Jump to content
Naimisiin.info

Kalevala Korun sormukset ja muut korut (yhdistetty)


Mia-Mari

Recommended Posts

  • Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jos sormissa riittää pituutta, niin kaupunkisormus sopii nätisti tavallisen kihlan kanssa. Mulle tulee vihkiksi Metsäpirtin sormus, ja koska nivelvälit on niin lyhkäiset, kihla siirtyy oikean käden pikkurilliin. Mulla on oikeassa kädessä tuo Kaupunkisormus, jonka sain valmistujaislahjaksi, ja kun testaan sitä kihlan kanssa, niin yhdistelmä on nätti ja mahtuu kyllä sormeen, mutta pikkusen turhan leveäksi yhdistelmä jää mun nakkisormilleni. Pidemmille sormille varmasti TOSI kaunis :-X!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Muistaako kukan mitä ne valmmiit latinan kileiset sanat tarkoittivat siellä kalevalakorun suunnitele sivuilla? En pääse niille sivuille enään. :'(  Vade mecum oli kulje kanssani, mut mitä oli cara mea??  Sen rakkautta ensi silmäyksellä muistan ja sen rakkaus kestää kaiken.  Mut tosin tuo Cara mea on nyt hukassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moi!

Tää ketju on ihan loistava =)

Mä haluisin vihkisormukseks kalevala korun sormuksen

1335

mutta 18 karaatin kullalla.

Toisaalta mä oon miettiny sitä että ostais vaasan sormuksen ja teettäis siihen viereen samanlaisen mutta princess hiontaisella kivellä..

Vaikeeta on päättää. Mä en vaan oo mitenkään kovin suuri timanttien ystävä, joten ehkä mä kuitenkin päädyn tuohon karjaan sormukseen.

Pitää vaan käydä vielä sovittelemassa että voi olla ihan varma  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Elina(Guest)
Moi,

minulla on kihlana Kalevala Korun sormus nro 1515/2.

(http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/sormukset/1515/2)

Onko kellään vastaavanlaista ja minkä olette valinnut vihkisormukseksi? Itse olen etsiskelemässä pikkuhiljaa vihkisormusta ja miettinyt mikä kävisi. Timantteja saa olla...vinkkejä?  ::)

Mulla on myös kihlana tuo samainen sormus. Tykkään siitä tosi paljon. Olen harkinnut vihkisormukseksi tavallista melko ohutta kultaista sileää sormusta. Olen saanut mummoltani perinnöksi hänen kihlasormuksensa, joka on juuri tuollainen sileä ja ohut, mutta kamalan iso mulle. Olenkin ajatellut EHKÄ pienentää sen itselleni vihkisormukseksi. Ainakin se sopisi kihlasormukseeni ja tulisi käyttöön.  :D Miehelleni tämä ratkaisu käy kuulemma hyvin. Samoin mummolle.

Toinen vaihtoehto minulla on olla ottamatta lainkaan toista sormusta. Moni on jo nyt kysynyt, että olenko naimisissa, kun sormus on niin näyttävä.

En ole muutenkaan mikään hääfanaatikko, ne tulevat jos jaksamme ja haluamme järjestää... yhdessä sen sijaan tulemme olemaan! :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest Elina(Guest)

:-? Anteeksi, yritin lainata aiempaa viestiä, mutta yhteen putkeenhan se teksti sitten tuli.

Ok. Keksin tuossa vielä äsken yhden hauskan tavan käyttää näyttäviä Kalevala-sormuksia... eli mikäli valitsisinkin vihkisormukseksi vaikka Metsäpirtin sormuksen, joka on musta aivan ihana, voisin ehkä pitää oikean käden nimettömässä sen jälkeen kihlasormustani mallia 1515/2.

Kaikkihan on mahdollista ja mielikuvitusta saa käyttää.

;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä kihlasormukset ovat Kalevala Korun sarjaa 4145, minulla yksi 0.06ct timantti lisänä ja sulholla perusrinkula.

4145%20sormus%20vk%20tim_150x122.jpg

Ja vihkisormus tulee näillä näkymin myös Kalevala Korulta. Malli on luultavasti 4345 myös valkokultaisena ja 11*0.06ct. Kuva ei siis ole juuri "se" sormus, mutta sama malli.

4345_sormus_k_tim_150x126.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mulla kihlana KK:n 4,5mm leveä valkokultainen sileä sormus. Raksulla samanlainen, mutta leveämpänä.

Vihkisormusi tulee vain mulle; 4,5mm valkokultainen, jossa 5 timangia. Tilattuna on ja nyt jänskättää miltä näyttää livenä ja yhessä kihlan kans! Kääk! Tällä viikolla saadaan noutaa..

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlasormukset ovat Kalevala Korun sarjaa 4145, minulla yksi 0.06ct timantti lisänä ja sulholla perusrinkula.

4145%20sormus%20vk%20tim_150x122.jpg

Minkäköhän hintainen tuo sormus on? Tietääkö kukaan? Netissä oli vain muutamalla sormuksella suositushinta, mutta tällä ihanuudella ei...  :'(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Kihlana on kalevalakorun sormus (malli 591). Vihkisormukseksi tulee samanlainen, mutta siihen teetetään timanttirivi.

Hei! Minulla on kihlana Kalevala Korun 591/1 (joka on hieman kapeampi malli 591:stä) ja nyt pohdituttaa, mikä sille sopisi kaveriksi. Olisi hurjan kivaa nähdä millaiselta 591 näyttää timanteilla ja kihlan vieressä! Onko joku ottanut 591:n tai 591/1:n pariksi "aivan tavallista" sormusta eli ei Kalevala korun mallistoa? Kiitän vastauksista  :)

http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/sormukset/591/1

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kihlasormus Kalevala-korusta, ja olen jo etsiskellyt ja kokeillut eri vaihtoehtoja Kalevalan mallistosta vihkisormukseksi.

En pidä kullan väriä juuri lainkaan koruissani, joten menin ja ostin hopeisen, Sancta Birgitta -sormuksen. Ja olen ollut tosi tyytyväinen! Valkokultaista haaveilin siitä muuttavani jossain vaiheessa, mutta en enää. Mietin kovasti, millaisen vihkisormuksen voisi siihen kaveriksi hankkia - mieli tekisi keltakultaista kuitenkin, siitä saisi hyvän symbolin "puhuminen hopeaa, vaikeneminen kultaa", tai sitten olen kokeillut myös valkokultaisen sovittamista tuon hopeisen rinnalle. Yksinkertainen sen joka tapauksessa tulee olla!

:-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...