Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Rengastettu

Meidän kihlasormuksemme tulivat maksamaan vähän päälle 800€ yhteensä alennuksien kanssa :) minulla on valkokultainen 7 timanttinen sormus, jossa on yksi suurempi timantti keskellä ja kolme pientä timanttia ison molemmin puolin. mieheni taas halusi tavallisen vähän leveämmän ja sileän valkokultaisen sormuksen :) vähä hinnassa oli miettimistä, että kehtaako kumminkaan laittaa noin paljon rahaa sormuksiin mutta pätkääkään emme ole katuneet. rakastan sormustani, ihailen sitä joka päivä <3

Kihlat 19.10.2011 <3

Link to comment
Share on other sites

Vuonna 2006, kun mentiin kihloihin, oltiin köyhiä opiskelijoita eikä sormuksiin ollut vara mitään isoja rahoja laittaa. Molemmat myös haluttiin yksinkertaiset ja perinteiset. Ostettiin siis molemmille 3mm leveät puolipyöreät keltakultaiset sormukset, jotka saatiin alennuksesta n.60€/kpl. Minun Vihkisormus odottaa maaliskuuta ja se on simppeli kelta- ja valkokultaa oleva sormus, jossa 10x0,01ct timantit. Hintaa n. 450€. Kihlaani saatan tosin päivittää jossain vaiheessa muutamalla pienellä timantilla :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän kihlat maksoi yhteensä 2500€. Ja saatiin todella hyvät alennukset. Miehen valkokultainen sormus (ovh 770€) tuli periaatteessa ilmaiseksi, koska mun sormuksen ovh. oli 2790€. Ei sitä ihan noin kallista sormusta pitäny hankkia, mutta minkäs teit :) Ehkä vihki onkin sitten vaatimattomampi.... ehkä ;)

Muokattu: , käyttäjä: Jolene-12
Link to comment
Share on other sites

Mun kihlan ovh oli hieman vajaa 1800e ja miehen kihla/vihki ovh 700e. Molemmilla valkokultaa, miehellä 9mm leveä "harjatulla" pinnalla ja minulla rivitimanttisormus, jossa 9 kiveä yht. 0,30k.

Ostimme kuitenkin mun kihlaan "kuuluvan" vihkisormuksen samalla, joten alennusta sitten saimme koko paketista ja noiden hinnoiksi tuli 100-200e vähemmän / kpl.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lähdimme etsimään keltakultaisia, puolipyöreitä ja suht edullisia kihloja. Myyjä esitteli meille eri vaihtoehtoja, joiden hinnat olivat poikkeuksetta vähintään 300 € kappale. Yritin kysellä, että eikö tosiaan ole yhtään edullisempia sormuksia tarjolla, mutta ei kuulemma. Jäi sormukset kauppaan. Tilasin netistä keltakultaiset, pelkistetyt ja puolipyöreät sormukset, hinta yhteensä vähän yli 300 €. Miehen sormus 4mm ja omani 3mm. Kaiverrukset sai vielä kaupanpäälle.

Link to comment
Share on other sites

Käytiin katsomassa Suokolla Tampereella myöskin palladium-sormuksia (joka ajatuksena houkuttaisi kovasti mua) mutta ongelmaksi tuli, ettei heillä ollut kokeilukokoja kuin yksi miehille ja yksi naisille! Hintaa olisi tullut sileille (tosin nykyisiämme leveämmille) yhteensä 1000 e, mikä on mielestäni melko paljon kihlasormuksista ja toisekseen sormuksesta jota olen saanut kokeilla ennen ostoa vain huomattavasti liian isona...

Palladiumsormuksia on täälläkin päin melko vaikea löytää, edes sovitettavaksi. Itse sovitin koon ja leveyden valkokultaisella sormuksella ja tilattiin palladiumiset sen mukaan. Minun sileä, kivetön kihlasormukseni (4mm leveä) taisi maksaa n.200€ ja miehen (5mm) n.300€. Tuohon taisi kyllä sisältyä 20% opiskelija-ale.

OT:nä: Työtä sai tehdä myös palladiumvihkin etsimiseen, mutta viimein löytyi mieleinen valkokultainen malli, jonka sitten teetätin palladiumiseksi. Hinta tippui materiaalin vaihdon myötä n.1400€->990€ ja vielä opiskelija-alen vuoksi ->792€.

Muokattu: , käyttäjä: seel
Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlat maksoi yhteensä n. 900e, josta oma sormukseni oli 599e :) Vihkisormuksen hinnasta en vielä osaa lainkaan sanoa, tarkoitus olisi hankkia jonkinlainen rivisormus, mieluiten suomalaisen suunnittelijan, joten hintaa tulee luultavimmin 700-1200e. Olemme myös harkinneet miehelle uutta sormusta, vaikka kihlat ovatkin hääpaivänä vain kaksi vuotta olleet sormessa, riippuu nyt siitä löytääkö mies itselleen uutta mieleistä sormusta ja antaako budjetti myöten..

Link to comment
Share on other sites

Oma Tillanderin simppeli valkokultainen rivari 500€ ja miehen teräksinen flakka Ilkka Marttiini 100€. Näissä mukana jonkin verran alennusta, jonka lisäksi saatiin käsin- ja konekaiverrus (teräksiseen ei ollut mahdollista saada käsinkaiverrusta :girl_to_take_umbrage2: ) ilman lisäkulua.

Miehelle tarkoitus ostaa uusi arvokkaampi sormus sitten (joskus hamassa tulevaisuudessa) naimisiin mennessä, tämä saa nyt olla harjoituskappale.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meidän sormukset maksavat yhteensä n. 550 euroa. Hinnat jakautuvat tosin vähän epätasaisesti, nimittäin mies halusi ehdottomasti Kalevala-korun hopeasormuksen, jonka hinta oli 40 euroa. Oman sormukseni teettäminen sen sijaan tulee maksamaan n. 500 euroa. En valita, sillä näin molemmat saavat juuri sellaiset sormukset, kuin haluavat. :) Alun perin budjettimme oli maksimissaan 500 euroa per sormus.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies kosi sormuksella, jonka oli teettänyt, ja mulla ei ole kyllä hajuakaan hinnasta! Ihana sormus ja just semmonen kuin oon halunnut:) Yllätti kyllä ihan täysin. Hintaa en edes halua tietää, koska veikkaan että en tätä edes uskaltaisi käyttää :D

Link to comment
Share on other sites

Alkuperäiset kihlamme maksoivat muistaakseni n.30 euroa kappale, päivitimme myöhemmin minun kihlan uuteen joka maksoi 500 e

ja vihki toiset 500 euroa, että onneksi voi päivittää sormuksiaan jos siltä tuntuu. En olisi suostunut lopun ikääni kantamaan

tota 30 kympin kihlaa, mutta toisaalta ei se olis sitä kestänytkään...köyhinä ja kipeinä piti jotkut rinkulat saada joten ajoivat asiansa ;) Miehen

kihla jo hävinnyt jonnekin, kun ostettiin hällekin vihki valkokullasta, omani on muistona tallessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Mulla oli timantit kihlasormuksessa, ja vihkisormus on sitten sileä, molemmat valkokultaisia. Kihlasormus maksoi muistaakseni alennuksella n. 480 euroa, normaalihinta oli ehkä 650. Miehen sormus ja minun vihkisormukseni maksoivat kumpikin 150,20 € eli sormukset tulivat yhteensä maksamaan noin 780 euroa :) helpolla selvittiin!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...