Jump to content
Naimisiin.info

Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

Ystäväpariskunnallemme tuli molemmille vihkisormukset ja miehellä on nyt sormessaan sekä kihla- että vihkisormus. Itse pidin siitä, mutta tiedän ettei sulhaseni haluaisi toista sormusta. Joten meillä ollaan perinteisillä linjoilla, minulle kihlan lisäksi vihkisormus ja sulhon kihlaan mahdollisesti jotain ehostusta, mikäli se on tarpeellista, ja vihkipäivämäärä kaiverrutetaan tietysti  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:-*Meillä sulholle tulee -toivottavasti eurot riittää- kihlan (valkokultaa) LISÄKSI vihkisormus, koskapa minullekin tulee..Eli kaksi sormusta tulee hänkin sormessansa pitämään. Kihlasormus on nimittäin kaunis ja saanut paljon kehuja, ettei sitä viitsi laatikkoon laittaa. Ja pitäähän niitä perinteitä vähän hämmentää! :P

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho haluaa myös uuden sormuksen ja käyttää sitten luultavasti molempia samoin kuin itse teen. Ei olla kyllä vielä käyty edes katselemassa, millaisia sormuksia haluaisimme. Onhan tässä vielä aikaa?!  :)

Link to comment
Share on other sites

 Mä olin kuolannu melkein vuoden yhtä vihkisormusta, ennen kuin minua kosittiin! Kun kävin kultasepältä kysymässä hintaa, se oli karvas..  valitettavasti jouduin tyytymään toiseen vaihtoehtoon. Mutta se on lähes samalla idealla tehty kuin, morsiammeni vihkisormus, joka on tosi makee.  :P

Ehdottomasti halusin toisen sormuksen kihlasormuksen lisäksi!

Link to comment
Share on other sites

Minun sulholle ostetaan se Kalevalakorun Muistojen päivä -niminen sormus (ilman timanttia) johon saa kaivertaa roomalaisilla kirjaimilla päälle sen päivämäärän ku meidät vihitään ja mies haluaa kans pitää sitte kihla -ja vihkisormuksia yhtäaikaa. Kihlasormus on kaunis levee kultainen, niin mitä sitä ny kaapin pohjallakaan pitämään...  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä vielä pohditaan... Tai eilen siitä tuli puhetta, että tyydytäänkö tuohon kihlasormukseen vai hankitaanko sulhollekin uusi. Omani on jo ostettu ja aion käyttää molempia yhdessä. :-X Olemme kuitenkin olleet vasta reilun vuoden kihloissa, niin sulhonkaan sormus ei ole vielä naarmuuntunut tai muuta... Ja tosiaan kun on ruumiillisessa työssä, niin onko siellä sitten kiva pitääkään kahta sormusta... ???

Mustakin tuntuu vähän hassulta toi kahden sormuksen käyttäminen miehellä, mutta toisaalta miksei. Omassa tuttavapiirissä ei ole ketään, jolla niin olisi. En tiedä siis sitten käytännössä miltä se näyttää, ehkä hyvältäkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulle myös sulholle uusi vihkisormus. Kihla kun  on aika muodoton ja mitättömän näköinen, keltakultainen sileä "tavis". Mulla itselläni samanlainen ja saman paksuinen. Sulhon kihal sitten pienennetään minulle ns.kolmanneksi sormukseksi. Eli mun vihkisormus (sellanen rivitimanttisormus) tulee kahden sielän kihlan väliin...

Link to comment
Share on other sites

Guest Rva Ronkeli

Kyllä meillä myös sulhanen saa toisen sormuksen, kultaisen kantasormuksen valkokultaisella Suomen leijonalla. Itselläni on jo sormukset (sekä kihla- että vihkisormus), ne ovat isoäitini. Sulhanen aikoo kuitenkin käyttää kantasormus vain "juhlatilaisuuksissa" ja muuten on kihla sormessa. Vihkisormuksen ansiosta hän kuulema muistaa hääpäivänkin paremmin!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest tahdomme_4.9.2004

Meillä ei mies toista sormusta kuulemma huoli vaikka tarjottaisi  :P

Hän kun ei ole pätkääkään korujen perään.. No saanpahan senkin rahan käyttää vihkisormukseeni  ;D  ;D Vitsi, vitsi.. mun sormus teetetään äidin rippisormuksesta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho ei halua vihkisormusta,joten se tulee vaan mulle,morsiamelle.Aluksi mietittii,että sulhollekin tulis vihki,mutta ei se sitten loppujen lopuksi haluakaan.Sen voi tietääkseni päättää täysin itse,että tuleeko vai eikö tule.eipä siihen asiaan oo kait mitään asetusta tai muutakaan vastaamista. ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei ole kihloja, eikä mies huoli vihkisormustakaan, kun ei  ole koruihmisiä ollenkaan - rannekelloakaan ei käytä, kun sekin ahistaa. No, eipähän tarvitse sitten poistaa mokomaa rinkulaa, kun lähtee ravinteliin hummailemaan ilman minua. Eikös se siellä kuitenkin viimeistään poisteta sormesta?  ;)

Mirame

P.S. Ehdotin kyllä napakorua a´la Anu Saagim, mutta ei ole ukko lämmennyt siihenkään...

Link to comment
Share on other sites

Me tehtiin niin, että myös ukkokullalle  :-X hankittiin vihkisormus eli hänellä on nyt kädessään sekä kihla- että vihkisormus.Napu

Meillä on myös alustavasti puhuttu siitä, että miehellä hankitaan myöskin vihkisormus, eli todennäköisesti samanlainen kun nyt on kihlasormuksena. Eli myös miehelle tulee sitten vihkitilaisuudessa toinen sormus kihlasormuksen vierelle.

Kun puhuttiin just siitä, että onko se 'oikein' että vaan morsian ottaa uuden sormuksen, ja mies on sitten 'vanhalla' tai sitten ostetaan uus, mutta korvataan vanha sillä. Eli tasa-arvoisesti hommataan sitten molemmille uudet sormukset. Ehkä..

Link to comment
Share on other sites

Pidettiin miehen vihkisormusta ihan hyvänä mahdollisuutena mutta sormuskaupoilla kun sulho (ihan omasta halustaan ;)) koitti kihlansa viereen toista sormusta niin totesi että toinen sormus kihlan kanssa ei tuntunut omalta. No mikäs siinä, päätettiin että sulholle hankitaan sen sijaan kultakello ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...