Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me käytiin juuri ostamassa omamme, päälle 700€ olivat yhteensä. Noilla sitten mennään, eli kummallekaan ei tule erikseen vihkisormusta. Ja noikin laitetaan sormiin vasta maistraatissa, eli kukaan muu kuin kultasepänliikkeen myyjät ei tiedä meidän ostoksista mitään.

heinkuu09osa4088.jpg

Sormukset on siis valkokultaa, toinen osa mattapintaa ja toinen kiiltävää.

heinkuu09osa4092.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kullan sormus oli alennusten jälkeen 110e (ihan perus puolipyöreä, valkokultaa). Omastani en tiedä (valkokultaa myös, puolipyöreä, toiseen reunaan istutettu pieniä kiviä koko sormuksen ympäri), ennenkuin edes ehdin kysymään (vaikka tarkoitukseni ei ollut edes kysyä), niin kultani totesi että "älä sitten mieti sitä hintaa".

Muokattu: , käyttäjä: jilia
Link to comment
Share on other sites

Guest hullunaSinuun2010

Meidän kihlat kesällä 08 taisivat maksaa n.300e per sormus, miehen oli hieman kalliimpi suuremman koon takia. En kyllä näin jälkikäteen tajua miten 2 valkokultaista sormusta ilman mitään ihmeellisyyksia, koristeita/kiviä/kaiverruksia tuli maksamaan yli 600e, mutta hyvät on kyllä olleet.

Muokattu: , käyttäjä: hullunaSinuun2010
Link to comment
Share on other sites

Heh heh mulla taitaa olla keskivertoa kalliimpi kihlasormus :rolleyes: En halunnut tavallista rinkulaa vaan jotain todella ihanaa ja suloista :wub: Miehen kihla tulee tilaustyönä ja on aiheuttanut paljon päänvaivaa vaikka kyseisestä paikasta saa kyllä loistavaa palvelua. Mun vihkisormuksesta tulee vähän halvempi vaikka siinäkin on kyllä dimangeja :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me saatiin yhteensä satasella molemmille sormukset :D Haettiin mustaa (ei mustattua) ja Bosielta löyty sopivat. Miehellä erilainen kuin mulla kun haluttiin molemmille omaan tyyliin sopivat. Itellä 6mm sirompi ja miehellä 8mm ihan erilainen kuin mulla. Kaiverrukset pitäis saada aikaseks.. Eihän tässä oo oltu ku vuoden verran kihloissa..

Link to comment
Share on other sites

Meillä mittatilauksena teetetyt palladium-kihlat Wedding Rings Direct-yhtiöltä ( WRD ), täältä lontoosta, missä asutaan tällä hetkellä. Yhteensä sormukset oli 690 puntaa (eli noin 700 euroa).

Eivät siis olleet halvimmasta päästä, mutta saatiin juuri sellaset kun haluttiin ja tarkotus kuitenkin niitä loppuelämämme pitää, niin miksi ei panostaa, etenkin kun mies mahdollisesti pitää tuon sormuksen vihkisormuksenakin.

Sormusten painot 4,8 g ja 5,7 g (leveys molemmissa 5 mm, paksuus 1,7 mm), ja mun sormuksessa 0,045 karaatin timantti briljanttihionnalla.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on molemmilla kiiltävät valkokultaiset flakkamalliset kihlasormukset. Miehellä mittatilaustyönä teetetty 7 mm leveä ja itselläni 4,5 mm leveä yhdellä suurehkolla timantilla. Miehen sormus maksoi muistaakseni n. 750 euroa ja omani n. 950 euroa, kun kosinnan jälkeen tietysti urkin salapoliisityönä hinnat selville ;)

Link to comment
Share on other sites

Mulle tuli niin päin että kivellinen sormus ensin, muutoksineen ovh n. 1500e. Miehelle teetettiin tillanderilla 6mm tynnyrimallinen valkokultasormus mattahionnalla ja rodinoimattomana, ovh. n 800-900e ja jää näillä näkymin ainokaiseksi.. Saatiin kyllä suhteilla tosi hyvät alennukset noista hinnoista :)

Tuo mattahionta ei kyllä välttämättä kauan pysy mattana, kai otitte sen huomioon? Itselläni rodinoimattomasta valkokullasta molemmat sormukset, se on ollut hyvä päätös, väri ei muutu eikä tarvitse olla rodinoimassa vähän väliä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlat oli hieman keskimääräistä hinnakkaammat. Itse halusin keltakultaisen rivitimanttisormuksen, jota löytyi Tillanderilta kahdella eri timanttikoolla. Minulle olisi käynyt myös pienemmät timantit, mutta sulho halusi sormukseeni välttämättä ne suuremmat. Hintaa sormukselle tuli hieman vajaa 2k euroa. Sulhon leveähkön puolipyöreän keltakultasormuksen hinnaksi tuli n. 500e. Sulholle ei tule vihkisormusta, mutta itse haluan rivisormukselleni kaveriksi melko näyttävän yksitimanttisen sormuksen. Ensi kesää odotellessa:)

Link to comment
Share on other sites

Kävimme eilen hankkimassa sormukset :-X , tosin minä en vielä saanut omaani, sillä koko ei ollut oikea. Hintaa kertyi omalle timanttisormukselleni n. 1400 euroa (jonka hinta tosin oli laskettu väärin liikkeessä, joten saimme sen paljon edullisemmin kuin "olisi pitänyt saada" :girl_smile: ). Mieheni taas onnistui löytämään itselleen hyvin yksinkertaisen ja juuri hänen näköisen sormuksen n. 200 eurolla. Tosin tämä hinta oli vertailun tulosta - olimme jo ostamassa samaa sormusta 550 eurolla, kun päätimme vielä käydä eräässä toisessa liikkeessä, joten vertailu kannattaa!

Muokattu: , käyttäjä: Diora
Link to comment
Share on other sites

Meillä maksoivat kihlasormukset yhteensä 25 e ;), moneen kertaan olen nauranut, että halvalla pääsi sulho, kun valitsin liikkeen havimmat sormukset. Mutta sain silti juuri sen, mitä halusin, puolipyöreä sileäpintainen hopeasormus molemmilla. Mun tyyliini ei vaan soveltuisi mitkään kimurantti kultainen timanttisormus. :) Vihkisormus tulee sitten olemaan hieman toista hintaluokkaa, tetetään mulle ainakin hopeinen sormus, kenties sulhollekin, jos tykkää siitä, mihin mun sormuksen suunnittelussa päädytään. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...