Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä ei viä kihloja oo,mut kattomas käyty ja hintaa tulis n.500€ ja se musta ihan liikaa :girl_impossible: Mut haluan kumminki et ne on molempien mielestä mieluisat.

http://www.kohinoor.fi/index.php?section=104 en muista oliko ne kohinoorin mut saman malliset

Alunperin piti tulla 50€ terässormuket mut mun oma olis pitäny käydä teettääs jossai ja hintaa olis tullu sit enempi kumminki,eikä ehtis teettääkkää ku mies nii paljo töis ja mä alle 1v lapsen kans kotona ja asutaan nii tuppukyläs :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Alunperin pidin ihan maksimina 500 € yhteishintaa kummastakin. Toisinpa kävi, kun mä omasta puolestani ihastuin erääseen sormukseen, eikä miehekekkään tuntunut löytävän "niistä halvemmista" mitään mieluisaa. Kummankin sormukset tuli siis lopulta maksamaan 700 € (350 + 350) kaikkineen.

Onneksi näin kesällä ei tuo opiskelijabudjetti kuitenkaan hirmuisesti keikahtanut. Ja tuleehan noita nyt toivottavasti kateltua pitkään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Just tänään käytiin kihlat tilaamassa. Teetetään ne siis Korukaivoksessa Tikkurilassa.

Mulle tulee ~7mm leveä valkokultainen sormus jossa keskellä 0,3c kivi ja sivuilla 2 x 0,2c kiviä. Miehen sormusta ei vielä valittu, mutta se tulee olemaan valkokultainen sileä ~3-4mm leveä ilman kiviä. Omani hinnaksi tulee 1500e.

Täytyy kyllä sanoa että vaikka monessa koruliikkeessä kävimme, ehdottomasti paras ja asiantuntevin palvelu oli tässä jo monien suosittelemassa firmassa. Ehdotettiin kun en tiennyt mitä haluan, annettiin esimerkkejä ja vaihtoehtoja sekä sanottiin miksi joku idea ei toimi. Suosittelen lämpimästi kaikille :flirt:

Link to comment
Share on other sites

No huhhuh näitä kihlasormuksien hintoja. Meillä on miehen kanssa samanlaiset kihlat, hopeaa ja maksoivat 26e tsipale :girl_haha: Tärkeintä meille oli kuitenkin se, mitä ne merkitsevät, ei hinta. Siitä on muodostunut niin rakas ainakin itselle, etten enää kyllä vaihtaisi, vaikka rahaa ehkä kalliimpaankin nykyään olisi.

Vihkisormus mulle maksoi n. 450e muistaakseni, sekin oli jo törkeän kallis mielestäni. Mutta nätti :wub:

Link to comment
Share on other sites

Haluttiin molemmat aivan yksinkertaiset, sileät sormukset kihlasormuksiksi. Valkokultaiset perussormukset olivat yhteensä n 400 euroa. Voi sitten ostaa arvokkaamman vihkin rinnalle jos haluaa ja sormuksia tulee kunnolla pidettyä (kun kumpikaan ei töissä voi sormuksia käyttää).

Käytiin katsomassa Suokolla Tampereella myöskin palladium-sormuksia (joka ajatuksena houkuttaisi kovasti mua) mutta ongelmaksi tuli, ettei heillä ollut kokeilukokoja kuin yksi miehille ja yksi naisille! Hintaa olisi tullut sileille (tosin nykyisiämme leveämmille) yhteensä 1000 e, mikä on mielestäni melko paljon kihlasormuksista ja toisekseen sormuksesta jota olen saanut kokeilla ennen ostoa vain huomattavasti liian isona...

Muokattu: , käyttäjä: honeychile
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Omani maksoi 25e, miehen kihla pari euroa halvempi, terässormukset. Tosin (JO!) nyt 4kk käytön jälkeen mun sormuksesta tippui kivi :( Ja terästä kun ei niin vaan muokatakaan, niin uuden kiven istuttaminen tulisi maksamaan n. 100e.. Lisäksi sormus pitäisi postittaa Helsinkiin sepälle. Voi olla, että jää ainakin toistaiseksi korjaamatta..

Ehdinkin jo hankkia korvaavan tuotteen, 20e sileän hopeasormuksen. Olisin kovasti halunnut samanlaisen tai edes samantyylisen kuin alkuperäinen kihla, mutta mistään ei löytynyt sinne päinkään vaikka kiersin suunnilleen kaikki paikkakunnan koruliikkeet..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest illusionist

Meillä ei ollut mitään alkuperäistä budjettia, lukuunottamatta jotain yleistä "ei nyt tarvii vararikkoon mennä sormusten takia". Loppujen lopuksi mieluisat sormukset maksoivat yhteensä 73e... :girl_haha:

Miehen on titaania, 24e, ja minun terästä ja titaania, 49e.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli yhteensä 80 euroa, 585 valkokultaa. Ostimme sesongin lopussa Heraklionista ja oltiin sitkeitä tinkiöitä. :grin: Aivan ihana kultasepänliike ja omistajatar oli itse seppä, joten pienensi kokoon samaan hintaan. Sääli varmaan meitä kun sanoin, että olen opiskelija. :lol: Ovat juuri sellaiset kun halusimme, kuvio menee sormuksen läpi (eli sormus on "reikäinen") ja kuvio (V-väkäsistä muodostuva juokseva koira) on tuhansia vuosia vanha. :girl_smile:

Ja uskokaa tai älkää, aidot on, on meinaan käyty tarkistamassa täällä kun runnoin omani ovenvälissä tietysti saman tien kun Suomeen päästiin. :rolleyes:

Täytyykin laittaa joulukortti menemään. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksoi kihlat yhteensä jotain 200 euron pintaan, oma muistaakseni 99€ ja miehen reilu 100€. Muuten ovat identtiset perus kultarinkulat, miehen oma vaan oli isompi niin hintakin sitten hivenen korkeampi.Oishan noita halvemmallakin varmasti saanut, näin jälkikäteen etenkin on vähän huiputettu olo kun nuo ovat vissiin 14 karaatin kultaa. Kauan sai noitakin varten säästää, varmaan vuosi pantiin rahaa sivuun, silloin kun lukiossa vielä oltiin molemmat.

Tuleva vihki kustantaa sitten jotain 350€. Siinä on muutama pieni timantti, jotka kulkevat "vinottain" sormuksen päällä. Toisalta säästyisi rahaa kun ostaisi vaan toisen rinkulan, mut ehkä turhamaisuus kuitenkin voittaa. Mulle ei kuitenkaan ole järkeä mitään kallista sormusta hankkia, kun terveydenhuoltoalan työn vuoksi ei juuri tule sormusta pidettyäkään.

Link to comment
Share on other sites

Meilä on ihan perus keltakultarinkulat, hintaa yht. 200€. Olisi kiva istuttaa tähän omaan joku kivi somistukseksi, mutta se saa odottaa jos saan haluamani vihkisormuksen. :)

Edit.

Aateltiin teettää näistä meidän kihloista mulle uusi kihla, saa sopimaan vihkin runkoon, flakaksi. Eli hintaa tulee nyt sitten lisää sen tekemisen verran, varmaan joku 150€.

Ja siksisiis tämmönen suunnitelma ettei miehen kihla jäis laatikon pohjalle pölyttymään vaan pysyis aina mukana sit kuitenkin vaikkei hänen sormessa. Halvemmaksi tulisi myydä romukultana ja ostaa kokonaan uusi, kuulemma, mutta sitten menisi tämä alkuperänen idea kokonaan kun ei haluta näistä kuitenkaan luopua. Eihän kahden sormuksen materiaali tosiaan kyllä riitä uuteen sormukseen, mutta olisi kuitenkin siinä uudessa mukana. :)

Muokattu: , käyttäjä: Flik
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest love4ever2011

Meillä tulee menemään sormusten hinnat sillä tavoin, että kihlasormus on se huomattavasti kalliimpi ja vihki sit koristaa sitä sormusta. Itselleni se on hyvin tärkeä sukuperinne, ja siitä vaadin pitää kiinni. Muutenkin mieluummin panostan nyt kihlaan enemmän niin ei oo sit sillein, et kun häitä alkaa järjestään, niin joutuu siinä vaiheessa luopumaan unelmiensa sormuksesta vaan sen takia, että hääjuhlat imeekin rahaa...

Kihloissa ollaan oltu jo reilusti yli puoli vuotta, mutta sormusta ei ole vielä, koska siihen säästetään rahaa ja mietimme molemmat, millaiset sormukset halutaan teettää.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...