Jump to content
Naimisiin.info

Pidätkö sormusta aina?


Guest Keltakulta

Recommended Posts

Työni vuoksi töissä en voi pitää sormuksia. Leipoessa otan myös pois, muutoin pidän melkeimpä aina sormuksia sormessani.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vasta kihlasormuksen "käytöstä" kokemusta, että tiedä sitten miten myöhemmin "laiskistuu", mutta..

Kuten moni muukin, otan sormuksen pois jos tiskaan tai esim. käsiä rasvaan. Saunoessa myös olen ottanut pois, mutta

suihkussa käydessä olen toisinaan alkanut pitä sormusta, kun ei jaksa ottaa pois. :D

Eli ilmeisesti ajan myötä lisääntyy tuo koko ajan pitäminen.

Tietty surullista hieman, että sormus naarmuuntuu, mitä enemmän sitä pitää. Mutta toisaalta kaunista, että siinä alkaa näkyä

"ajan jälki", ja sitä haluaa käyttää. :)

Lainaanpa hieman itseäni, ja vastaan kysymykseen uudestaan.. :grin:

Sormuksen käyttökuukausia on nyt enempi takana.

Pidän sormusta yhä enemmän kädessä koko ajan, eli harvoin otan enää pois. Oikeastaan vain tiskatessa, leipoessa (hygienia syyt) ja esim. salilla käydessä. Naarmuja alkaa olla, mutta ei minua haittaa. Jos haluaisin, että naarmuja ei tule, pitäisin sitä sormuskotelossa.. Pitää kuitenkin ennen häitä käydä sitten kiillottamassa kihla, ettei vihkin kanssa ihan hirveästi "riitelisi". :)

Link to comment
Share on other sites

Pidän sormuksen aina, vaan uimassa otan se pois. En halua että se tippuu jonnekin mistä en saa sitä takas. Sillä ei ole timantejä mutta se on perintösormus eli siinä on muuta arvoa kuin vaan rahaa. Varmaan on sitten sama juttu vihkisormuksen kanssa :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä enkä sulhanen voi töissä sormusta pitää. Enkä mielelläni sormusta pidä jos vaikkapa tiskaan tai teen jotain muuta likaisempaa hommaa. Välillä minulta ja sulhaselta unohtuu sormus kotiin pöydälle, mutta yhdessä ollaan silti onnellisesti ja ensi kesän häitä odotellaan. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sormus (toistaiseksi vielä vain kihlasormus) on kyllä sormessa lähes jatkuvasti.

Pois otan vain:

- työharjoitteluissa (opiskelen alaa, jossa töissä ei saa pitään sormuksia, eikä isoja koruja),

- tiskatessa ja

- rasvatessa käsiä,

mutta muuten sormus on koko ajan sormessa. Todella alaston olo ilman sormusta, kun onhan se ollut sormessa jo neljä ja puol vuotta. :-X

Link to comment
Share on other sites

Pitäisin koko ajan jos pystyisin, mutta sormeen tulee heti näppylöitä jos on pidemmän aikaa päällä... Tämän kun olisi tiennyt sormusta teettäessä, niin olisin ottanut kapeamman mallin.

Link to comment
Share on other sites

Kihlasormusta olen käyttänyt nyt viikon päivät, enkä ole jättänyt sitä pois matkasta vielä missään tilanteessa. Kuntosalilla en taida jatkossa käyttää sormusta, se painaa vähän häiritsevästi puntteja nostellessa ja toki naarmuuntuukin. Raksalla ollessa en näe ongelmaa pitää sormusta sormessa, käytän koko ajan hanskoja eikä sormus kolhiinnu sen enempää kuin normaalielämässäkään. Kyllä elämän jäljet saa sormuksessa näkyäkin ja jos se joskus menee oikein huonoon kuntoon niin sitten pitää varmaan ostaa uusi tilalle. Eikä muuten välttämättä olisi ollenkaan huono vaihtoehto ostaa sitten aikanaan kaksi vihkisormusta, vaatimattomampi arkikäyttöön ja hienompi esimerkiksi juhliin. :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sormukset pois ns. likaisissa hommissa ettei kerää likaa ja esim uidessa pelko että tippuu ni pois sormesta. Mutta näin yleisesi ottaen aina on sormessa. Tilanteen mukaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Erityisen sottaisissa hommissa ja saunassa sormus ei ole sormessa. Muulloin sormus onkin tukevasti sormessa ja kyllä nukun jopa sormus sormessani ja näin tulen tekemään myös vihkin kanssa sitten.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Otan sen pois yleensä vain kuntosalilla, koska siellä sormus voi vääntyä. Muutoin se pysyy aika tiukasti sormessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Pidän päivisin lähes koko ajan. Likaisissa hommissa otan sormuksen pois, monesti myös käsiä pestessä. Nopeasti sormukseen tottuu. Parin kuukauden käytön jälkeen vein kihlan piennennykseen, ja viikko ilman kihlaa tuntui oudolta.

Link to comment
Share on other sites

Otan sormukset, kuten muutkin korut, pois nukkumaan mennessä. Samoin siivotessa, tiskatessa, urheillessa ym. Joskus, jos on pelkkä kotipäivä ("verkkaripäivä") en välttämättä käytä sormuksia tai koruja. Muuten sormukset ovat käytössä lähes aina (eli työ- ja juhlapäivinä).

Muokattu: , käyttäjä: Marjasin
Link to comment
Share on other sites

Otan kihlani pois kun pesen ja rasvaan käteni, värjään hiukseni ja leivon/kokkaan, muulloin se on paikallaan :grin:

Link to comment
Share on other sites

Likaisissa hommissa ja usein ruokaa laittaessa minäkin otan omani pois (jauhelihamassa olisi aika ikävää timanttien väleissä :D), samoin kuntosalilla jätän rinkulan kaappiin. Töissä en haluaisi sormusta pitää, mutta valitsen kuitenkin sormuksen pikku likaantumisen kuin ällöttävät iskulauseet..

Link to comment
Share on other sites

Kihla (ei timantteja) olen pitänyt oikeastaan koko ajan kädessä, paitsi kuntosalilla (painot naarmuttavat). Vihkiä en varmaan ihan näin huolettomasti käytä, mutta itselle ainakin tulee aina orpo olo ilman sormusta.

Link to comment
Share on other sites

Aikalailla 24/7 on vihki sekä kihla sormessa, yhdessä vaiheessa vihki jotenkin hankasi niin pidin vaan kihlaa mikä oli jotenkin outoa. Pari kertaa olen unohtanut sormukset

kotiin kun jouduin juurikin tuon hankauksen takia ottamaan sormukset pois yöksi oli kyllä niin orpo olo. Eli pääsääntöisesti pidän kokoajan sormuksia (kyllä suihkussa, nukkuessa

yms.. tiedän ei ehkä kannattaisi kun timanttisormukset kyseessä, mutta minusta ne on käyttöön tehty) joskus harvoin otan pois esim. jos leivon tms. tiskatessakin käytän kumihanskoja

joten ei tartte ottaa pois. Omat sormukseni pysyvät hyvin paikoillaan eikä esim. uidessa tms. ole pelkoa että ne tippuisi.

Link to comment
Share on other sites

Jos en työn puolesta joutuisi ottamaan sormuksia pois, ne pysyisi sormessa aina. Naarmuja ja kulumia tulee, mutta sehän on vain elämää ja komppaan edellistä kirjoittajaa, käyttöön ne sormukset on tehty eikä pumpulissa säilytettäväksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Otan kihlasormuksen(ja samanlailla tulen toimimaan vihkisormuksen kanssa) pois, esim.liharuokia käsitellessä, pesuaineita käsitellessä ja kukkapenkkiä kitkiessä. Yöllä en myöskään pidä sormusta(en osaa käyttää mitään koruja öisin). Muuten sormus on sormessa. En nyt erityisesti sormusta varo, mutta en viitsi myöskään vaurioittaa sormusta ehdointahdoin.

Link to comment
Share on other sites

Orpo olo ilman sormusta, varsinkin jos kotoa poistuu. Ja onhan se niin kaunis että saatan bussissakin vaan katsella sormustani :girl_in_love: Mutta yleensä kotona pidän poissa kun tarvii ruokaa tehdä, siivoilla ja käsiä pestä vähän väliä. Ja koulussa/töissä joutuu oleen ilman sormusta. Mutta muuten aina vaan kun "tilanteeseen" sopii :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Kylläpä tuo kihlasormus killuu nimettömässä ihan 24/7, enkä osaa olla ilman sitä... Tämä on varsin outoa, sillä ennen kihloihin menoa en käyttänyt koskaan sormuksia ja mietin, etten totu sellaisen pitämiseen ikinä. Suunnittelin jo, että on varmaan pistettävä sormus kaulaketjuun roikkumaan, jos en totu siihen lainkaan. Mutta näin siinä sitten kävikin, että ilman kihlasormusta olo on kauhean orpo ja en voi kuvitella enää olevani ilman sitä! :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Mä käytän sormusta aina, kun ei ole vaaraa sen vahingoittumisesta. Toisin sanoen olen ottanut sormuksen pois pidemmäksi aikaa ensimmäisen kerran eilen, kun siirryin pimiöön vedostamaan mustavalkofilmikuvia. Kemikaalit ovat sellaisia myrkkyjä, että en soisi niitä sormukseen osuvan.. Mutta muuten olen käyttänyt sormusta jatkuvasti, eikä sille ole mitään käynyt ^_^

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...