Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

Mun oma valkokultainen story of love-malliston sormus 18kpl:lla timantteja, 549€. Selvä visio jo minkä haluan tuohon rinnalle vihkisormukseksi ^_^

Miehellä valkokultainen kanttinen (? vai miten se sanotaan :D ) 349€.

Kultajousessa oli kuitenkin kihlatarjous, että halvemman sormuksen saa puoleen hintaan, joten miehen sormus lähti 174,50€ hintaan. :)

 

OT: Nyt jäätiin vaan odottelemaan vielä, että loppuviikosta saatais sormukset noutaa eli sitä tärinässä odotellen! :wub: :D Odotellessa piti innoissaan jo liittyä tänne foorumillekkin. ^_^ Vaukkareiden puoli onkin tuttu (eri nimimerkillä..), mutta mun tytär on jo 6v niin ei oo paljon ekan vauvavuoden jälkeen sillä puolenkaan käytyä. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli samaa mallia ja keltakultaa sormukset, miehen sormus vähän kalliimpi, en muista tarkkaa hintaa mutta yhteensä n. 280e ehkä. Vihkisormuksesta tulee se hienompi ja kivellinen, sen hintaa en uskalla edes ajatella. x)

Muokattu: , käyttäjä: Amor Aeternus
lisää asiaa
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla kihla valkokultainen ja kivetön sormus, ajatuksena että passaa hyvin sitten vihkin kanssa :D hintaa oli noin 200€, vihkiin panostetaan vielä enemmän sitten :)  

Miehellä tavallinen hopeinen kihla, ei aio tulevaisuudessa pitää kuin vihkiä, joten siihen ei viitsinyt omaisuutta laittaa 1,5 vuoden takia

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...

Mun valkokultainen Sandbergin rivitimanttisormus oli alennuksen jälkeen 750 €, ovh tais olla 940 €. Tinkivaraa noissa kyllä näyttää olevan! 

Miehelle ei olla ainakaan vielä hankittu sormusta. Arkikäyttöön ei sellaista halua, juhlissa voisi kyllä pitää. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Itselläni on valkokultainen Princess-malliston sormus, jossa 11 pientä timanttia. Hintaa tällä ihanuudella olisi alunperin ollut 699e, mutta sattui sopivasti jotkut alepäivät niin hinnasta lähti vajaa 200e pois. Alunperin olin katsellut jonkunverran halvempaa sormusta, mutta kyseinen malli oli niin ohut että ei kuulemma kestäisi kamalasti, varsinkin kun teen paljon töitä käsilläni joten siksi valittiin vähän jämäkämmän mallinen sormus.

Miehellä on vain simppeli terässormus jonka itse osti, aikoo sitten kun menemme vihille niin ostaa samankaltaisen mutta valkokultaisena, vielä ei ihan budjetti antanut myöten tälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 years later...

Me maksettiin sulhon kanssa molempien kihlasormukset puoliksi ja maksettavaa tuli 80€ per nuppi. Molemmat valittiin itse sormuksemme ja ollaan tyytyväisiä: minulle tuli kivetön, puolipyöreä ruusukultasormus ja miehelle hopeasta ja titaanista tehty flakkasormus. :tender: Miehelle ostetaan kuitenkin vielä uusi sormus vihkisormukseksi ja minä sitten pidän kihlaa ja vihkiä yhdessä - vihkisormuksiin aiommekin sitten panostaa rahallisesti enemmän. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...