Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia omista kihla- ja vihkisormus yhdistelmista


sarakka

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Tässä omat, kihla menee vielä luonnollisestikin kiillotettavaksi ennen kuin otan yhdistelmän käyttöön.

 

Halusin yksinkertaisen yhdistelmän pienillä kivillä, jota ei erityisesti tarvitse varoa arjessa. Tätä ketjua selatessa oma maku on ollut monta kertaa jo koetuksella, niin upeita sormuksia on näkynyt. Isot, kimaltavat timantit ovat kyllä upeita, ehkä sellainen tulee hankittua sitten 10-vuotishääpäivän kunniaksi.  :girl_pinkglassesf:

 

dysmee.jpg

Link to comment
Share on other sites

kalomeli: Kiitos, oon itekin aivan rakastunut näihin ja katse harhailee jatkuvasti nimettömään  :tender:

 
Tiedot kopsasin suoraan sertifikaatista, itse kun en ole mikään timanttien tuntija:
 
Vihki palladium-valko- ja keltakulta 14 kt
- vihkisormuksessa keskellä 0.15 ct:n briljantti-hiottu timantti
- reunoilla 2 x 0.07 ct + 2 x 0.03 ct:n briljantti-hiottua timanttia
– yhteensä 0.35 ct
 
Kihlassa  0.10 ct timantti ja runko 14 kt keltakulta
 
Kihla on ihan Chanti.comista hankittu ja alkuperäinen istutus oli keltakultaa. Kihlaa muokattiin myös leveämmäksi, jotta siihen saatiin vähän lisää "massaa" :) Kultasepällä tutkittiin heidän omaa mallistoa ja sieltä löytynyt malli sovellettiin omia toiveita vastaavaksi. Halusin nimenomaan että sormukset sopivat kauniisti yhteen.
Muokattu: , käyttäjä: kashmir
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kaleyn vihki on kyllä ihana. Kimaltaa upeasti, ja kokonaisuus on klassisen kaunis. Paljon vihkisi maksoi? Timantti vaikuttaa todella hyvän väriseltä ja puhtaalta. Mistä se on?

 

Songvarin vihki on myös tyylikäs. Miten päädyit käyttämään vain vihkiä vasemmassa? Millainen kihlasi on ja käytätkö sitä enää?

 

Kiitokset kehuista kaikille omaaani liittyen. Pikkuisen tuo sormusten välinen gappi askarrutti, mutta isokivisen kihlan kanssa oli lähes mahdoton löytää sulautuen istuvaa vihkiä. Myöhemmin lisään settiin vaihtelua halutessani jo ennestään omistamani rivarin kirkkailla timanteilla.

 

Kiitos. Haaveilin pitkään leveästä sormuksesta, jossa olisi muutamia kiviä tai koukeroita. Mielessä oli jopa titaaniset sormukset. Mitkään perinteisemmän näköiset sormukset eivät olleet miellyttäneet kuvista. Realiteetit kuitenkin paljastui, kun pääsin sovittelemaan sormuksia. Leveät sormukset sai mun sormet näyttämään nakkimakkaroilta. Niinpä siirryin sovittelemaan kapeampia, kivellisiä sormuksia, etsien sellaista, joka näyttäisi sormessa mahdollisimman sirolta.

 

Ajatus yhdestä sormuksesta perustui käytännöllisyyteen. Aion pitää sormusta mummoksi asti ja sinä aikana sormen koko ehtii vaihdella melko paljon, joten halusin minimoida sormuksen tuottaman ahdistuksen. Lisäksi sormusyhdistelmät näyttivät mielestäni suurimmalta osaltaan pöljiltä.

 

b8587c9e4ec97c9d084e438b97da8f96.jpg

Kihlaksi hankin tarkoituksella "halpissormuksen", hopeisen, kylläkin leveän sormuksen, jossa on minikokoisia "timangeja" (mitä lie)  5 x 20.

Ajattelin, että kihlausaikana voin sen kokemuksen perusteella sitten etsiä rauhassa sitä "täydellistä" sormusta minun sormeeni. (Joka löytyi vasta muutamia viikkoja ennen häitä. :) Tarkoitus oli siirtää kihla oikeaan nimettömään, mutta sen käden nimetön olikin juuri kriittisen määrän pulleammassa kunnossa, ettei se oikein mahdu siihen. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Muruz, sinulla on klassinen yhdistelmä jossa yksinkertainen kihla on hienostunut. Tähtitaivasistutus on aina yhtä kaunis!

kiitos, en käytä paljoa koruja, joten halusin sormuksistakin yksinkertaiset. Nyt jouduin tosin ottamaan kihlan pois kun alkoi puristaa ja nyt en raskauden aikana uskalla mennä suurentamaan ettei tule liian isoa.

Link to comment
Share on other sites

Nyt kun sain eilen ekan oman kuvan liitettyä tänne, niin tässä kihlani ja vihkini. Panostimme alunperin kihlaan, joten halusin vihkiksi sormuksen, joka ei kilpaile tai vie huomiota kihlasta. Muutenkin pidän aika yksinkertaista ja eleettömistä, klassista koruista. (Kivellinen kihla, sileä vihki)

 

 

Lisäys 1.Ahaa.... ei sitten onnistunutkaan...

 

Lisäys 2. Osaan taas....

 

post-46437-0-76946300-1389726334.gif

Muokattu: , käyttäjä: Suli
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...