Jump to content
Naimisiin.info

Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

Jihuu, eilen tuli sitten kosinta pitkän odotuksen  ;) päätteeksi! Mies kosi siis periaatteessa yllätyshetkellä ja antoi sormuksen jonka hän yksin oli käynyt valitsemassa ja ostamassa; itselleen hän ei ollut sormusta hankkinut. Ei olla kyllä vieläkään ihan varmoja siitä ostetaanko myös hänelle sormus nyt vai vasta häihin, mutta eipä tässä mitään sen kummempaa kiirettä ole tehdä päätöstä, nyt vaan nautitaan ja suunnitellaan!  :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kuus vuotta kihloissa oloa takana ja häät ensi elokuussa.. Kihlasormukset jouduttiin jo viime kesänä uusimaan, kun sormet vuosien kuluessa kummallaki oli niin turvonneet ettei sormukset enää poies lähteneet. :o

Eli kihlasormukset ovat ihan uutukaiset, vanhat sormukset on tallessa  ::)

Tarkoitus olisi hankkia myös miehelle sitten ensi vuoden puolella uusi sormus, mutta vanhakin jää sormeen. Ei kuulemma halua jäädä kakkoseksi sormusten määrässä, mutta timanttien määrässä kyllä jää, koska miehelle tulee toiseksi sormukseksi ihan tavallinen, mutta leveä sormus..  ;D

Link to comment
Share on other sites

Miehelle löydettiin Puolasta aivan upea vihkisormus. Valkokultainen ja todella hänen tyyliin sopiva. Mies kun on semmoisessa ammatissa että sormus pitää sopia virkapukuun myös.

Aluksi oli puhe, että hän pärjää kihlalla mutta hänen kelta-valkokultakihlansa alkoi olla jo aika huonossa kunnossa ja uusi sormus oli sopivan edullinenkin.

Vanha kihlasormus jää pois käytöstä, kaappiin se varmasti menee. Mä en ole missään vaiheessa oikeen ees odottanu että se kahta sormusta kantaisi, ei isäni eikä kukaan työkavereistanikaan kantanut joten en ole tottunut.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän ei alunperin pitänyt kummankaan hankkia erillistä vihkisormusta, kihlat kun ovat mieleiset emmekä ole kovin traditionaalisia muutenkaan. Ensin muutin minä mieleni ja sitten sulhanen löysi unelmiensa sormuksen, joka kuulemma sopii täydellisesti symboloimaan unelmien täyttymistä, kun saa minut vaimokseen...

Lopputulos on, että kumpikin ottaa uuden ihanan vihkisormuksen ja kihlat jäävät pölyttymään laatikon pohjalle.

Me muuten olemme törmänneet monessa paikassa kummasteluun, kun sulhanenkin haluaa sormuksen. Perinteisesti ilmeisesti se on naisten oikeus...?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meille tulee molemmille myös vihkisormus. Näin ollen meillä on siis molemmilla kaksi sormusta vasemman käden nimettömässä. Kihlasormukset on molemmilla samanlaiset keltakultaiset ja vihkisormukset on molemmilla yhtä kapeat valkokultaiset, mutta mulle tulee siihen kolme pientä timanttia. Näyttävät hyvältä ja omalta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee miehelle vihkisormus. Samanlainen kuin kihlasormus (teetetty kultasepällä) Kihla ja vihkisormus liitetään yhteen, joten periaatteessa miehelläni on sitten vaan yksi leveä sormus. Ajatus lähti kultasepältä joka teki kihlasormuksemme.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Näköjään aika moni nykyään hankkii myös miehelle vihkisormuksen. Sehän oiskin ollu kiva, mut ei meillä tullu edes mieleen moinen, vanhan tavan mukaan vain edettiin, eli miehellä vain kihla johon kaiverrettiin myös hääpäivä. Nyt jälkikäteen ajateltuna ois molemmilla voinu olla vikhisormukset, miehen kihlasormus kun on niin yksinkertainen ja jo melko naarmuinen.

Link to comment
Share on other sites

Poikaystävälläni oli kihlasormusta valitessaan kaksi vaihtoehtoa. Itse ehdotin vaatimattomampaa kihlaksi ja että sitten joskus kun naimisiin mennään, niin vaihtaa sitten siihen toiseen, jos edelleen se miellyttää. Molemmat kun ei yhtäaikaan sormeen mahtuisi, leveitä molemmat. No, hän ei jaksa vielä häitä miettiä vaan halusi samantien sen näyttävemmän sormeensa. Näin ollen, todennäköisesti miehen sormukseen kaiverretaan sitten vaan vihkipäivä lisäksi ja elellään saman sormuksen kanssa. Sekin sopii mulle  :) Jotenkin olisi mukavaa, että mieskin saisi vihkipäivänä uuden sormuksen kun minäkin saan, mutta jos ei halua, niin ei väkisin  ;D

Link to comment
Share on other sites

Sulho sanoi että hänestä olisi homomaista, jos hänellä olisi toinen sormus  ::)

Hihhii  ;D

Miun sulholle ostetaan varmaan vihkisormus, koska oltiin kihloihin mennessä niin "köyhiä", ettei ollu varaa mihinkään muuhun ku ihan tavallisiin ohuisiin rinkuloihin --> tänä päivänä ovat jo hyvin kuluneita, saatikka sitten kymmenien vuosien päästä. Eli siis käytännön syystä.

Mutta mies pitää sitten vaan sitä vihkisormusta, ja laitetaan se kihlasormus johonkin säilöön.

Link to comment
Share on other sites

Guest guest(Guest)

Sopiiko mielestänne miehelle sama sormus kuin naiselle? Olen pohtimassa, että haluan kapean keltakultaisen sormuksen, jossa 5 tähteä ja timantit siellä keskellä. Onko liian naisellinen miehelle vai pitäisikö miehelle ostaa erilainen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...