Jump to content
Naimisiin.info

Pidätkö sormusta aina?


Guest Keltakulta

Recommended Posts

  • Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vihkisormusta olen kantanut nyt kaksi ja puoli viikkoa, taukoamatta. En tahdo ottaakaan sitä pois, edes näytille. Kun rakkaani sen siihen alttarilla pujotti. EHkä joudun joskus putsaamaan vielä, mutta näin toistaiseksi. Ja puutarhatöissä hanskat on muutenkin kivat.

muoks. kaksi kuukautta, enkä ole edes kaiverruksia vielä ihaillut. Joku juttu tämä nyt.

Link to comment
Share on other sites

Töissä en voi pitää lainkaan, ja kotonakin tulee monasti otettua keittiötouhujen tieltä poies. Eli oikeastaan meillä pidetään sormuksia vain "ihmisten ilmoilla" ollessa.  Kerran oli sormus yön yli tässä kesällä, ja eihän se meinannut nakkisormesta enää irrota, joten yötkin se on pöydällä. Pidänköhän mä siis oikeastaan koskaan sitä? No nyt on ainakin tässä kirjoitellessa sormessa... ;D

Link to comment
Share on other sites

mä olen jatkuvasti kiireessä unohtanut sormukset kaappiin tai vessan hyllylle minne olen ne jättänyt poisottaessa...  :o

Ulkona on sitten ihan alaston olo kun ei ole sormuksia. Siellä sen vasta tajuaakin. kotona niitä ei muista pitää... Nytkään en ole koko päivänä pitänyt...  :-[ Pitäs varmaan kun mies pitää uskollisesti omaansa koko ajan.

Töissä pidän pääsääntlisesti kihlaa vain koska en halua kivellistä pitää siellä kolhiintumassa ja pölyntymässä.. Ehkä jos olisin muualla kuin kaupassa töissä niin pitäisin.

Jonnekin jos mennään niin katson että sormukset on sormessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mulla on kans kihla ja vihki aina sormessa,muuten on ihan alaston olo.. Tulevaisuudessa en kyllä sairaanhoitajana saa pitää (tai en halua kerätä kaikkia bakteereja niihin kerätä). Pesulla käydessä tapaan ottaa pois ja puhdistaa,samoin rasvauksen.

Nukkuessa sormus on aina.

Link to comment
Share on other sites

Kihlasormus on sormessa jatkuvasti. Savitöitä tehdessä, leipoessa ym. otan sormuksen pois, kun on tuollaisia leikkauksia tuossa pinnassa, niin niistä on aika ikävä tonkia töhnää pois :D Ja päivittäin putsailen sormen ja sormuksen huolella..tuppaa muuten muhimaan lika sormuksen alla, ei kiva. Miehelläkin sormus koko ajan sormessa, töissäkin. Saattaa olla, että vihkisormusta varjelee vähän enemmän, mutta tuskin joka tiskauskerralla nyhdän sormuksia pois..

Link to comment
Share on other sites

En pidä kihlaa koko ajan kädessä, enkä tule myöskään vihkiä pitämään. Mutta jos olen ihmisten ilmoilla ja olen unohtanut laittaa kihlan käteen niin tulee orpo olo   :-/ Mun kihla kulkee aika lailla kellon mukana, eli yöllä odottaa pöydällä että laitan aamulla päälle. Otan sen pois kun käyn suihkussa tai uimassa, teen likaisia hommia puutarhassa tai leivon tai silloin kun joudun desinfioimaan kädet. Sormuksen alle kun mahtuu yhtä paljon bakteereja kuin euroopassa on asukkaita ja ammattivalinta on mikä on niin en varmasti saa tulevaisuudessa pitää töissäkään... Naarmuja mun kihlassa on kuitenkin jo paljon.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse pidän tuota melko tuoretta kihlaani yleisesti kaikkialla. Otan sen tosin pois, jos se voisi kolhiintua eli esim. pihatöissä ja myös hiuksia värjätessä jne. Lisäksi yritän joka päivä putsata saippualla sormuksen alta, yläasteelta vain on jäänyt mieleen että olikos siellä nyt euroopan väkiluku bakteereja alla. Samalla yleensä rasvaan kädet ja annan vähän imeytyä ennen kuin laitan sormuksen takaisin. Mutta muuten yleisesti pidän nukkuessa ja suihkussa käydessäkin.

Link to comment
Share on other sites

Mä pidän sormuksia vain sillon kun lähden kotoa pois. Töissä otan välillä pois kun ovat tiellä ja haluan välttää mahdollisen tapaturman, eli että sormi juuttuu kiinni sormuksesta. Kotona en siis pidä koskaan, paitsi sillon jos on jotkut juhlat tms. Kotona ne on vaan tiellä  :) Uimahallissa otan myös pois, samoin muuten urheillessa, ne on tiellä ja pelkään että tippuu altaaseen. Ja mun vihki on aika iso, että eri juttu olis ehkä jos olis kaksi kapeaa ja pienempää sormusta. Tosin ehkä en pitäisi niitä silloinkaan kotona, kuten en muitakaan koruja.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
heippa! miksi otatte sormuksen yöksi pois? Turpoaako sormenne yön aikana? Itsellä tuntuu että sormi turpoaa ja aamulla ei meinaa sormus mihinkään liikkua...ehkä auttaisi jos se ei siinä puristaisi koko yötä?? :D

Mulla kerääntyi alussa likaa timanttien upotusreikiin ja ne aiheuttivat jatkuvalla käytöllä ihottumaa sormuksen alle. sormi oli todella kipeä kun nahkat lähti irti :'(

Ongelma lakkasi kun rupesin ottamaan sormuksen aina yöksi pois. (ainoastaan reissussa ollessa pidän yötkin sormessa)

Link to comment
Share on other sites

Mä otan oman kihlani aina pois kun tuun kotiin. Ihan siitä syystä että naarmuntuu jos pitää kotitöissä. Sitten kun sohvalla makoilee niin sormus kyllä sujahtaa takaisin sormeen. Töissäkään en sitä käytä, ihan siitä syystä ettei siellä sitä saa pitää. Eli aika vähän se loppujen lopuksi sormessa on, mutta pysyypähän kiiltävänä ja hyvänä pidemmän aikaa  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...