yksityiskohtia siitä varsinaisesta halloweenista. Ehkä pöydillä voisi olla valkoisiksi maalattuja kurpitsalyhtyjä ja ohjelmalehtisissä ja muissa papereissa ruusuisia sokerikalloja. Ehkä. Kaasoni ainakin istuisi hyvin teemaan, nimittäin häneltä löytyy sugar skull -tatuointi. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...