Koristelut vasta hääpäivänä


Guest Iloinen naikkari

Recommended Posts

Guest Tipi-lintu
(älkää valitko kaasoksi jahkailijaa, vaan toiminnan nainen :D).Ei stressiä, tätä varten on kaaso ja kaverit olemassa! ;)

Mulla oli kyllä kaaso mukana koko päivän meikattavana ja hiusten laitossa... ::)

Link to comment
Share on other sites

meillä on niin että mun,morsiamen kampaaja ja meikkaus alkaa aamulla 8lta. valokuva sit ja 13.00 vihkiminen. milloha se auto kannattaa koristella?? :-/  meil on iha pienet häät.. vihkimisen jälkeen siirrytään ravintolaan syömään...  

onko morsiusparin kuljettaja ihan aamusta apuna vai vasta kuvaukseen ym.viemäs?mikä on tavallista?

Link to comment
Share on other sites

Kyllä muakin aikalailla jänskättää että mitenköhän mahtaa koristelujen kanssa käydä.. Paikka pääsee koristelemaan vasta samana aamuna, ja itse olen (kuten monet muutkin) koko aamun meikissä ja kampaajalla, jonka jälkeen kuvaus ja vihkiminen klo 15.. Ärsyttävän pikkutarkkana, kontrollifriikki-ihmisenä haluaisin tietysti itse hoitaa koristelun jotta kaikki olisi "täydellistä"!!  ;D Luottaisin myöskin täysin kaason tekemiin koristeluihin, mutta kaasohan on tietty kampaajalla minun kanssani! Jäljelle jäävät siis sulhanen ja bestmanit, enkä todellakaan tiedä miten käy jos homma jätetään heidän hoidettavaksi..  :o Täytynee siis kokeilla tuota kaikkien suosittelemaa valokuva+tarkka kirjallinen ohje -neuvoa, ja pitää peukut pystyssä että kaikki menee hyvin! Ja toivon mukaan saada vielä lisäapuriksi vaikka äiti  :D

Link to comment
Share on other sites

Me päästään onneksi jo tekemään valmisteluita juhlapaikalla jo edellisenä päivänä.

Mutta on melkeinpä pakkokin, kun juhlapaikalle pitää kuljettaa lisää pöytiä ja tuoleja aika paljon.

Eniten kuitenkin huolettavat kimput ja muut koristeet. Olemme ajatelleet käyttää luonnonkukkia ja juhannuskoivun tyyppisiä koristeita, mutta ihmettelen kuinka aikaisin ne voi kerätä ja viedä juhlapaikalle, jotta eivät ala kuihtua. Täytyy siis testailla ennen juhlaa miten eri kukat säilyvät.

Link to comment
Share on other sites

Guest Milanthasa

Mulla kyllä tulisi tuossa tilanteessa paniikki!  :o Hermoilisin huutaisin ja raivoaisin niin, että päivä olisi varmasti kaikilta pilalla.

Mä melkein toivon, että koko koristelu voidaan sitten aikanaan unohtaa, mutten varmasti kykene siihen samana päivänä.  :-[

Link to comment
Share on other sites

Guest joliellen(Guest)

Me päästään koristelemaan häätilaa klo 13:00 alkaen ja vihkiminen samana päivänä kello 15:30. Meinasin panikoida, mutta sulho naureskeli, että jäähän tuossa vaikka kuinka luppoaikaa  ;)

Tarkka aikataulutus ja kaikki valmiina niin pitkälle kuin mahdollista. 9-12 itsellä meikki ja kampaus, jonka jälkeen lähdemme hotellille ja sieltä klo 13 ollaan sitten hääpaikassa koristeineen kaikkineen. Onneksi on pienet häät ja pitopalvelu hoitaa kattauksen. Plaseerauskartta vain mukaan ja paikkakortit hyvään järjestykseen pikaista toimintaa varten. Pöytään sitten vain kortit, kynttilät ja hääkarkit. Tuodaan juomat jääkaappiin ja kaikki onkin sillä valmista. Koristeluita ei kummenmmin tarvitse tehdä. Juhlatilaan tulee vain kaksi pitkää pöytää, buffet-pöytä ja morsiusparin pöytä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja laskimme selviytyvämme tunnissa koristeluista. Sen jälkeen takaisin hotellille, vähän freesataan, puku päälle ja sitten kuvattavaksi & kirkkoon  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Meillä koristelut jäävät hääpäivään ja kaasojen ym. varaan. Vihkiminen on klo 14, joten itse en avuksi ehdi. Olin pari kesää sitten kaasona häissä, joissa tilanne oli ihan sama ja kaikki sujui loistavasti. Morsian oli tehnyt tarkat ohjeet kirjallisena ja pari päivää ennen kävimme suullisesti koristelut läpi. Jokaiselle koristelijalle oli delegoitu oma vastuualueensa, niin kaikki tiesivät tehtävänsä. Suosittelen yksinkertaista ja helposti toteutettavaa koristelua, selkeitä ohjeita ja tehtävänjakoa, niin kaiken pitäisi sujua :)

Meillä sama tilanne. Hääpaikkaan pääsee 8 jälkeen ja vihkiminen 14.00, mutta varmasti vaikka ohjeistan kaikki kunnolla, iskee paniikinomainen kontrollin tarve ja minun on pakko päästä paikanpäälle katsomaan. Kaaso kyllä vakuutteli ettei ole minua sinne päästämässä...jää nähtäväksi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...