Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia omista kihla- ja vihkisormus yhdistelmista


sarakka

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tässä minun yhdistelmä. Kuvasta poiketen kihlasormus on valkokultainen :)

En ollut niin kaukonäköinen, että olisin alunperin valinnut tuon kihlasormuksen vaan se meni nyt vaihtoon ja vanha myydään pois. Pidän kyllä kovasti vanhasta kihlasormuksestani, mutta se ei sopinut mihinkään toiseen sormukseen vaan näytti aina hieman surulliselta siinä rinnalla, joten ajattelin että on helpompaa vaihtaa se kokonaan. Parasta minusta tässä yhdistelmässä on se, että sormukset ns. sulautuvat yhteen :-X

post-21832-1265526669_thumb.jpg

Sormukset on suunnitellut Kristian Saarikorpi www.saarikorpidesign.fi

Muokattu: , käyttäjä: Ms Bennet
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tänään haimme vihkit kaiverruksesta. Molempien kihlat ovat kiillotusta vailla.

Mun ihanan pramea vihki.

post-26274-1267284001_thumb.jpg

Sulhon vihki.

post-26274-1267284036_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tässä mun sormukset. Vihki on flakka jossa 27 baguettea ja 44 briljanttia, yhteensä 0.47 ca. Kihla vaatimaton rinkula opiskeluajoilta mutta sitäkin tunnearvokkaampi ja rakkaampi!

post-23684-1267988512_thumb.jpgpost-23684-1267988555_thumb.jpg

Tykkään sormusten ihanasta eriparisuudesta ja tietynlaisesta keskinäisestä epäsovinnaisuudesta :D Sormukset ovat merkkejä eri elämänvaiheista, hankkimisvälikin lähes vuosikymmen joten en lähtenyt hakemaan vihkiä kokonaisuus-periaatteella. Silloin olisin myös joutunut tekemään aikamoisen kompromissin vihkin kanssa :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: pétillant
Link to comment
Share on other sites

Tässä mun sormukset. Aivan ihania molemmat, paitsi kihlasormus hieman huonossa kunnossa. Vielä pitäisi neljä kuukautta malttaa odottaa, että saan myös tuon vihkisormuksen sormeeni :girl_smile:

post-23898-1268565235_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei mitenkään laadultaan loistava kuva.

Sormukset ovat valkokultaa ja vihkissä on 7 kiveä.

Halusin yksinkertaisen sormuksen, koska en yleisesti ottaen käytä näyttävämpiä koruja kun spesiaalitilanteissa ja vihki kuitenkin tulee olemaan sormessa melkein 24/7.

sormukset.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Leleth
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

post-20501-127135765837_thumb.pngAlluren sormus päivitettiin yksivuotishääpäivän kunniaksi tähän muotoon. Aiemminhan mulla oli tuossa keskellä sellainen rivisormus jonka kivet oli istutettu vähän silleen "jännästi. (Huimaava asiantuntemus;) ) Vihkeinä tuli nuo kaksi reunimmaista ja keskimmäisen sain siis ykköshääpäivänä. Tuo näyttää yhdeltä sormukselta, mutta kolme siinä on. Kihla löysi paikkansa okean käden nimettömästä.

Tykkään lipsrsealed.gif

Muokattu: , käyttäjä: Allure
Link to comment
Share on other sites

vihki'

kihla

Tässä mun kihla- ja vihkisormukset. Yksinkertainen ja kaunis, ei liian runsas paketti. Rakastan

Molemmat sormukset kultajousesta, 4 millisiä, keltakultaa. Vihkisormuksessa timanttien välit valkokultaa, vaikken alun perin aatellut että sormuksessa olis ollenkaa valkokultaa. Mutta minä ihastuin, kuten myös mieheni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tänään haimme vihkit kaiverruksesta. Molempien kihlat ovat kiillotusta vailla.

Mun ihanan pramea vihki.

post-26274-1267284001_thumb.jpg

Minulle tulee tuo sama sormus valkokultaisena. Minulle ei tule kihlasormusta sitten enää ollenkaan, kun vanha hopeinen ei ihan tuon kanssa istu ja menee minusta vähän liian massiivikseksi sormeeni jos olisi vielä se kihlakin siinä.

Muoks, eihän tästä nyt tule mitään.

Tässä ihan netistä poimittu kuva

Link to comment
Share on other sites

Tässä oma valkokultainen kihlasormukseni, vihkisormus tulee olemaan aivan kapea ja ohut. Jenkkilässä nämä sormukset ovat hiukan eri luokkaa kuin mitä SUomessa ollaan totuttu.

simong.jpg

simong2.jpg

Timantti on 1,02 karaatin, täällä myös toimitaan niin että ensin nuorena ostetaan "pienempi" timantti ja sitten myöhemmin kun rahaa on enemmän niin sitä timanttia korotetaan.Meillä oli tietty budjetti sormuksessa ja minulle oli tärkeää että tuo sormus osa oli kaunis eikä vain tuo timantti osa. ( Liike siis ottaa myöhemmin vastaa vanhan timantin ja ja antaa rahan vanhasta timantista uuteen). Koko sormusten timanttien yhteismäärä tuli jotain 1.70 karaatia. Tuossa kuvass ei siis ole vielä virallisista timanttia keskellä kun se jäi kauppaan laitettavaksi. :) hih uskallankohan kertoa hintaa..mutta kuuden tonnin hujakoilla euroissa.. Tärkeää minulle myös oli että liike on turvallinen ja he antavat eliniän takuun sormukselle..jos siis joku timanteista vaikka tipahtaa niin sen saa liikkeestä tilalle. Kunhan käy vain vuoden välein tarkastuksessa. Sulholla on nuo tarkemmat tiedot timantista jossain varmassa tallessa..

Link to comment
Share on other sites

Tässä minun yhdistelmäni, kihlassa yksi kivi ja vihkissä 3. Tosin vihki odottaa laatikossa syksyä.

Molemmat sormukset ovat platinaa.

post-28800-127343412062_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tässä minun hieman vaatimattomampi, mutta sitäkin rakkaampi yhdistelmäni, jonka saan siis täydennettyä kahden viikon päästä *iik* :)

post-14725-127386294503_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

post-27037-127392389781_thumb.jpg

Tässä meidän kihla- ja vihkisormuksemme Dubain reissulta. Kihlassa on 2,3 karaatin princess-timantti (väri muistaakseni F, VS1). Vihkissä 0,09 ct princess-timantteja puolen sormuksen matkalla (yhteensä 0,9 ct). Molemmat platinarungossa ja Dubaista. Suosittelen kovasti hankkimaan vähänkään kalliimmat korut Dubain isommista liikkeistä. Tuolla käyvät jenkit ja brititkin halvemmilla koruostoksilla, koska käsityö on käytännössä ilmaista eikä veroja kanneta. Meillä metsästettiin liikkeen välityksellä sopivaa isoa timanttia ympäri maailmaa muutaman kuukauden ja käydessämme lopulta liikkeessä vain valitsimme itseämme eniten miellyttävän vaihtoehdon. Koko teettämisprosessi hoitui näppärästi viikon aikana ja firman kuski ajatti meitä aina tarpeen tullen hotellin ja liikkeen väliä.

Muokattu: , käyttäjä: Markus
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...