Edelia

Sormuksen teettäminen Tampereella

210 viestiä aiheessa

Hmm, no mun sormukseeni ei tullut yhtään lisähintaa seoksen tekemisestä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä sain erittäin hyvää palvelua Sokosen City-kullasta. Lupasivat tilata mulle yhden sandbergin sormuksen näytteeksi. Ja se on sellainen sormus mikä kyllä kuuluu sandbergin valikomiin, mutta halusin siihen muutaman muutoksen, eli se teetetään mun toiveiden mukaan. Lähettivät vielä tekstiviestinkin kun sormuksen toimitusaika venyi. Nyt  sitä näytettä odottelen, siitä saattaa tulla mun vihkisormus. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle on käynyt ton Suokon kanssa samalla tavalla kun Huhtikuu-06:lla, eli vihkisormuksen löytäminen on ollut todella hankalaa ja heidän kihlasormus-mallistot tulee todellakin Saksasta... Myös meille annettiin ymmärtää, että sormukset on suomalaista käsityötä. Kun hankimme kihlasormukset vajaa vuosi sitten, niin päätimme, että hankimme myös vihkisormuksen Suokolta, jotta se sopii hyvin yhteen kihlan kanssa. Mutta heiltäpä ei löydy vihkisormusta, joka kävisi yhteen heiltä hankitun kihlan kanssa.... Tämän totesi myös Tampereen häämessuilla heidän sormuksiaan esitellyt nuori nainen. Suokon pisteet varisi todella nopeasti ja todella alas! Aika huijatuksi tullut olo... Laatukorusta Hämeenkadulta sitten löysin unelmieni sormuksen,  joka on todella kaunis ja joka muutetaan väritykseltään matsaamaan kihlaani. Joten Laatukorulle täydet pisteet ja Suokolle paaaaljon miinusta täältä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Andreasenia suosittelen minäkin  :)  Hirmu mukava palvelu ja hinnat järjen rajoissa.  Teetätimme siellä minulle sormuksen  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Andreasenilta minäkin olen saanut parasta palvelua ja sitä siis suosittelen! Kultaseppä tuli vartavasten itse suunnitelemaan sormusta kanssani (vaikka menin heille ekaa kertaa ja ainoastaan katselemaan). Selitin mitä haluan, hän piirsi malliversioita ja lopulta hiffasi täysin, mitä tarkoitan. Varmaan tunnin verran siinä asioin ja hän vaikutti todella aidosti kiinnostuneelta asiasta. Hän lupasi tehdä muutaman viikon päästä malliversion sormuksesta ja katsotaan, onko se sitten sellainen kuin ajattelin. Sen pohjalta sitten valmistetaan lopullinen sormus (mikäli siis tuo ei vastaakaan sitä, mitä halusin). Mieletöntä palvelua!!! Ja hinta oli todella kilpailukykyinen muihin "samanlaisiin" (kivet saman kokoisia ja laatuisia, runko saman tyylinen) sormuksiin, itseasiassa jopa niihin verrattuna sieltä halvimmasta päästä.

Mielipiteitä muista:

Laatukoru: En mene enää ikinä ostamaan sieltä yhtään mitään. Sain todella huonoa palvelua nuorelta tytöltä, jota ei kiinnostanut yhtään mikään ja mikään ei onnistunut (vaikka tiedän, että olisi pitänyt). Todella negatiivinen asenne myyjällä (evvk), vaikka suhteellisen kallista sormusta katselin / kyselin, onko mahdollista saada.

O.Manninen: Erittäin ystävällistä ja hyvää palvelua! Lähes yhtä hyvää kuin Adreasenilla. Voisin mennä sieltä ostamaan, mikäli tuolta Andreasenilta en olisis saanut ehkäpä vielä tasokkaampaa palvelua (+mallikappale luvattiin tehdä etukäteen = iso plussa!). Vanha setä oli todella mukava, asiantunteva ja kiinnostunut asiakkaan toiveista ja pyrki aidosti toteuttamaan ne.

Pirkan kello: Hyvää ja peruslaadukasta palvelua. Pystyi muokkaamaan sormuksia todella hyvin ja heidän kultaseppänsä olisi varmasti pystynyt toteuttamaan haluamani sormuksen (harmi, kun en päässyt hänen kanssaan huoraan juttusille, kuten Andreasenilla)

Kultajousi (Koskikeskus ja Hämeenkatu 8): Kummassakin liikkeessä tylyä ja huonoa palvelua. Ketään ei kiinnostanut. Koskikeskuksen myymälässä oli todella asiantuntematon myyjä ja Hämeenkadun pisteessä myyjä tyrkytti koko ajan sellaista, mitä en halunnut ja olin kyllä ilmoittanut todella selkeästi minkälaista haluan.

Suokko: Palvelu ihan ok. Timantteja näytettiin luupilla hyvinkin tehokkaasti ja olisin varmaan saanut haluamani sormuksen, mikäli olisin itse sepän kanssa jutellut. Hinta todella jonkin verran kovempi muihin verrattuna! Tätä ei mielestäni voi perustella palvelulla, vaikka se hyvää olikin. Andreasenilla nimittäin kanssa todella hyvä ja asiantunteva palvelu, jopa Suokkoa parempi.

Sokoksen City-kulta: Perushyvä palvelu, haluamani sormus olisi mahdollisesti onnistunut tilata samalta valmistajalta, jonka tekeleitä kihlani on. Miinuksena, ettei omaa kultaseppää, jonka kanssa olis voinut asiaa yhdessä tuumia = sormus olisi ollut vähän arvoitus. Hinta suhteessa laatuun todella kohdillaan!

Ropolta en minäkään mitään arvokasta (etenkään sormusta) menisi ostamaan, sillä itselle on muodostunut koko puljusta halpa, epäpätevä ja "kelmi" olo, kun jatkuvasti mainostavat mielettömiä tarjouksiaan. Voiko siellä siis olla mitään laadukasta?!

No joo, tässä siis omia kokemuksiani. Tammer-Kullasta on kihlani ja sitä muokattaessa palvelu oli hyvää ja ystävällistä. En kuitenkaan ehtinyt sinne saakka vihkisormusasialla, ennen kuin törmäsin Andreaseniin, josta päädyn 99 % ostamaan sormukseni!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Onko kokemuksia, missa Tampereella kannattaisi vihkisormuksensa teetättää?

Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

Aurinkoista kesää!

;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viimekesänä ystäväni teetti Tuulensuussa kultasepänliike Anderaksessa vihkisormuksensa ja oli todella tyytyväinen. Hintakin oli kohdallaan muihin suomalaisiin malleihin verrattuna.

Minullakin on tilaus sisällä ja innolla odottelen milloin voin mennä sovittamaan valmista sormustani. Ehkäpä jo ensi viikolla... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä hain oman ihanaiseni eilen andreasenilta hämeenkadulta, siellä teetettiin myös kihlat aikanaan.www.andreasen.fi palvelu on todella hyvä. Hinnat olivat myös kohdallaan,olin tosi tyytyväinen, tuli sormuksesta vielä nätimpi kuin mitä osasin paperilla kuvitella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ite meinaan aika varmuudella teettää Aurifaber -nimisessä paikassa. On siellä Finlaysonilla, siinä Ziperian vieressä, Mehiläisen alakerrassa. Voisin ostaa koko kaupan tyhjäksi. ;D Netistä löytyy muuten sivut ja hyviä kuvia sormuksista. Ite oon kuullut pelkkää hyvää paikasta ystäviltä. Ne piirtää tietokoneella kuvat / kuvia sormuksesta eli ei tarvi ihan sikaa säkissä ostaa. En tiedä mikä käytäntö on muualla. Kuulisin itekin mielelläni muiden käytännöistä!

Meidän kihlat on Kalevan kellosta, jossa kultaseppä teki ne meille niiden oman mallin pohjalta. Pikkusen vaan vielä levennettiin ja teetettiin valkokultasina. Oltiin erittäin tyytyväisiä myös ko. paikkaan, mutta en tiedä onko niillä samantyyppistä suunnittelupalvelua kun Aurifaberissa. Jos on niin sitten se on toinen mahdollinen paikka. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen myös kehräsaaren liikettä. Sen nimi on Tampereen jalokivipaja ja seppä on Jyrki Karvinen. Todella ihanaa palvelua olen saanut ja vaikka olen ronkelia tyyppiä(juuri oikean väristä ja laatuista safiiria etsittiin...öh..4kuukautta!). Lämpimästi suosittelen :)

Sormuksia ei ole valmiina mutta todella mittavat läjät valokuvia aiemmista töistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinka kauan esim. Andreasenilla meni kaiken kaikkiaan vihkisormuksen valmistamisessa (suunnittelu, mallit, itse sormuksen teko jne.)?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle on sormus teossa Andreasenilla. Kauan on mennyt, mutta ihan siksi, että ollaan oltu hankalia asiakkaita ;D Kyllä ne näyttää saavan sormuksen nopeastikin valmiiksi, jos vaan tietää mitä haluaa. Hinta on myös minusta kohdallaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olisko teillä kuvia seillä Andreasenilla tehdyistä sormuksista? olisi kiva nähdä  :D oon siellä käynyt kerran ja vaikutti kyllä mukavalta paikalta.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin laittaa kuvaa ensi viikolla, kun toivottavasti haetaan mun sormus :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Tampereen kulta- ja jalokivipajaa Kehräsaaren pikku käytävässä. Se on sejosta pääsee pienelle sillalleihan Takon padon viereen.

Todella asiantuntevaa palvelua, isot niput valokuvia omista aiemmista töistä ja esim mulle seppä etsi juuri oikean värisen safiirin :) Sitä hakemista kesti reilu 4kk. Hylkäsin muutaman kiven epämieluisan värin vuoksi ja seppä yhden koska siinä oli särö joka ois voinu hajottaa kiven. Käsityön laatukin on huippua, suosittelen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jussi Andreasen teki meidän sormukset. Hinta oli kohdallaan ja palvelu loistavaa. Jussi selitti kullan valmistuksesta, timanteista, luokituksista, kiinnityksistä, pinnoituksista ja kaikesta tosi tarkkaan. Oli kiinnostunut ja sormukset saimme nopeasti kun meillä oli aika tiukka aikataulu. Miehen sormus oli valmis malli, mun tehtiin parin mallikuvan perusteella omanlaiseksi. HPIM1420.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan teetetty/teettämässä kummallekin vihkisormus Aurifabergilla, tosin sovittiin että ne valmistuu vasta ensi keväänä kun häät on kesällä. Ihanaa palvelua. Lisäksi tein sulholta salaa sopimuksen että tekevät tuolla myös hopeiset kalvosinnapit ja solmioneulan sulholle sormukseen sopien huomenlahjaksi.....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt komento takas, allekirjoittaneella ei ilmeisesti ole kunnon käsitystä kotikaupunkinsa kultaseppä-skenestä. Siis me saatiin aivan loistavaa palvelua HARRY WAHLBERGILLA, tuosta J.I Wahlbergista ei ole mitään käsitystä. Pitääkö niillä kaikilla olla sama nimi  >:( No joka tapauksessa, tuolla Harrylla oli todella hyvä valikoima ainakin Sandbergin, KK:n, Tillanderin ja Ailion sormuksia. Ja palvelu ykkösluokkaa, itsekin luuhasin liikkeessä piiitkään sulkemisajan jälkeen ja innokkaasti itse omistaja selvitteli kaipaamiani tietoja.

En voi kuin suositella. (ulospäin hieman kämyisen näköinen, ei pidä säikähtää  ;D)

Suokostahan meillä on miehen kanssa aivan järkyttävän huonot kokemukset. Olen tästä tälläkin foorumilla purnannut, olimme siis etsimässä kihloja ja Iiro osapuilleen suoraan sanoi, että kihlauksemme tuskin kestää joten sormusten kestävyydestä ei kannata huolehtia. Lisäksi hän "matki" ääntäni jne. Nyt kun mietin tilannetta niin lähinnä naurattaa, niin järkyttävää se oli  ;D

Tämä johtui varmasti siitä, että meidän tullessa liikkeeseen siellä oli käynnissä pieni konflikti toisen asiakkaan kanssa.

Mutta silti.... ::) Miehellä on vieläkin syvät vihantunteet ko. liikettä kohtaan. Sormukset ovat kyllä upeita, siitä ei pääse mihinkään. Ja tästä meidän tapauksesta tulee kuluneeksi jo neljä vuotta, aina se vaan silti muistetaan  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kenelläkään tietoa Kulta Rovosta tai Kultamarketista???

Meidän kihlat hankittiin Kulta Rovosta. Palvelu oli sillä kerralla oikein mukavaa ja alennuksetkin saatiin. Huomasin jälkeenpäin, että omaa sormustani pitää pienentää ja kysyin etukäteen mitä sellainen maksaa. Ilmaiseksi lupasivat. Vein sinne sitten sormukseni pienennettäväksi ja sillä kertaa sattui todella ilkeä vanhempi naishenkilö palvelemaan. Tokaisi vain, että tarvitseeko tuota nyt pienentää!? Epävarmana jätin sormuksen sinne. No kun kävin hakemassa pienennetyn sormuksen taisi olla omistaja palvelemassa ja aivan ihanaa palvelua taas.

Lisähuom. Sormukset ovat mitä pitikin, kestävät ja laadukkaat. Eivätkä olleet ihan halvemmasta päästä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen lämpimästi Kultasepät Andreasenia! Mun vihki teetettiin siellä ja olen todella tyytyväinen. Siellä sai hyvää palvelua ja  sormus on laadukas eikä hintakaan ollut hirveä.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Suosittelen lämpimästi Kultasepät Andreasenia! Mun vihki teetettiin siellä ja olen todella tyytyväinen. Siellä sai hyvää palvelua ja  sormus on laadukas eikä hintakaan ollut hirveä.  :)

Minulta myös ääni Andreasenille. Oma vihkisormukseni teettettiin siellä ja olen erittäin tyytyväinen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minäkin suosittelen J.I. Wahlbergia.

Kihloja etsiessämme kävimme Tampereella kuusi kultasepänliikettä läpi, ja ainoastaan Wahlbergilla saimme hyvää palvelua. Ja vieläpä TODELLA hyvää: heillä meidät mm. ohjattiin heti istumaan (viidessä muussa paikassa jouduimme katselemaan kokoelmaa tiskin luona seisten) ja myyjä todella keskittyi palvelemaan meitä. Kokeilimme monia eri malleja, ja keskustelimme myyjän kanssa vaihtoehdoista ainakin puolen tunnin ajan, täysin kiireettä. Tunnelma ja palvelu liikkeessä oli todella mahtava!

Juuri tälläiset kokemukset meilläkin kihloja ostaessa. Nyt pitäisi lähteä katselemaan vihkisormuksia :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minäkin suosittelen J.I. Wahlbergia.

Kihloja etsiessämme kävimme Tampereella kuusi kultasepänliikettä läpi, ja ainoastaan Wahlbergilla saimme hyvää palvelua. Ja vieläpä TODELLA hyvää: heillä meidät mm. ohjattiin heti istumaan (viidessä muussa paikassa jouduimme katselemaan kokoelmaa tiskin luona seisten) ja myyjä todella keskittyi palvelemaan meitä. Kokeilimme monia eri malleja, ja keskustelimme myyjän kanssa vaihtoehdoista ainakin puolen tunnin ajan, täysin kiireettä. Tunnelma ja palvelu liikkeessä oli todella mahtava!

Samoin oli meillä kihloja ostettaessa. Ennen Wahlbergia kävimme useassa liikkeessä, mutta siellä palvelu oli ehdottomasti parasta! Päädyimme liikkeen oman malliston taottuihin keltakultaisiin kihloihin.

Heti kun olimme päättäneet hääpäivän, menimme Wahlbergille teetättämään vihkisormusta. Hyvää palvelua silloinkin. Sormus tulee olemaan taottu, keltakultainen yhdellä timantilla. Jännityksellä odotan, että pääsen sormuksen näkemään.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päätin tarttua härkää sarvista ja kävin nyt (uudestaan) tutustumassa noihin Suokon valikoimiin. Palvelemassa oli tulkintani mukaan Rouva Suokko(?) ja aivan loistavaa palvelua olikin  :) Tuli sellainen olo, että olisin halunnut tilata sormukset heti. Täällä oli puhetta noista Suokon hinnoista, minusta ne eivät tuntuneet mitenkään yläkanttiin vedetyiltä, päinvastoin hyvin kohtuullisilta.

Katsotaan nyt mihin päädymme, uskallan kuitenkin tämän päiväisen kokemukseni nojalla suositella Suokkoa  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään