Guest Iloinen_naikkari

Pöytien koristelu ilman kynttilöitä

39 viestiä aiheessa

SUURI kiitos kaikille ideoista!

Tän morsmaikun hehkulamppu on hankala saada syttymään joten iloiten ottaisin vastaan lisääkin ideoita kynttilättömään pöytäkoristeluun  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kivoja ideoita... ja varmasti muutkin tulevat hyödyntämään  ::) Pajuistakin saa punottua kivan näköisiä ja mikä mukavinta materiaali on metästä haettavissa. Luonnosta löytyy myös hyvin paljon kauniita kiviä, käpyjä, oksia ja marjoja, tietysti häiden ajankohta  ratkaisee monesti ja mone materiaalin kanssa. Mutta huomioikaa ympäröivä maailmamma, mitä kaikkea kaunista löytyykään.  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoni kertoi olleensa häissä, jossa pöydillä oli ollut koristeena n. 40cm pitkä puolikas koivuhalko (siis sellainen puolipyöreä) ja sen päällä varrellinen ruusu.

Meille itselle teen pajusta pylväitä ja vähän kaikkea, häät ovat ulkona, ison maatilan pihalla, joka toimii nykyään viinitilana. Äiteen kanssa niitä oon väsänny ennenki ja talkoot on taas keväällä tulossa.

Siskolla oli tavallisia kolmen ruusun pikkukimppuja pöydillä juhannushäissään...

Tavallaan ainoastaan mielikuvitus on rajana, mulle tulis heti mieleen joku kristallihelminauha tms yksinkertainen ketjun aloittajan pöytiin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uppistakeikkaa! Onkos muilla tällaisia probleemia? Olen hommannut ledvaloja ynnä muita, millaisia variaatioita te muut olette keksineet? Olin aluksi aika käärmeissäni ettei kynttilöiden polttaminen ollut sallittua mutta positiivisena puolena on se että eipähän tarvitse olla tuikkuja vaihtelemassa tai murehtia että tuliko kaikki sammuttuiksi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuolla joku mainitsi pajunoksat. Idea ei ole mielestäni ollenkaan huono, päinvastoin. Mutta huomioittehan allergia-asian. Samoin kuin koivujenkin kanssa. Itse näille molemmille pahasti allergisena olisin hyvin otettu, jos esimerkiksi kutsussa mainittaisiin asiasta, jotta tietäisin ottaa extra-annoksen lääkettä. Tai niin, että hääpari varaa juhlapaikalle allergialääkkeitä, jottei kenenkään juhlatunnelma kärsi allergian takia. Ehdottomasti en haluaisi, että allergiani estäisi käyttämästä koristeita (sama pättee kaikkiin ruokatarjoiluihin). Itse toki olen sisäistänyt allergia-asiani ja kuskaankin aina varalääkkeitä lompakossa, moni varmasti siis tekee myös näin. 

 

Tästäpä sitten itse asiaan:

 

kukat.jpgmoottori.jpgpintkev%C3%A4t5.jpggooglespring5.jpgkoivu3.jpgkoivu3.jpgkoivuu2.jpgpuusydamet.jpgb6.jpgb2.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuolla joku mainitsi pajunoksat. Idea ei ole mielestäni ollenkaan huono, päinvastoin. Mutta huomioittehan allergia-asian. Samoin kuin koivujenkin kanssa. Itse näille molemmille pahasti allergisena olisin hyvin otettu, jos esimerkiksi kutsussa mainittaisiin asiasta, jotta tietäisin ottaa extra-annoksen lääkettä. Tai niin, että hääpari varaa juhlapaikalle allergialääkkeitä, jottei kenenkään juhlatunnelma kärsi allergian takia. Ehdottomasti en haluaisi, että allergiani estäisi käyttämästä koristeita (sama pättee kaikkiin ruokatarjoiluihin). Itse toki olen sisäistänyt allergia-asiani ja kuskaankin aina varalääkkeitä lompakossa, moni varmasti siis tekee myös näin.  - -

Komppaan! Itse ottaisin tiedon mieluiten etukäteen (vaikka ilmoittautuessani), lääke kun ei ala heti vaikuttaa ja itselle ainakin toiset lääkkeet toimii paremmin kuin toiset. Joku hajuherkkä voi tietysti saada oireita myös voimakkaan tuoksuisista tai juuri pölyttävistä kukista..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aaahh! Miten ihania somistuskuvia! Mä en osaa millään päättää, millaiset meille tulee. Tai siis on ostettuna jo vaikka mitä, et kyl niillä mennään, mut mut...Ihanat kimput lasitölkeissä laudan päällä. Ja noi kynttilät roikkumassa koivukatoksesta, IHANA! Ehkä tota pitäs yrittää joskus kotona: grillijuhlat kaasoille ja bestmänille. ja noi alaosan kuvat menis väreissä meidänkin teemaan, nam1

 

Meille ei tule noita koivuja ym. heiniä, koska sukulaisissa on allergisia. Erästä vierasta ahdistaa kynttilöidenkin polttaminen ja meidän navettahäihin haluaisin ehdottomasti kynttilöitä, vaikka ne ovat alkukesästä. Hommasin myös ledituikkuja, mutta ei ne ole yhtään samoja. Olenko siis täysi moukka bridezilla, jos laitan niitä isoja tuikkuja lähes jokapöytään ja jätän vain kyseisen henkilön pöydän ilman? Mietin vain, että kuinka pitkään hän pystyy olemaan kyseisessä juhlatilassa muutenkin, kun se on pölyinen( kylhän siellä siivotaan, mut vanha navetta, siitepölyäkin varmasti enemmän kuin normaaleissa juhlatiloissa). Hajuvedetkin aiheuttavat ongelmia ja juhliinhan kaikki tupsuttelevat. Tietenkin minun pitää ajatella vieraitani, mutta joskus tuntuu, että kohta ei voi tehdä mitään poikkeavaa, ei voi syödä mitään ym. kun on niin paljon erikoisvaatimuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään umpi perinteisellä eli vaaleanpunaisia ruusun terälehtiä ja niiden lomaan leikki timantteja :D Ja sitten vähän matkan välein kynttilä asetelma Ikean maljakoihin eli täytetään maljakko vedellä, laitetaan pohjalle luonnonkiviä ja upotetaan sinne kukka. Ja yritetään löytää näitä vähän kuumuvia kynttilöitä kellu versiona :) Mitä versioita mahtavat olla Ikeassa. Osaako joku sanoa? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

IKEAn kynttilöiustä oma käsitys on moninainen: osa parempia, osa huonompia, toiset haisee enemmän, toiset vähemmän, jotku kuumuu, toiset ei, jne.... Eli suosittelisin ostamaan koekynttilöitä, ettei tule yllätyksiä :) Pätee varmaan monen muunkin kaupan kynttilöihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää ostaa reilu satsi niin saa sitten testailla. Ja polttaa niitä koko talvi sitten jos on huonoja :D 

Joo eipä nuihin kynttilöihin voi sokeasti luottaa. Olen kuullut ettei ne hienot kalliit Party Lite kynttilätkään ole ollu aina hyviä ;) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pöytäliina, kattaus ja kukat (+mahdollinen ohjelma/menu "kolmio" yms.), varsinkaan kesähäissä pöydät ei muuta koristelua kaipaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kynttilät ei tosiaan sovi valoisaan kesään. Miten sitten saisi pöydät täyteen kukkia kohtuuhinnalla 100 hengen häihin? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kynttilät ei tosiaan sovi valoisaan kesään. Miten sitten saisi pöydät täyteen kukkia kohtuuhinnalla 100 hengen häihin? 

 

Meidän elohäissä 1.8., jonka lasken todellakin kesäksi, oli kynttilöitä ja hyvin sopivat. Minusta kynttilät sopivat juhlaan kuin juhlaan. Tietysti pääsivät oikeuksiinsa parhaiten vasta illan tullen. Pöydissä oli lisäksi markettikukista (meni n. 40 €) ja luonnonantimista tehtyjä pieniä kimppuja lasiastioissa sekä netistä tilattuja halpoja tekokukkia paikoissa, joihin ei päässyt ihan lähelle tiiraamaan ;) Tarkoitus oli upottaa maljoihin tekokukkia, mutta nuo pienet kimput riittivät ihan hyvin, joten tekokukat laitettiin vain eräänlaiseen seinäkoristeeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään