Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä oli alunperin tarkoitus että sormus ostetaan vain minulle, eli morsiolle. Mietin asiaa pitkään, kun miehehni sormus on totaalisesti naarmuuntunut ja käytössä kulahtanut. Halvatkin nuo kihlat silloin ostaessa olivat. No nyt sitten päätin, että mieheni yllätykseksi ostan "huomenlahjaksi" miehelle uuden sormuksen, jossa on sitten sekä kihla-että vihkipäivä kaiverrettuna. Sormus on samaa tyyliä kun edellinenkin, mutta hieman paksumpi ja siinä on myös hitunen valkokultaa kuten minun vihkisormuksessani. Vanha kihla saa mennä sitten ö-mappiin :)  

Hei filia84! Meillä tulee molemmille vihkisormus, sulhaselle samasta syystä, kuin sinunkin sulhasellesi eli käytössä kulunut. Oma mielipiteeni sormusten antamisesta ja sormeen laittamisesta on minulle henkilökohtaisesti tärkeää tapahtua kirkossa/vihkimisen yhteydessä. Silloinhan pappi "siunaa" sormukset avioliiton merkiksi. Niin tai mikäli haluaa voivat vihkipari lausua toisilleen sormusvalat.

Mutta hieno ajatus huomenlahjaksi miehelle, kun tuntuu muutenkin vaikealta keksiä miehelle huomenlahjaa.

Link to comment
Share on other sites

Me mietittiin ensin Mieheni kanssa, että hänelle sopisi massiivisempi  sormus (mutta tasainen miehen fyysisen työn vuoksi) ja sitten pitäisi pelkkää vihkisormusta.

Sormusostoksilla kävikin sitten niin, että mikään massiivisempi ei tuntunut sopivalta ja valittiin kihlasormuksen pariksi samanlainen vihkisormukseksi. Ne tulevat olemaan sitten vierekkäin.

Mies oli ilmeisesti seuraillut sormustrendejä  :o, sillä sanoi nähneensä moniakin miehiä, joilla on kaksi sormusta, eli se ei ollut ollenkaan vieras ajatus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ollaan kullan kanssa mietitty tällaista järjestelyä:

Miehelle tilattiin tänään upea kihlasormus joka jää ainokaiseksi. Nam! Hänelle vihkisormusta ei enää erikseen tule.

Minäkin haluan vain yhden sormuksen lopullisesti sormeeni, joten ajatuksena olisi käyttää tämän vuoden ennen naimisiinmenoa äitini vanhaa vihkisormusta kihlasormuksenani. Se on ollut minulla toisessa kädessä jo vuosia ja se on pieni ja rakas.

Naimisiin mentäessä hankin sitten oman vihkisormukseni. Ja se jää ainoaksi sormukseksi nimettömääni.

Kaiverruksetkin meidän sormuksiin tulisi vasta tässä vaiheessa ja niihin vain hääpäivä eli ei kihlajaispäivää lainkaan. Plus tietty joku söpö teksti... :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

meillä sulho saa uuden sormuksen, koska se kihlasormus on varmaan kapeintamallia mitä saa, eli täysin samanlainen kuin omani, ja tuolloin kun menimme kihloihin halusin kapean sormuksen, siron siis. itselläni se näyttää edelleen hyvätlä. mutta mihelläni on suuremmat sormet, ja se on aivan liian kapean näköinen. lisäksi mies itse haluaa uuden. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mun sulholle tulee vihkisormus, koska se kihla on jokseenkin kärsinyt ja pyöreän muodon sijaan lähinnä soikea. Siitä ei olla puhuttu, että aikooko oikoa tuon sormuksen ja käyttää sitä vihkisormuksen kanssa, vai tuleeko vihkisormuksessa olemaan sormusta "molempien sormusten" edestä  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...