Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

Meillä ei vielä sormuksia ole, mutta tänään käytiin kattelemassa. Ihastuttiin toden teolla Kalevala Korun Kaisla -sormuksiin, mutta niillä hintaa on 690,-/kpl :unsure: Hieman halvemmalla oltiin aateltu selviävämme, mutta ei kai se auta muuta kuin alkaa säästämään noita varten. Halusimme molemmille samanlaiset sormukset, emmekä ihan tavallisia sileitä perussormuksia. Lisäksi tuollainen sopii myös miehelle, olematta liian naismainen tai pramea. Meille tulisi siis valkokultaiset ja 5,5mm leveät sormukset (kuvan sormus 4,5mm).

2292.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä ylittyi budjetti hurjasti! Minä asetin omalle sormukselleni hintakatoksi 350e, ja mies omalleen 300e. Miehen sormus maksoi alunperin juuri tuon 300e, josta tingimme sen 100e, eli hintaa jäi 200e. Minun sormukseni sen sijaan... Löysin täydellisen ihanuuden, josta en omaa kokoani saanut mitenkään muuten kuin teettämällä. Omani tulee nyt siis maksamaan 700e. Toisaalta, meille tulee molemmille vain yhdet sormukset, joten annettakoon tämä synti nyt anteeksi... :P Seliseli!

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlat maksoivat yhteensä noin 450 euroa. Olivat hiukan kalliimmat, kuin mitä oli ajateltu mutta saatiinpahan sellaiset kuin toivottiin: ei perusmallia, mutta kuitenkin keskenään samanlaiset. Eli Kalevalan Uskelan Isokylän sormukset, minulle 3 mm ja miehelle 5 mm. Nyt odotellaan kärsimättömänä sormusten saapumista kultasepänliikkeeseen...

Link to comment
Share on other sites

Meidän titaanisilla kihlasormuksilla oli hintaa yhteensä 750 euroa ja ne teetettiin omien mieltymysten mukaisesti. Minulla 5mm mattapintainen, sileä sormus, jossa on kaksi timanttia "päällekkäin". Hinta 500 euroa. Sormus on jonkin verran tavallista paksumpi, sillä tulevassa vihkisormuksessa kivet istutetaan kiertämään sormuksen ulkoreunaa. Miehellä 8mm hieman rosoiseksi hiottu sormus, joka maksoi 250 euroa.

Enemmän tässä sormuskaupassa häiritsivät matkakulut, joita koitui jonkun verran, kun matkustimme toistamiseen Porista Helsinkiin ensin katsomaan liikkeen valikoimaa, ja myöhemmin sitten tilaamaan, sovittamaan ja noutamaan sormuksia ;) Eipä kyllä ole kaduttanut yhtään. Mieleiset sormukset ja liikkeessä tavattoman hyvä palvelu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mun valkokultainen kihla maksoi 220€ ja miehen 405€, eli yhteensä 625€. Juuri löysin kuitin, niin pystyin tarkistamaan.. :lol:

Mies halusi leveämmän sormuksen, niin siksi sillä hintaa enemmän.. Mulle tosin tulee sitten erikseen vihkisormus, mies pitää ainostaan tuon kihlan.

Mahdetaankohan olla ainoa pari päällä maan, jolla miehen sormus on maksanut enemmän..? :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minun ihana Sandbergin valkokultainen puoliflakkani kolmella timantilla maksoi noin 500 e. Se on edelleenkin kaunein sormus, mitä oelen ikinä sormessani pitänyt :-X

Miehen sormuksen hintaa en kysynyt. Oli samasta mallistosta leveä ja sileä valkokultainen flakka. Näyttää sulhanenkin pitävän sormuksestaan kovasti :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sulhasella ei oo kihlaa, minulla noin 100 euron hintainen 2mm keltakulta kossa 9 pienen pienta sinisafiiria. Valkkasin sormuksen ihan ulkonaon mukaan ja kaupanteossa tuli huomattua et olikin kyse kaikista halvimmasta sormuksesta jota oltiin naytelty :D vihkisormuksesta tulee kalliimpi kun tahtoo timankeja...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee molemmille keltakultaiset 4mm puolipyöreät sormukset. Ihan kivasti sai tingattua hintaa:P Ostettiin samalla myös mulle vihkisormukseksi Sandbergin E-99. Yhteensä nämä kaikki tulee maksamaan jotain 550 euroa. Ennen alennuksia hinta oli jossain seitsemän kahdeksan huntin kieppeillä. Mun kihlan ovh oli 124 egee, miehen oman en tiiä, ku sille oli ensin tulossa 5mm sormus (215 egee) mut sit vaihto sen tohon 4mm, kuulemma ettei näytä räppäriltä (just...). Kannattaa uskaltaa tinkiä. Miettikääpä, kun joskus kultasepänliikkeissä on -70% aleja, silloinkaan ne tuskin menee miinuskatteella. Jos valkkaa liikkeen oman sarjan koruista, on suurempi mahdollisuus saada parempi ale. Kallis on kivaa, mutta on tyhmä maksaa liikaa;)

Link to comment
Share on other sites

Minä halusin kaikista edullisimmat, koska mulla on paha tapa hukata kaikki korut kuitenkin... oma keltakultainen sormukseni pienellä kivellä maksoi 120€ (ovh. 149€) ja miehen vieläkin yksinkertaisempi versio 60€. Oliskohan ne sitten 2 milliä, en oikein muistanut kysyä tai katsoa, kun olin niin innoissani :wub:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...