pippileena

Teemana hopea

26 viestiä aiheessa

Etsin hopeakantista vieraskirjaa. Jos joku bongaa jossain sellaisen, raportoikaa please minulle! Kiitos! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä tee-se-itse-vinkki etenkin talvimorsiamille. Maalatkaa pajun/koivunoksia hopeisiksi. Tavallinen hopeaspraymaali käy, mutta parhaalta näyttää autonkorjaukseen ym. tuunaukseen tarkoitettu kromimaali. Se on kiiltävämpää kuin hopeamaali, joka on usein liian tummanhopeista. Tässä proto meidän tekemistämme oksista:

Kromi2.jpg

Maalattu kromimaalilla (jota saa esim. Biltemasta yms. kaupoista)

Kromi1.jpg

Näyttävät ainakin omasta mielestäni ihan kaupasta ostetuilta koristeoksilta. :) Näitä käyttäessä ei välttämättä tarvita kalliita kukka-asetelmia, ja luonnosta saatavat pajunoksathan maksavat 0e!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanan näköisiä nuo oksat! Itsellä on suunnitteilla väreiksi hopea, pinkki ja musta! Pitää laittaa korvantaakse tämä(kin) vinkki!

Askartelu osiossa oli ohje kuinka tehdä suodatinpusseista ruusuja, niitä sitten kanssa sprayaa hopeiseksi. Halpaa, helposta en sitten niin tiedä. Pitää testata niitä ja kertoa sitten oliko helppoa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vinkkinä hopeista teemaa haluaville, nyt on Tiimarissa myynnissä täydellisiä metallinhohto-hopeisia lautasliinoja kokoa 40x40cm. :wub:

Ostin meille sekä nuo isot ruokailussa käytettävät, että samaa sarjaa pienemmät kahvitukseen tarkoitetut servetit. :lol: Kuinka onnelliseksi voikaan tulla yksistä lautasliinoista...

ps. näitä oli myös kultaisena

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään