Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oma mielipiteeni on, että miehellä kaksi sormusta tai kivellinen sormus ovat neitimäistä, kunnon alfauroksen ei tarvitse hienostella. :-X

Miehelle sopii yksi, mielellään miehekkään leveä sormus nimettömään.

Eiköhän se miehekkyys ole kiinni ihan muusta kuin sormusten lukumäärästä -_-

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee miehelle vihkisormus. Valkokultaiseen 4mm levyiseen sileään kihlasormukseen juotetaan kiinni ohut keltakultainen sileä vihkisormus. Saa nähdä, saako siihen kapeaan sormukseen sitten kaiverrettua mitään.

Jos nyt itseäni lainaan ja päivitän tilannetta, niin miehelle tulee kihlasormuksen lisäksi 3mm leveä sileä keltakultainen sormus, jota ei nyt ainakaan juotettu yhteen (voi siis halutessaan pitää vain toistakin). Nyt saatiin sitten sama kaiverrus miehen vihkiin kuin omaanikin. 2mm levyiseen ei myyjän mukaan olisi kannattanut kaivertaa mitään, koska siitä tuskin olisi saanut selvää.

Link to comment
Share on other sites

Oma mielipiteeni on, että miehellä kaksi sormusta tai kivellinen sormus ovat neitimäistä, kunnon alfauroksen ei tarvitse hienostella. :-X

Miehelle sopii yksi, mielellään miehekkään leveä sormus nimettömään.

Ei kait se mitään hienostelua ole, jos mies haluaa toisenkin sormuksen sormeensa merkiksi avioliitosta rakkaansa kans. Ja sääliks käy miestä, jos miehekkyys on sormuksesta kiinni. En ymmärrä ajattelutapaa.

Mun miehelle ei ainakaan näillä näkymin tule toista sormusta tai uutta sormusta, koska tykkää niin paljon nykyisestä ja on ollu vasta vähän aikaa sormessa. Sen sijaan monen kaverin miehellä on kaks sormusta ja minusta neki on kyllä hyvännäkösiä. Mutta mies saa ite päättää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Noniin, jo alkoi Lyyti kirjoittaa kun osoitteen löysi... Eli tässä ukkokultani sormukset. Kihla 3 mm keltakultaa, vihki 5 mm zirkoniumia. Hyvin istuu hevimiehen kouraan. :)

DSC_5928.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Nanam
Link to comment
Share on other sites

Miehellä on nyt valkokultainen leveä kihlasormus. Mutta vihkisormukseksi tilattiin titaaninen sormus ja se tulee jatkossa olemaan hänelle yksinään sormessaan. Nuo kaksi eivät sovi yhteen ollenkaan eikä kaksi leveää sormusta ole meidän mielestä muutenkaan kivannäköiset.

Link to comment
Share on other sites

Mä ymmärrän kyllä, et miehellekin tulee vihkisormus. Timantti vaan on sellanen mikä mun mielestä kuuluu naiselle. Miehellä se on jotenkin tosi naismaista. Mutta kuten sanottu, kukin tyylillään.

:girl_smile: Hymiö siksi, ettei ollut tarkotus ketään suututtaa. Tämä siis vain minun mielipide.

Muokattu: , käyttäjä: Mindy
Link to comment
Share on other sites

^sormuksen naismaisuus riippuu aika paljon myös sormuksen tyylistä ja timantista. Meillä miehen vihkiin tulee kaksi mustaa timanttia, ja tuo sormus näyttää niin miehekkäältä kuin olla voi. Leveyttä on melkein 6mm, pinta karhennettu ja runko flakka. Musta tuo vastaava sormus naisella näyttäisi tosi äijämäiseltä, eikä ollenkaan naisen vihkiltä. Mutta makuja toki on monia.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Miehelleni tulee riisutumpi versio minun sormuksestani. Ehdotin aluksi kahta kiveä, mutta hän haluaa ainakin kolme. Eli kolme eri kokoista timanttia "eteen" ja yksi rubiini sinne kämmenen puolelle symbolisoimaan toisiamme. Mulle tuleekin niiitä timangeja vähän enemmän... ;)

Niin, ja meille ei siis tule erikseen vihkisormuksia, vaan kihlat modifioidaan.

Muokattu: , käyttäjä: Eva
Link to comment
Share on other sites

Oli alun peri tarkoitus hankkia. Valitsin miehen kihlan tajuamatta, että hän ei sanonut mielipidettään ollenkaan. Oli siis sitä mieltä, että minun pitää valita, joten ei halunnut vaikuttaa valintaani sanomalla mitään. Minä taas ajattelin, että hän sanoo mielipiteensä ja otetaan sellainen, josta hän tykkää. Kun sitten oli joskus puhuttu "ihan tavallisesta", niin valitsin ihan tavallisen, puolipyöreän ja keltakultaisen. Myöhemmin un puhuttiin, selvisi, että molemmat olisi suoneet miehellekin vähän persoonallisemman ratkaisun. Ajateltiin siksi ostaa miehelle uusi sormus vihkiversioksi, mutta tuli rahapolitiikka vastaan. Onneksi löytyi kuitenkin hyvä ratkaisu tähänkin: Miehen kihlaan kaiverrettiin ulkopuolelle pätkä runosta, jonka hän minulle kirjoitti kauan sitten. Omaani olisi tullut toinen säe samasta runosta, mutta oli liian pieni sormus, että olisi mahtunut. Loistava ratkaisu kuitenkin näinkin - tylsästä, puolipyöreästä rinkulasta tuli pienellä muutoksella oman näköinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mies halusi uuden sormuksen, joten sellainen hankittiin. Kihlaa hän ei enää tahdon sanan jälkeen käytä, joten se menee kaappiin tai sitten jos mies haluaa sitä oikeassa kädessä pitää.

Uudessa vihkisormuksessa on sisäpuolella kihlapäivämäärä ja ulkopuolelle tulee roomalaisilla kirjaimilla hääpäivä. Yksi timanttikin sormuksessa on. :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

itse olisin halunnut miehelleni sekä kihlasormuksen että vihkisormuksen. mutta kun mies ei niin halua niin kaiverrutamme kihlaan vaan vihkipäivän vielä lisäksi :)

mutta edelleen mun mielestä myös miehellä saisi olla kaksi sormusta (mikä on harvinaista), koska eihän muuten tiedä onko joku jo naimisissa vai kihloissa! siis muuten kun kysymällä :D

Link to comment
Share on other sites

Jaa-a. Ehka taa ois kokonaan toisen keskustelun paikka, mut paljonko se kuitenkaan ketaan hairitsee onko jollain sormus sormessa vai ei? Itse en eroa ole huomannu sen valilla onko itsella sormusta vai ei, enka koskaan ole aktiivisesti sormuksia katsellut etta onko ihmisilla. Osansa voi tietysti olla taas talla mainitulla kulttuurierolla, kun taalla ihmisilla on niin erilaiset tavat kayttaa sormuksia, toisilla oikeassa, toisilla vasemmassa, nimettomissa kaytetaan muitakin kuin kihla/vihkisormuksia jne. Mina itsekkin unohdan kihlani kotiin aina valilla (hui..)

Kuitenkin oleellisimpana - osaa kai tuota aikuinen ihminen sanoa romanttisessa mielessa lahestyvalle ihmiselle olevansa varattu/muutoin torjua tai vaistaa ehdotelmat, ei siihen sormusta tarvita. Mie uskon mieheni olevan minuun sitoutunut vaikka han ei kihlaa kaytakkaan eika ole edes susiruma.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...