Jump to content
Naimisiin.info

Teemana ruiskaunokki


Milla_M

Recommended Posts

Meille tulee myös sinisävyinen koristelu. Ajattelin yhdistää ruiskaunokkiin jotain viljaa, koska hääpaikkamme on peltojen keskellä.

Myös booliin lisätään ruiskukkaa (sininen enkeli). Hääkakuksi haluan sacherin ruiskukalla koristeltuna.

Nyt pitää vain miettiä kuinka toteuttaa viljan, kun ei tullut teema tarpeeksi ajoissa mieleen, että olisi saanut viljaa etukäteen kuivumaan...

Olisiko ideoita??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä olen vannoutunut sinisen ystävä ja löysin hääpuvunkin jo missä on sinistä joukossa. Mutta nyt vaan on sellainen ongelma että, kun meillä on häät heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna TAI jopa jo kesäkuun viimeisenä, ei ihan tarkkaa päivää sovittuna vielä kun ajankohta on vasta -07, niin ehtiikö ruiskaunokit kukkimaan siihen mennessä lainkaan? osaako joku kertoa? Tykkään niistä kukista ihan hirveästi. Itse en pysty kasvattamaan koska ei ole mitään paikkaa sellaiseen.

Link to comment
Share on other sites

Mun ruiskaunokit kukki tuossa heinäkuun loppupuolella joten ehtii loistavasti omiin häihini jos vaan ilmat sallii..:) Päivänkakkarat ei kukkineet tänä kesänä mutta täytyy mennä sitten tuttujen kukkapenkkiin jos ei omat kuki. Mulle tulee siis kimppu, mihin tulee ruiskaunokkia ja päivänkakkaraa. jos jollain olis kuvia sellasesta niin mielellään otan vastaan. Ajatuksena olis sellanen pyöreä tiivis kimppu, ei mitään roikkuvaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Suunnitteilla kimppuuni on ainakin ruiskaunokkeja ja päivänkakkaroita. Koristelussa käytämme luonnonkukkia ja todennäköisesti koivua ja pihlajaa. .. ja tietenkin itsekasvatettuja ruiskaunokkeja. Väriä antamassa todennäköisesti kivistä ja/tai taikataikinasta tehdyt leppäkertut. Olen ollut villinä leppäkerttuihin pienestä pitäen.  ::)

Ihana idea, meillä on siis tarkoituksena käyttää ruiskaunokkeja, kylvää vissiin hiukan myöhemmin koska häät on vasta elokuussa. Mut jos vaan saan lainata ideaasi niin ah, mä sain aivanuuden vision  :) ja siis ruiskaunokkia sen sen tähden kun luonnonkukat on ihania ja mä pidän sulhoni kans hirveästi sinisestä...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minullekin tulossa ruiskaunokkia kimppuun ja pöytäkoristeisiin. Ruiskaunokin "kaveriksi" ajattelin valkoisia freesioita ja haluaisin myös muutaman orkidean kukan. En tiedä kyllä sopiiko se orkidea freesian ja ruiskaunokin kanssa :-/ Häät ensi heinäkuussa. Isälläni kasvaa (onneksi) ruiskaunokkia ihan riittävästi pellossa rikkaruohona, niin ei tarvitse kylvää erikseen ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Haaveilen saavani ruiskaunokkeja pöytäkoristeiksi. Sievän muhkeiksi kimpuiksi eri värisiä ruiskaunokkeja (rakastan itse kukkia, mutta en niinkään ole sinisen värin ystävä). Kukat voi kasvattaa vanhempieni luona, mutta pohdinnassa vain on, että mahtavatko ne ehtiä kukkaan hääpäiväksemme eli 10.7. mennessä? Siementen kylvämisestä on monensortin ohjetta. Jossain neuvottiin kylvämään ne syksyllä juuri ennen pakkasia, niin kukkien pitäisi kukkia jo juhannukseksi. Toisaalla taas neuvotaan kylvämään tai esikasvattamaan niitä heti lumien lähdettyä ja sitten on toki vielä se "normaali" kylvöaika touko-kesäkuussa. Pitäisiköhän ruiskaunokin siemenet pistää maahan jo syksyllä varmuuden vuoksi? Ja kuinkahan paljon niitä oikein tarvitsee kylvää?

Jos haaveet ruiskaunokeista eivät toteudu, niin sitten saadaan toivottavasti pöytäkoristekimpuiksi jotkut sekalaiset kesäkukat. (:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...