Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Minulla kihla maksoi suunnilleen reilun 1000 € (valkokultainen Princess-sormus timantein Kultajousesta) ja sulholla muistaakseni 1200 € (leveä valkokultainen Tunteiden vuori -sormus yhdellä timantilla Kultajousesta). Upotettiin sormuksiin järkyttävä määrä rahaa, mutta sormukset tuntuivat oikein extratärkeiltä. Nämä kun ovat matkassa mukana sitten loppuiän, niin minä sitä ainakin itselle perustelin.. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli sellainen seikkailu tämä kihlojen osto, että vihkin kohdalla ei moista kiitos :) Teetätin omani ja kun menin sitä katsomaan niin sehän ei ollut alkuunkaan sellainen ku piti(seuraavana päivänä juhlittiin yllätyskihlajaisia sitten ilman sormuksia). Myyjä lupasi että seppä korjaa sormuksen heti maanantai aamuna klo 8(meidän piti lähtee mahd. aikaisin reissuun), soitettiin liikkeeseen 10.30, eikä sormusta oltu edes aloitettu.. saatto tulla muutama sana..Kaiken sekoilun vuoksi omistaja lupasi minulle hieman isommat timantit samaan hintaan 0.43ca --> 0.52ca

Hintaa tuli miehen 1095€ ja minun 2300€, joista ensin 30% alennus ja sitten vein pari sormusta, joista hyvitettiin 200€ ja sitten vielä heidän sekoiluistaan saatiin alennusta niin että hinnaksi jäi 2000€.. ei paha! :P tai siis onhan tuossakin vielä hintaa, mutta jos laskee mistä hinnat alko, niin ihan kiva!

Loppujen lopuksi saatiin ihanat sormukset, mutta vihkiä en kyllä teetä, vaan valitsen valmiista vaihtoehdoista :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

minun kihlani arvo on noin 1000euroa, mutta mitään emme joutuneet siitä maksamaan koska romukultaa löytyi niin paljon ja pari timanttiakin. seppä jolla sormuksen teetimme, maksoi meille 125euroa hyvitystä kullasta :)

 

miehen sormus maksoi alle 30euroa, kyseessä oli titaanisormus. nyt vihkisormukseksi ajattelin hänet yllättää ja hankkia salaa kultarinkulan. vaikka hän ei omien sanojensa mukaan blingiä kaipaa. :girl_hide:

Link to comment
Share on other sites

Sitäkin rakkaammat tosin, vaikka olen tainnut tulla allergiseksi sormukselleni :girl_smile:

 

Virallisen ketjun aiheen ohi: oletko allerginen sormuksellesi vai sinne sisäpuolelle väkisinkin kertyvälle kuonalle? Jotkut ovat yliherkkiä hopealle ja sen sisältämille seosaineille, mutta ihosta kertyy sinne sisäpuolelle silti paljon kaikkea moskaa, joka hautuu sormuksen alla. Kokeile pestä sormus ihan kunnolla (pehmeän) hammasharjan ja fairyn kanssa jynssäten sisäpuolelta ja ulkopuolelta. Jos tämäkään ei auta, niin ainakin hetkellisen avun saat, kun käytät sormuksen hopeoitavana tai rodinoitavana (rodinointi on lopulta aika lähellä hopean väriä. Kultapallot saa kiillotettua takaisin kullan väriseksi hopeoinnin jälkeenkin, mikäli ovat sormuksen päällä eivätkä istutettuna mitenkään sinne sisään...).

Link to comment
Share on other sites

NiE, kiitos neuvoista! :) Luulen että mun tapauksessa on kyse kuitenkin yleisestä atooppisesta reaktiosta, kerran se alkoi oikean käden sormista. (höh, 29 vuotta oli ok ja sitten päätti ruveta iho oireilemaan...) Täytyy vaan ottaa tämä huomioon vihkisormuksessa ja panostaa laatuun ja malliin niin, että mikään paikka ei pääse hautumaan ollenkaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ihanaa, mennään lauantaina kaupunkiin ja käydään samalla katsomassa sormuksia!! Mies kosi jo elokuussa, mutta vielä ei olla hommattu sormuksia. Luulen että meille tuleekin vain yhdet sormukset (vihkit), mutta pitää nyt mennä hiukan katselemaan ja kokeilemaan niitä. Hinnoistakaan ei ole oikein hajua. Onpa jännää :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...