Kalevala Korun sormukset ja muut korut (yhdistetty)


Mia-Mari

Recommended Posts

Minä henkilökohtaisesti en haluaisi maksaa älytöntä nimilisää koruista, joita on jokaisen vastaantulevan naisen päällä... Mieluummin jotain yksilöllisempää, siitä voisin maksaakin vähän enemmän.

En nyt kuitenkaan tahdo loukata ketään, joka kalevalakorua kantaa. Tämä on vain henk.koht. mielipide :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alunperin olin ihan varma, että haluan sormukseksi tuon ikikullan, mutta kun näin sen sitten ihan elävänä ei se sitten ollutkaan niin hyvä. Oli ongelmia sovittaa se mihinkään kihlaan kun aina jäi rako sormusten väliin...

Kalevalalla on paljon upeita sormuksia. Tosin en sitten itse kumminkaan päätynyt mihinkään niistä.

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on Kalevalakorun Vaasan sormus kihlasormuksena, enkä silloin sitä ostettaessa ajatellut, että siihen olisi vaikea löytää vihkisormusta vierelle: se kun on aika matala ja kalevalan kulta on eri väristä kuin monen muun valmistajan asia häiritsee siis minua. Ikikullasta haaveilin tai sitten siitä toisesta, jossa on kaksi timanttia, mutta murun mielestä minun pitää saada jotakin "näyttävämpää" ja yksilöllisempää - enkä kyllä pistä pahakseni ;D Voipi siis olla, että ikikulta tai tuo toinen on sitten joskus kymmenien vuosien päästä sormessani... :-X

Link to comment
Share on other sites

Melena,

Humm.. Itse ainakin valitsin Kalevala korun juuri sen takia että se ON yksilöllinen ::) Tavallisia timanttisormuksia yms tulee vastaan juuri jos jonkun sormessa, mutta Kalevalassa samalla mytologinen puoli, mikä tekee siitä yksilöllisen ja persoonallisen sekä antaa ainakin minulle sellaisia merkityksiä, mitä "tavalliset" sormukset eivät voisi tarjota.

Ja Kaupunkisormusta en ole nähnyt kenenkään toisen sormessa kuin omassani..en koskaan.

Tietenkin on ihmisiä, jotka ostavat ko. sarjaa vain ja ainoastaan merkin takia, paneutumatta mitenkään syvempiin merkityksiin. Ja mitäs tuo haitannee, upeita koruja joka tapauksessa, joita saisikin nähdä jokaisen vastaantulijan somisteena..pientä silmänruokaa arkeen.. :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä on ollut (5.6.1999 asti) kihlasormuksina hopeiset 1515_1.jpg ja vaihdamme molempien vihkisormuksiksi valkokultaiset 4900%20sormus%20k%20tim_150x130_1.jpg.

Hopeiset kihlamme on persoonalliset, eikä mies edes tahdo uutta sormusta, mutta mä vaadin ja hankin hänelle samanlaisen kuin omani. Ilman timanttia tietysti. Nuo kihlat on molemmilla kärsinyt ajan saatossa. Omani on kahdesti katkennut ja mieskin onnistui soikeuttamaan omansa töissä.. Eiköhän valkokulta ole hieman kestävämpi.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Mä harkitsen vihkisormukseksi tuota Ristiretkiajan koristeaihe -sormusta (tuotenumero 1562). Siihen upotettais kolme pientä (0.03 karaatin) kiveä... Hinta-arvionkin pyysin kun kävin Tammer-kullassa...

t. minni4

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulle tulee Kaupunkisormus vihkisormukseksi, olkoonkin sitten kuinka monella tahansa ;D

Meillä ei ole kihlasormuksia ja olen halunnut tuota sormusta jo vuosia, en vaan ole halunnut itse sitä ostaa kun ajattelin jo ennen kuin tapasin tulevan mieheni, että sen haluan vihkisormukseksi.  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mulla on kalevalakorun kaupunkisormus kihlasormuksena, ja sulhasella on metsäpirtin sormus.

Hienot ovat...  :)  Nyt vaan pitäis valita tyyliin sopiva vihkisormus ja huomioida, ettei lopputulos olisi liian krumeluurinen!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nyt minulla on laatikossa ihana Aaria. :-X En malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä ensi viikon lauantaina. Olen tosi tyytyväinen valintaani. Se istui vallan mainiosti kihlan viereen, kun liikkeessä sovitin, vaikka kihla on vähän kapeampi. Pelkäsin siis etukäteen, näyttävätkö hölmöiltä yhdessä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...