Jump to content
Naimisiin.info

Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

Kyllä molemmille sormukset...  :-X

ei kivaa jos morsian saa uuden sormuksen ja sitten sulhanen ei :'(

tietty pitäähän siinä aina miettiä sitä tilannetta ja aina kuunnella mitä toinenkin haluaa. Meillä se menee niin että musta olis kiva jos miehellä olisi molemmat sormukset, mutta itse  :-Xrakkaani :-X haluaisi että hankkisimme vähän leveämmän uuden sormuksen johon tulisi molemmat kaiverrukset ::)

No häihin vielä aikaa niin aikaa miettiä  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä mieskin halusi vihkisormuksen eli siis molemmilla nyt kaksi sormusta. Hän perusteli sitä sillä että ko en muita koruja oikeen ole ni haluu sit edes toisenkin sormuksen  ;D

Link to comment
Share on other sites

Oonkohan mä vastannut tähän jo... No, tuleepa toisen kerran jos olen.

Meillä miehelle tuli vihkisormus. Kihlana sillä on tavallinen keltakultainen puolipyöreä ja vihkinä siihen viereen tuli tasan puolet em. sormusta ohuempi puolipyöreä valkokultainen. Ensi elokuussa 1. häävuosipäivänä mä ostan vielä kolmannen sormuksen, toisen samanlaisen kuin vihkisormuksen kihlan toiselle puolelle. Näin meillä miehen kanssa on samantapaiset sormukset - mulla on keltakultaisen kihlan molemmin puolin ohuet valkokultaiset. Mun sormukset tosin ovat flakat, miehellä puolipyöreät.

Link to comment
Share on other sites

Yksi sormus kuulemma ehdottomasti. Ei siis uutta sormusta, mutta hääpäivän päivämäärä kaiverretaan kihlaan. Mulla ei tästä sen kummempaa mielipidettä ole, mutta sulholla näköjään on, ja hyvä niin. Mulle toki parit dimangit vielä kelpaa mainiosti ;) !

Link to comment
Share on other sites

Tuli nyt vaan mieleen, ollaan oltu naimisissa vajaa vuosi. Se, että meillä molemmilla on kaksi sormusta ja ne on samanlaiset (paitsi mulla vihkissä kivi), jotenkin lisäävät vielä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Harvase päivä ihailemme toistemme sormuksia tai ainakin katsomme ja jotenkin kommentoimme niitä.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee molemmille vain yhdet sormukset: vihkisormukset. :-X

Hups, olinkin vastannut tähän jo aiemmin. :-[ Mutta tulipahan ainakin kaikille selväksi. ;D

Link to comment
Share on other sites

Olenkohan liian vanhoillinen ja piilosovinisti :D kun en voi kuvitellakaan miehelläni vihkisormusta. Ehkä se on joistakin sovinismia ja naisten sortamista, mutta toisaalta minä en haluaisi mieheni näyttävän koreilevalta, kun hän ei muutenkaan ole korutyyppiä. Toisaalta en pidä itsekään liioista timanteista, joten vihkisormuksen tulee olla _todella_ yksinkertainen. Kävinkin tänään jo ihastelemassa moisia, ja löysin yhden aivan ihanan, joka sopisi täydellisesti kihlan kanssa yhteen.   :-X

Näin kerran töissä asiakkaan (miehen) jolla oli kaksi sormusta - sekä vihki- että kihlasormus, ja se näytti kieltämättä omituiselta. Kai minä olen liian tottunut siihen perinteiseen malliin...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies haluaa kaksi sormusta, ja ihan mielelläni minä ostan!!!

Itseasiassa tein tilauksen jo pari päivää sitten, ja niin ylpeä ostoksestani. Kihlat ovat valkokultaa kelta kulta reunoilla, vihkisormus on sitten samasta mallistosta ja saman levynen, mutta keltakultapannalla ja valkokulta reunoilla ja lisäksi istutin siihen pienen timantin :-X.

Nykyään on kuulema kaksi sormusta miehelläkin aika yleistä. Jo pari vuotta sitten asiakaspalvelu työssä huomasin aika monella miehellä kihlan vieressä vihkisormuksen ja (naiset olivat valinneet kauniita sormuspareja) ne näytti tosi kivoilta!!!! [smiley=thumbsup.gif]

Link to comment
Share on other sites

Saattaapa olla olen tähän jo vastaillutkin, mutta..

Meillä minä teetän oman vihkisormukseni sulhasen kihlasormuksesta ja yhdestä toisesta vanhasta sormuksestani jota en ole tullut käyttäneeksi. Sulhanen puolestaan saa meidän perheessä uuden sormuksen hääpäivänä. Minusta tässäkään ei voi olla mitään sääntöä sen suhteen miten "tulee" tehdä. Minua ainakin harmittaa kun sulhanen jotenkin jää näissä jutuissa usein "taka-alalle" ja morsian on se joka saa kaiken uuden ja kalliin. Meillä siis satsataan myös sulkkiin!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liitynpä kerhoon: luulin, että meillä oltaisiin jotenkin erilaisia, kun kumpikin todennäköisesti saa kaksi sormusta. Tai sitten molemmille jää vain kihlasormus, mikäli kivoja vihkikoruja ei löydy. Sulho vastusti ajatusta, että vain minä saisin toisenkin sormuksen, koska se näyttäisi kuulemma vähän siltä, kuin minut olisi ostettu vaimoksi.  ::) Asiasta voi olla montaa mieltä, mutta olin ihan tyytyväinen perusteluun.  :) Sitäpaitsi, kaksi rinkulaa näyttää varmaan yhtä hyvältä tai huonolta kummankin kätösessä...

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee molemmille uudet sormukset. Kihloina olleet Tillanderin valkokultaiset "kantikkaat" sormukset (ei siis puolipyöreät), ja nyt niiden rinnalle tulevat keltakultaiset sormukset. Sulholle tulee aivan samanlainen kuin oli kihlanakin, tosin 1mm kapeampi ja tosiaan keltakultainen.  Oma sormukseni on vielä kaupassa, mutta keltakultaista haeskellaan.

Kultaseppä ehdotti, että jos miestä alkavat ahdistamaan kaksi erillistä sormusta, voi ne aivan helposti sulattaa yhteen, niin että näyttävät edelleen kahdelta eri sormukselta.

Link to comment
Share on other sites

Olen varmaan jo aiemminkin vastannut tähän, mutta menköön....

Tässä kuvassa taaempana sulhon sormukset

Molempien%20sormukset.jpg

Molemmat sulhon sormukset tynnyrimallia & 3.5 mm leveitä, 14 k valkokultaa. Vihkissään 1x0.02 ct briljantti. Ja sulho on tykännyt kovasti, vaikkei muuten koruihmisiä olekaan  :-X Ja ihan itse on sormuksensa valinnut  :) Musta naisellisuus miehellä koostuu vallan muusta kuin kahdesta sormuksesta vasemmassa nimettömässä  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä miehelle riittää pelkkä kihlasormus, kun se on niin leveä, että tulisi ahdasta kahden sormuksen kanssa. Vihkipäivä täytyy kuitenkin varmaan kaiverruttaa kihlaan. Itselleni hankin toki vihkisormuksen!  :D

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee molemmille kaksi sormusta. Mies itse tahtoo kaksi ja se sopii minullekkin paremmin kuin hyvin. Asiasta kun kysyin, oli vastaus: "Nö hö. Tottakai tahon kaks, eihän sitä muuten tiiä, että naimisissa ollaan."  :D

Link to comment
Share on other sites

Aivan hyvin miehen kihlasormukseen voi, jos mahtuu, kaiverruttaa lisäykseksi hääpäivämäärän.

Aluksi mekin mietimme sitä vaihtoehtoa, mutta mies sitten halusi erillisen vihkisormuksen, ja aikoo pitää molempia rinnakkain.

Link to comment
Share on other sites

Nyt on tää tyttö ihan pihalla.. :-? Aina oon luullu että vain naisella vihkisormus..Ja ilmeisesti siis näinkin voi olla, mutta pitääkö munkin sitte laittaa sormus miehelle kirkossa va häh?? ::)

Link to comment
Share on other sites

No ei sun PAKKO ole  ;D

Mutta toiset miehet haluavat myös vihkisormuksen toiset taas ei. Tämä on taas näitä asioita kun ei ole oikeata tai väärää tapaa toimia, vaan ihan siltä kuin itsestä tuntuu  :-X

Link to comment
Share on other sites

Haluaisin miehelle myös vihkin, mutta jos kihla on jo leveä, niin tuskin sitten. Kaksi samanlaista juotettuina yhteen olisi kaunista, mutta ei jos molempien leveys on 6 mm. Se on mielestäni liikaa omalle ukkeliinille.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hermeliini: Minusta kapea sormus voi olla todella hyvän näköinen leveän rinnalla. Eli miehellesi voisi hyvinkin ajatella jotain kapeaa sormusta hänen leveän kihlan seuraksi... jos hän vaan itse haluaa vihkin, siis  ;) Mutta olen kanssasi samaa mieltä että kaksi leveää voisi olla liikaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä yritin ehdottaa, että voisin ostaa sulholle vihisormuksen, mutta ei itse sitä halua. Hän totesi, että tuo 4mm riittää hyvin niin ei tule liian paksu. Laitatetaan kihlaan siis vaan uusi pinta, nämä meidän valkokultaiset kun ovat jo aika naarmuiset.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mietinnässä... Toisaalta perustelut siitä, että eihän sitä muuten tiedä, että ollaan naimisissa, kuulostaa jotenkin hassulta...  Tärkeintähän on kuitenkin se luottamus ja se, että itse tietää, missä mennään... Nehän on vaan sormukset ja ne saa pois kuka tahansa koska tahansa.....

Link to comment
Share on other sites

Meil tulee miehelle suvun perintösormus. 24k kultaa. Sanoi pitävänsä myös kihlasormuksen, mut en usko et sormeen vierekkäin mahtuvat. Kai sen voi vaikka oikeaan nimettömään laittaa (olen nähny muutamilla miehillä näin olevan...)

Link to comment
Share on other sites

Me ostimme molemmille vihkisormukset. Ensin oli tarkoitus, että juotetaan sulhon kihlaan vain uudet reunat jotta tulisi vähän vaihtelua vanhaan kihlaan, mutta se ei ollut mahdollista niin otimme sitten myös sulholle uuden sormuksen. Vanha kihla menee sitten kai laatikkoon, mutta ompas sulhollakin nyt merkki vihkimisestä :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...