Jump to content
Naimisiin.info

Kynttilät kesähäissä (yhdistetty ketjuja)


Guest Rea

Recommended Posts

Käyttäisin aina palamatonta alustaa - en laittaisi tuikkukynttilöitäkään, kuten aikaisemmin laittamassani kuvassa ilman pientä tuikkukuppia.

Alustaksi kelpaa esim. pienet lautaset - olisiko Ikeassa jotakin halvalla.

Ikeasta löytyy aika paljon halvalla kynttilä/tuikkuastioita. Kannattaa tsekata myös tiimarin tarjontaa. Joulun jälkeen varmasti on alennuksessa paljon tuollaista.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajattelin laitta PALJON kynttilöitä meidän häissä kaikkialle.. Turvallisuus nyt vaan on yksi asia joka vähän määrää että miten ne laittaa.. Pitäneepi muistaa ottaa varaksi mukaan yksi palosammutin ja peitto mukaan kotoakin niin on ainakin ne sitten tietyssä paikassa jos jotain sattuisi.. Tietysti illan mittaan voi vähän vähentää riskikynttilöiden määrää...

Toivon myös että saisin juhlapaikan edustalle meidän koivu tai vaahtera köynnöksiin "jouluvalot" ja paljon lyhtyja roikkumaan ja ulkoyulia ym.

Tämä on kiva idea.

heartlights.jpg

Elokuussa kun häät on niin nyt on jo klo 21.30 melko pimeää että hyvää siitä tulee!

Sisälle on sunnittelilla kanssa paljon kynttilöitä. Ne antavat ihanaa lisätunnelmaa!!! Ideoita on niin paljon vielä että en tiedä mitä sitten toteutuu.. Haaveilen pitkistä kynttilöistä pulloissa ym.

sandplattorundervasarljus7zr.jpg

c40.jpg?dc=4675531809797340195

floatingcandle-sm.JPG

Saa niistä kynttilöistä ihanan kesäisiä jos vaan haluaa!

Kynttilävaloa teille kaikille!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillekin tulee kynttilöitä, koska sulho on se joka niistä aivan mahdotomasti tykkää (toki kyllä minäkin). Ajankohta häille ei ole vielä varmaa, mutta vuodenajasta viis, kynttilöitä tulee.

Lisäys; Heinäkuun toka viikonloppuna häät siis, valoa riittää kyllä, mutta kynttilät tulee. Ne on itseasiassa koko koristelun pääelementti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kyllä mäkin aion tuikuilla suurimmaksi osaksi somistaa,tuohan se tunnelmaa,ja romanttisuutta! :-X

Pitää vaan ajoissa varmistaa juhlapaikasta,että saako siellä polttaa kynttilöitä.. :-/Joissakin paikoissa kuulemma on kielto... :( Täältä naikkareista sen jostain luin..

Link to comment
Share on other sites

Meillekin tulee galeij-tuikkuja sisätiloihin ja valkoisia venetsia lyhtyjä ulos asennettuun telttaan/katokseen. Venetsia lyhdyt eivät ole minusta kovin kauniita, mutta nämä valkoiset ovat kyllä poikkeus!  ;D

Ja häät siis kesällä, heinäkuun viimeinen viikonloppu  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mihin kellon aikaan aiotte sytyttää tai sytytitte kynttilät häissä, jos ne ovat/olivat elokuun puolenvälin jälkeen? Mun muistareissa (kääk, tunnustan suunnitelleeni asioita jo silloin!) lukee viime kesältä, että elokuun alussa aurinko alkoi painuun horisontin taa noin klo 21 aikaan...kannattaako niitä sytyttää vielä ruokailuun, jos ruokailu esim. klo 17-18? Kynttilöiden valo on niin kaunista, mutta meneekö tunnelma ja paloaikaa "hukkaan", jos sytyttää ne liian aikaste etenkin jos on vielä valoisaa? Pähkäilen täällä vain, ett millasella paloajalla varustettuja kynttilöitä kandee ostaa, nyt kun vielä sais alesta joulunrääppiäiskynttilöitä  :)

Link to comment
Share on other sites

me ajateltiin että kynttilät sytytetään vähän ennen kuin porukka tulee juhlapaikalle (vihkiminen klo 14) ja meillä on kupeissa 10 tuntia palavat votiivit, että iltaan asti tunnelmaa riittää.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mäkin olen suunnitellut, että kynttilät palaa jo vieraiden tullessa juhlapaikalle, eli n. klo 15.30. Kyllähän sisällä on aina hieman hämärämpää ja kynttilät luo kuitenkin juhlan tuntua, vaikka ei valaistusta tarvitsisikaan.

Link to comment
Share on other sites

Me ostettiin Tiimarin alesta 7h palavia pikkukynttilöitä (tulee varmaan Ikean Galejeihin) Ajateltiin vihkimistä n. klo 16ksi, jolloin ruokailu alkais ehkä puoli kuudelta. Kun kynttilät sytyttäis suunnilleen sillon, palaisivat puoli yhteen...

Täytyy siis varmaan loppuillasta vaihtaa vielä tuikkuihin, mutta varmaan sen verran myöhään, että ihmiset muutenkin pyörivät ympäriinsä eivätkä enää nökötä pöydissään...

Link to comment
Share on other sites

Minä mietin kans kynttilöitä kesähäihin. Onko tyhmän näköistä, jos kynttilät (todennäköisesti kelluvia / tuikkuja) palaa päivällä/valoisalla pöydissä kun syödään? Illan tullessa ja "tanssien" alkaessa joudumme keräämään jonkin verran pöytiä pois, joten siinä vaiheessa varmaan kynttilätkin vähenevät pakosta tai niille pitäis keksiä joku toinen paikka..

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee myös kynttilöitä ja ovat varmaankin pääkoristuksena. Pidin itsestään selvänä, että vaikka heinäkuussa häät ovatkin, niin kynttilöitä tulee. Täälä on niin paljon tullut ideoita, että hukun niihin.  :o ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillekin tulee kynttilöitä  :). Näillä näkymin meille tulee sellasia sydämen muotoisia tuikkukippoja joka pöytään  :-X. Niitäpä sitten onkin aika kasa häiden jälkeen  ;)!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille on kans näillä näkymin tulossa kynttilöitä heinäkuussa pidettäviin häihin. Palava tuli on aina kaunis ja kynttilöitä voi mielestäni polttaa ympäri vuoden. Ne tuovat mielestäni lisää juhlan tuntua.

Viime kesänä olimme heinäkuussa häissä, jossa poltettiin kynttilöitä ja ne sopivat hyvin juhlaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mä olin jo suunnitellut, että meille tulee tietenkin kynttilöitä häihin, mutta sitten sainkin sellaista kommenttia, että kuka haluaa mahdollisella helteellä istua kynttilän lämmössä? Kynttilöistä kun lähtee aikas paljon lämpöä...Aion kuitenkin sujauttaa koristelun sekaan kynttilöitä, se on varma. Pakko vaan saada. Määrästä joudun kyllä ehkä vähän tinkimään kun sain niin paljon vastusteluita  >:(

Link to comment
Share on other sites

Mistähän löytää tuollaisia kelluvia sydänkynttilöitä, joita on tuossa LLL4ever:in ensimmäisessä kuvassa. Olen yrittänyt etsiä kelluvia kynttilöitä mutta mistään ei löydy kuin pyöreitä.  >:(

Link to comment
Share on other sites

Sellanen kysymys...(en ole varma onko aiemmin kysytty!) et kuinkahan paljon kynttilät lämmittävät kesällä. Jos on kovasti helteinen päivä, niin tuleeko kynttilöistä vielä ahdistavampi kuumuus? Aikeissa olisi kuitenkin laittaa niitä useampi isokynttilä per pöytä ja palamaan jo päivällä vähän ennen juhlan alkua.  ::)

Kyllähän ne lämmittää. Olin viime kesänä häissä, joissa juhlapaikan sisätila oli melko pieni ja siellä istuttiin ruokailun ajan tiiviisti lähes kylki kyljessä. Siellä ainakin kynttilät tekivät selvästi olon tukalammaksi. Mutta ei se mun mielestäni niin tukalaa ollut, että olisi kannattanut jättää kynttilät polttamatta! Kuuma olisi ollut joka tapauksessa! Ja itse aion ehdottoman itsepäisesti käyttää koristelussa kynttilöitä, vaikka meidänkin häät on kesällä!  ;D

Link to comment
Share on other sites

CaWom: Onneksi meidän juhlapaikka on oikein iso ja korkea, joten ehkä se vähän tasaa.  ::) No joka tapauksessa kynttilöitähän tulee! ;D

Link to comment
Share on other sites

Heip!

Meillä on häät elokuussa ja mua kiinnosti kovin että monelta aurinko laskee sinä päivänä. Tietää sitten miten suunnittelee juhlapaikan koristelut.

Tieto auringon nousu ja laskuajoista löytyy www.almanakka.helsinki.fi/ sivulta. Sieltä vaan kalenterista oma päivä ja sen kohdalta näkee auringon nousu- ja laskuajan

Toivottavasti on hyötyä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meilla haat 6.6 ja juhlapaikalle tulee tuikkukynttiloita poytiin. Laitamme ne Iittalan Galej:n kirkkaisiin kippoihin. Niita sitten tarvittaessa tarjoilijat vaihtavat uusiin. Kirkossa ilmeiseti alttarilla palaa kynttilat.

Kynttilat tuovat aina tunnelmaa, vaikka ei ihan niin "pimeaa" olekaan. Meille lisaksi tulee valoverkko haaparin poydan taakse.

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitus olisi sisustuksellisesti valaista juhlapaikka pelkästään kynttilöillä, teemaväreinä kulta ja musta :) Tästä ei tosin ole vielä keskusteltu kaasojen kanssa, mutta tämä on mun ja mieheni toive ja tahto. Häät ovat loppukesästä, joten tunnelmaa luovat ainakin satavarmasti!

Link to comment
Share on other sites

Meillä koristelu hoidetaan lähes täysin kynttilöillä/somisteilla.. meillä tulee joka pöytään/joka toiseen pöytään PartyLiten hopeaköynnökset sekä joko votiivilasit tai huurrekuvut tuikkiville. lisäksi morsiusparin pöytään rubiinisomisteet.. :) elokuussa kuitenkin alkaa illat jo pimetä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät kesäkuun lopulla ja kyllä kynttilöitä tulee olemaan. Itse pidän kynttilöistä todella paljon ja ehkä jopa aavistuksen (ihan pienen aavistuksen) verran harmittaa kun häät ovat siihen aikaan vuodesta kun kynttilät ei pääse oikeuksiinsa. :D

Link to comment
Share on other sites

sapaka, taidan olla samanlainen kynttiläfanaatikko kuin sä :rolleyes:

Ja meilläpä on juhlat elokuun lopussa ja kynttilät palaa koko ajan!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...