Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia omista kihla- ja vihkisormus yhdistelmista


sarakka

Recommended Posts

Olisin ikikiitollinen, jos jollain olisi kuvaa tai ideaa valkokultaisen 0,5cm leveän filigraanikihlan pariksi! Tiesin jo kihlaa ostettaessa, että tämän kanssa passaavan vihkin löytäminen tulee olemaan työn ja tuskan takana, mutta kun edelleenkään ei ole edes ajatusta millainen sen kanssa sopisi. Haluaisin käyttää molempia sormuksia vasemmassa nimettömässä, mutta jos kihlaan sopivan vihkin löytyminen menee mahdottomaksi, niin silloin kihla saa loikata oikean käden nimettömään. Teettämishommiksi menee varmaankin kyllä joka tapauksessa.

Link to comment
Share on other sites

^Vähän OT:ksi menee, mutta kannattaa käydä mallaamassa ainakin 0,5 leveää sileä flakkaa/puolipyöreää (riippuen kumpi kihla on) ihan "pelkkää" rinkulaa sekä esim. yhdellä kivellä tai pienillä kivillä; joku hillitty eternity tai rivari voisi käydä myös. Olen nähnyt filigraanin vieressä myös toisen vähän filigraanin tyyppisen, vähän samoin kuin islellä tuossa ylempänä. Jenkkityyliin sitten yksi vaihtoehto olisi "enhancerit" eli molemmin puolin joku simppeli/pelkistetty.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tässä omat sormukset, haettiin torstaina sepältä. Vihkiin oli ostettu 7 timanttia, mutta seppä olikin laittanut niitä 9.. ;)  kyseessä ei kyllä ollut mitkään suuret kivet, vaan 0.015 karaatin pikkublingblingit. Valkokultaa, pyöreät reunat ja painoa reilu 4 grammaa kaikkineen. Kihlassa taas on iso emerald-hiottu kunziitti keskellä ja 10 kpl 0.04karaatin timanttia reunoilla.

 

gallery_48240_1083_1204.jpg

 

gallery_48240_1083_85947.jpg

 

Vihkisormus näytti myös tosi kauniilta itsekseen, ja niin tuun sitä töissä käyttämäänkin. Nyt täytyisi odottaa vielä pari kuukautta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tällainen minulla:

http://aijaa.com/gmOVJL

Sormuksessa on käytetty minun vanha 18k valkokultainen kihlasormukseni materiaalina sekä lisätty hieman uutta valkokultaa sekä kaksi timanttia. Sormus on Kuopiolaisen koruseppä Hanna Korhosen käsialaa ja toiveideni mukaan valmistettu.

Muokattu: , käyttäjä: Novella
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

post-50908-0-74026400-1421343727_thumb.j
Onnistuikohan tuo kuvan laittaminen :) No, mikäli onnistui, niin tuossa on minun yhdistelmäni. Yhteensä kolme sormusta, jotka otan kaikki vihkimisen jälkeen käyttöön kerralla :)

Sormus on teetetty Kultaseppämestari Mika Tarkkasella ja sormuksiin on käytetty minun omia timanttejani vanhoista sormuksista ja suurin kivi on kihlasormuksestani :)
Koko paketissa on yhteensä n. 1,63ct timantteja ja kulta on 18K keltakultaa...En millään malttaisi odottaa elokuuhun asti  :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...