Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

meidän kihlat maksoi vajaa 3 vuotta sitten yhteensä 200e. Miehen sormus oli hieman kalliimpi kokoeron takia. Sormukset ovat keltakultaiset, puolipyöreät ja 2(?)mm leveät. Ylä- ja alareunaa koristaa kuviointi, joka heijastaa kivasti valoa (vähän bling blingiä vaikkei timanttia olekaan).

meille oli tärkeää, että molemmille tulee samanlaiset sormukset mutta poikkeavat perinteisistä puolipyöreistä rinkuloista. Nyt kaikki näkee et meijän sormukset on parit keskenään :-X

hinnalla ei sinänsä ollut väliä sormuksia valittaessa. budjetti oli kuitenkin max. 250e. sormukset on ostettu timanttisilta.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meidän kihlat makso yhteensä 300€+20€ miehen sormuksen pienennöksestä. Oli jäänyt puoli kokoa liian suuri edellisen vuoden hinnalla kultainen ja sitten löysin sopivan valkokultaisin itselleni. Alunperin miehen sormus 170€ ja mun 210€. Sain neuvoteltua vielä nuo alennukset, niin mieskin oli tyytyväinen :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meidän kihlasormustemme yhteishinnaksi tuli 5-numeroinen luku. Saimme molemmat juuri sellaiset sormukset mitkä halusimme, meidän mielestämme täydelliset.

Muokattu: , käyttäjä: Shiraz
Link to comment
Share on other sites

Mun kihlasormuksen suositushinta oli 1595e mutta aika hyvin siitä sai tinkaamalla lähtemään, n.1195e jäi maksettavaa loppujen lopuksi. :girl_sigh:

Miehen kihla maksoi 611e

- mutta hälle tulee vielä toinenkin kihla ulkomailta (titaania) n. 200-300e, en ole vielä varma. - Tähän erikoiseen ratkaisuun päädyttiin ku mies ei ole ollut 100% varma mitä haluaa kun ei ole koruihin tottunut :D Voi sitten vaihtaa aina tilanteiden mukaan mieleisensä sormuksen sormeen... Kumpaankin tulee sama kaiverrus sitten kyllä.

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlat maksoivat yhteensä 600€. Sormukset teetettiin meille käsityönä. Ja samassa paikassa teetetään minulle myös vihkisormus.

Link to comment
Share on other sites

Meillä 2,5 mm ja 4 mm tynnyrimalliset kihlat rodinoimatonta valkokultaa maksoi yhteensä 260 € Tampereella. Kultasepällä teetettiin.

Muokattu: , käyttäjä: sannakaisa
Link to comment
Share on other sites

Meillä ihan peruskihlat, keltaiset puolipyöreät. olikohan 110e/kpl? ostettu 2vuotta sitten. Vihkisormus on vielä kaupassa, 4kk päästä tosin tartteis olla jo sormessa :girl_impossible: Tartteis siis tehrä jotain :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on samanlaiset titaanikihlat pienellä "kivellä" (lasinpalalla varmaankin...) Hintaa tuli 39e/kpl ja ollaan tykätty hurjasti. Titaanin kovuus on pelastanut miehen sormen jo ainakin pari kertaa litistymästä..

Link to comment
Share on other sites

Olisikohan ollut 130€ tai sitä luokkaa, en muista tarkkaan, kun mies osti ja minä näin vain hintalapun ohimennen, kun käytiin vaihtamassa pykälää isompaan. Kuvassa näkyvä kivetön keltakultainen rinkula rikotulla pinnalla. Pidän kovasti :)

DSCN1057.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mun kihlasormuksen ovh oli 560 euroa ja tuttavuusalennuksella 460€ ja miehen maksoi 200 euroa.

Mies ei ota vihkisormusta, itselle tulee viereen ohuempi, mutta todella kaunis sormus :)

Link to comment
Share on other sites

Hui miten kalliita sormuksia täällä on... Toki semmoinen ihan hieno varmasti olisi, mutta ei meillä ollut rahaa. Vihkisormuksen saan toivottavasti kalliimman ja hienomman!

Meidän sormuksille tuli yhteensä hintaa vähän yli 600 euroa ja kyllä sekin kirpaisi pahasti! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mun Sandbergin valkokultaisen kihlan hinta oli tuttavuusalennuksella hieman vajaat 600e. Mies halusi sormuksen vasta vihkipäivänä, jonka saa sormeen 9 päivän kuluttua. Minusta ihana, että molemmat saadaan laittaa toistemme sormeen vihkisormukset. :-X

post-19365-1244191833_thumb.jpg

Kuva ei kyllä kovin hyvä laatuiselta vaikuta, mutta tällainen kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me selvisimme kihlaostoista huomattavasti odotettua edullisemmin! Ilman töitä sormuksemme tulivat maksamaan yhteensä noin 100 euroa. Omani löytyi oikein ekstra-alennuksesta ja on valkokultaa. Ei ihan se perusmalli. Miehen sormus on kalevalasormus ja hopeaa, joten senkään hinta ei päätä huimaa. Pienennyksestä ja kaiverruksesta minun sormukseeni tulee vielä sellainen 50 euroa lisää.

Link to comment
Share on other sites

Oma valkokultainen puolipyöreä oli opiskelija-alennuksen jälkeen n. 70 euroa, sulhasen litteä versio n. 120.

Link to comment
Share on other sites

Käytössä on kaksi kihlaa, arkeen (hopeaa) ja juhlaan (vk ja timantit), yhteensä vähän yli 800 euroa. Miehellä 5mm platinaflakka, jää ainoaksi sormukseksi - hyvä niin kun oli kalliimpi kuin noi mun kihlat yhteensä.

*viuh kuvat pois*

Muokattu: , käyttäjä: flyingbride
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...