Jump to content
Naimisiin.info

Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

Meillä mies teetti isänsä vanhasta kihlasta itseleen vihkisormuksen (tämän sormuksen hinta on muuten noussut vuodesta 69 suhteellisen paljon! 100 markkaa vuonna 1969 ja 1200 euroa vuonna 2010!)

Käyttää vihkisormusta parempana sormuksena, molemmat niin leveitä ettei voi yhtäaikaa pitää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Meillä sulholla tulee olemaan vain yksi sormus. Kihlasormus on harmittavan ohut, joten teetämme siihen rinnalle toisen sormuksen (mun vanhan). Siitä tulee yksi paksumpi sormus, joka näyttää kahdelta. Yhdelle reunalle toiseen sormukseen tulee pieni suorakulmion palanen sellaseks hauskaksi yksityiskohdaksi. Näin sulhokin saa jotain uutta :) Jos hänellä olisi kaksi sormusta, ne killuis siinä ihan erillään toisistaan. Hänellä on paksu nivel ja ohut sormuksen kohta nimittäin..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä mies oli kihloihin mennessämme täysin sormuksia vastaan, joten kihla tuli pelkästään mulle. Pitkään sanoi, ettei halua vihkiäkään kun ei sitä kuitenkaan varmaan käyttäis (työ välillä sellasta, että sormukset oikeesti vaarallisia, eikä muutenkaan ole yhtään koruihminen). Joku sitten kuitenkin muutti mielen pikku hiljaa. Ensin puhu, että vois ehkä sittenkin hankkia sen vihkin ees sinne kaapin perälle rasiaan ja sitten pitää sitä erikoistapauksissa. Nyt on sitten valkokultainen rinkula hälle vihkiksi hankittuna ja olen saanut sellasen kuvan, että yrittää ainakin totutella siihen ihan jokapäiväisessä käytössä sitten häitten jälkeen :girl_smile: Sinänsä mulle on ihan sama pitääkö se sitä vai ei, oma asiansahan se on. Se itse joskus totesi, että on outoa, että minä (=ainoa nainen, jolle asia millään tavalla kuuluu) olen ainoa jota ei häiritse se, että hänellä ei ole kihlaa. Kaikki sen kavereiden vaimokkeet ja sen äiti on olleet sen kimpussa tästä aiheesta oudon paljon :girl_mad: BTW, kultasepänliikkeen myyjä tuntu jotenkin tosi yllättyneeltä siitä, että hankittiin miehelle vaan vihkisormus. Se kyseli siellä, että "Niin mikä sormus tämä nyt siis on, tavallaan kihlako?" No ei, kyllä se ihan vihki on. Miksi me ostettas miehelle kihla siinä vaiheessa kun mulle vihki :huh: Perinteet on ilmeisesti tässä suhteessa vielä vahvoilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä miehelle teetetään molempien valkokultaisista kihloista uusi vihkisormus. Itse haluan vain yhden sormuksen, joten tuntuisi hassulta jättää kihlasormus seisomaan kaappiin. Kuvaa myös tavallaan sitä yhteisen taipaleen alkua, kun kaksi sormusta muuttuu yhdeksi.

Malli on vain vielä hakusessa, jotain rouheaa ja miehekästä pitäisi olla, eikä esimerkiksi upotetun mustan timantin laittamista ole pois suljettu. Mahdollisia mallikuvia otetaan mieluusti vastaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hahaa! Hyviä ideoita tulee näistä ketjuista. Ei siis uutta sormusta kummallekaan, vaan lisäämme vain kihloihin kaiverrukset, ja jos on varaa, lisään omaani rubiinin. Kysytäänhän minulta nytkin jatkuvasti, olenko jo rouva vai vasta kihloissa, vaikka on vain yksi kultainen sormus nimettömässä.

Link to comment
Share on other sites

Musta on kivaa, kun myös miehelle tulee tuplat vasempaan nimettömään. Olin iloisesti yllättynyt, kun sanoi haluavansa myös erillisen vihkisormuksen - mieheni perusteli sitä sillä, että hänestä on mukava ajatus, että se näkyy myös ulospäin kaikille muille, että hän on NAIMISISSA (vrt. vain yksi sormus, josta ei yleensä voi tietää). Meille tulee molemmille samanlainen sormus, itse suunniteltu ja sepän jo toteuttamiskelpoiseksi hyväksymä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä miehellä on vain kihlasormus...vihkisormusta ei erikseen halua..kihlasormukseen lisätään vain toinen päivämäärä mukaan. :)

Näin myös meille. Mies itse ehdotti, että lisätään kihlaan vihkipäivä. Ei kuulemma kaipaa uutta sormusta, kun pitää nykyisestään paljon. Ja se sormus kuulemma maksoikin "niin saakelisti" :girl_haha: Miehet....

Link to comment
Share on other sites

Ei vaan mitään hajua, mistä sellasen vois löytää..

Kultasepät noita yleensä väkertävät, viimeistään pyynnöstä :lol:

Oma kihlasormus on varsin ohut, joten ehkä se joutaa pois ja tilalle vähän paksumpi. Ajattelin silti pitää ihan pelkän kultaisen ilman mitään krumeluureja. Pelkkä kaiverrus riittäköön.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sulhanen haluis ison kultasormuksen. En oikee tarkalleen ees tiiä, millasta se tarkottaa, mut joku sellanen mafiatyylinen kai sais olla. Ei vaan mitään hajua, mistä sellasen vois löytää..

Nyt on selvinny, että sellainen sormus, jota sulhanen tarkottaa on nimeltään kantasormus. Tuosta tykätään molemmat kovasti :)

http://www.kultajousi.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=B29369

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä mies halusi timantteja ja sitä myös sai. 4,5mm leveä 5:llä briljanttihiotulla timantilla tilattiin ja eilen saatiin rinkula kotiin. On se hiano! :grin:

Kuvavilautus pois.

Muokattu: , käyttäjä: Soraya
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ostetaan miehelle vihkisormus, koska kihlasormus on mennyt ihan pilalle.

Mies tekee käsillään töitä niin kihla on ihan naarmuttunut ja vääntynyt. Eli pitäis löytää

joku semmonen mikä kestäis vähän paremmin... jatkossa miehen täytyy kyllä varmaan töiden ajaksi laittaa

sormus talteen jonnekin

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...