Jump to content
Naimisiin.info

Miehelle vihkisormus?


Guest Tytti

Recommended Posts

Meillä kummallakaan ei ole kihlasormusta, joten vasta altarilla tulee molemmille sormukset. Yksinkertainen  syy on se, että haluan nekin rahat, jotka kihlasormukseen menee, säästää kunnon vihkisormuksia varten. Sinänsä ei ole mitään kahta sormusta vastaan. Tulevaisuudessa vihkisormuksen rinnalle voi laittaa vaikka mieheltä lahjaksi saadun sormuksen. Toiveikkaana siis ajattelen, että joskus tulevaisuudessa saan vielä sormuksia lahjaksi :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meille tulee molemmille vain vihkisormukset, ei nähty tarpeellisena hommata kihlasormuksia. Käytiin lauantaina katsomassa sormuksia. Miegelle tulee keltakultainen puolipyöreä leveähkö (ehkä joku 6-8mm) sormus. Itse en kyllä tiedä vielä yhtään... Siellä ei ollut mitään, mistä olisin tykännyt. Tulee olemaan vaikea päätös.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Me käytiin just pari päivää sitten hankkimassa miehelle vihki. Hänelle tulee ihan tavallinen, sileä terässormus. Se oli sopivan äijäimäinen hänen mieleensä. Edullinen maku miehelläni :grin: Nyt sormessa oleva timanttileikattu valkokultainen kihla jäänee pois käytöstä, se ei tuon vihkin rinnalle sovi lainkaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on hopeiset kihlat, jotka alkavat jo olla aika elämää nähneitä. Hankitaan siis kumpikin vihkit (mies kultaisen, minä todennäköisesti palladiumisen), jotka sitten jäänee ainoiksi sormuksiksi. Sormuskaupoille mennään kunhan keretään. ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä mies on sanonut haluavansa myös vihkin kihlasormuksen lisäksi. Nyt on 3mm valkokultainen peruskihla ja varmaan aika samantyyppinen tulee sitten vihkiksi siihen rinnalle. Mua ei yhtään haittaa, että mies haluaa itse oikein merkata kahdella sormuksella olevansa sitten naimisissa eikä vaan kihloissa (ei, en ole super mustasukkainen, mutta huvittaa vaan, kun mies on nyt se joka enemmän tahtoo näyttää kaikille, että sillä on mut :D ).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sama juttu mullakin Katti23, tuleva mies haluaa pitää sekä kultasta 2 millin peruskihlaa ja sit viel vihkinä 4 millin valkokultanen, munkin mielestä ihan toimiva yhistelmä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ostin tänään miehelle vihkisormuksen, mikä on keltakultaa, 4mm ja puolipyöreä. Tosi tavis, mutta klassikko. Kihlasormuksia meillä ei ole kummallakaan, molemmille tulee siis vain vihkisormus.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minun mies halusi itselleen kihlan rinnalle myös vihkisormuksen, joka tänään sitten valmistui sepältä. Koruliikkeissä oli todella huonosti valikoimaa muita miesten sormuksia, kuin tavallisia puolipyöreitä sormuksia. Vihkisormus on nyt valkokultainen, noin 4mm leveä, jossa taontajäljet näkyy. Minusta sievä ja sopii hyvin kihlan kaveriksi, joka on saman levyinen valkokultainen ja tasapintainen rinkula.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Mies oli aluksi sitä mieltä, että haluaa itselleen vihkisormuksenkin, mutta ajatukset muuttuivat kuukausien kuluessa. Lopulta hän oli ehdottomasti sitä mieltä, että haluaa käyttää vain vanhaa kihlaansa. Sovimme, että ostamme hänelle uuden sormuksen sitten jonakin hääpäivänä, kun hänestä tuntuu siltä. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Miehelle tulee kihlan lisäks vihkisormus, hänelle se oli ihan selvä asia kun siitä kysyin. :)  Tosin naimisiinmenon jälkeen pitää sitten luultavasti vain vihkiä sormessa ja laittaa kihlan johonkin talteen. Ei kuulemma pystyisi käyttämään kahta suht leveää sormusta yhtä aikaa :lol:  Minä aion käyttää sekä kihlaa että vihkiä, koska kihlasormus on kapea ja myös vihkisormus tulee olemaan kapea, mahtuu hyvin yhtä aikaa :)

 

 

Lisäys: Vihkisormukset on ostettu. Miehelle ostettiin valkokultainen, sileä sormus. Melkein samanlainen kuin kihla, vähän kapeampi vaan ja materiaali on eri. Kihla siis hopeaa.

Muokattu: , käyttäjä: Minitikru
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä olisin halunnut miehelle valkokultaisen vihkin tuon teräksisen kihlan seuraksi, mutta ei se kirveelläkään halua tuota vaihtaa tai toista rinnalle :D Kaiverrettu ei vielä olla kihlojakaan, mutta vihkikaiverrus sitten vaan lisätään miehen sormukseen :)

Link to comment
Share on other sites

On muuten hyvä kysymys. Itse mietin todennäköisesti ensi vuonna alkukesästä mitä tehdä sormuksen kanssa. Riippuu hääbudjetista, tuo kun on ensimmäinen paikka mistä säästetään. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä miehelle ei tule uutta sormusta. Kihla on sen verran leveä (muistaakseni 8mm), ettei viereen mahdu toista, eikä sulho ole kyllä erillistä vihkisormusta halunnutkaan. Kihlaan kaiverretaan sitten lisäksi vihkipäivämäärä. Sulholla on kyllä työkäytössä sitten toinen sormus, joka on titaania (valkokultainen ei kestäsi), joten tavallaan miehellä on kaksi sormusta :)

Link to comment
Share on other sites

Tulee vihki, mutta lähinnä kaulakoruun roikkumaan. Silti sellaisen haluaa, vähän söpöä ehkä. : D 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...