Mia-Mari

Kalevala Korun sormukset ja muut korut (yhdistetty)

344 viestiä aiheessa

Kalevala korujen sormuksissa on niin kauniit mallit. Jotenkin en edes ajatellut katsovani muista mallistoista. Näin jälkeenpäin olen ihaillut myös Sandbergejä, mutta silti en vaihtaisi. Kalevalassa maksaa suunnittelu eikä merkki ja se myös näkyy. Esim. kivien koot ovat tasapainossa keskenään. Ja sormusten nimet ovat hyvät, en oikein haluaisi esim. toisen etunimellä nimettyä sormusmallia.Myös ilman timantteja olevat ovat tosi kauniita, esim Oodi ja Räisälän kapea sormus on tosi hieno yhdistelmä! (kts ylempänä) Ja mieluummin sitten laadukasta vähän kalliimmalla. Harvemmin saa hyvää halvalla. Eikä se tarkoita että sormuksen pitäisi olla kallis. Paitsi jos rakastaa isoja timantteja tietysti. Eivät tosin ole minulle mieleen. Onnea vaan kaikille sormuksista riippumatta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä saan sormeeni tämän 5 päivän päästä. Pitkään kiersin liikkeitä mutta en löytönyt kaumiimpaa. ja sormessa tuo on vielä kauniimpi kuin kuvissa :girl_in_love:

338.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko teillä kokemusta siitä, kuinka hyvin kalevala sormukset kestävät vettä? ja erityisesti aurea- ja tähtitaivas? Teen työtä jossa läträän vedellä, ja pesen käsiä jatkuvasti. Eikä tosiaan tule kuuloonkaan että töissä en sormuksia pitäisi, :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kalevala-korun sormus. Löytyy nettisivuilta nimellä: Koristeaihe Uskelan Isokylän Ketohaasta

tuotenro:591

Itse en kauheesti perusta noista timanttisormuksista, ja tuon kun näin, sen yksinkertaisuus teki vaikutuksen ;D

ja sopii hyvin yhteen tavallisen kihlasormuksen kanssa.

649.jpg

Aika on muuttanut sormuksen numeroa tuosta vuosien takaisesta kommentista. Mutta tämä samainen sormus on myös minulla vihkisormuksena.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin. :D Entä onko minulla kanssasisaria sen suhteen, etten missään tapauksessa halua mitään kiviä sormukseeni, vaikka kuinka olisivat timantteja tai vastaavaa? Enkä myöskään suostu koskemaan keltakultaisiin rinkuloihin. *ei toki ole kranttu*

 

Eniten pidän tästä ( http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/6863/ ) sormuksesta, mutta koska tahdon ehdottomasti valkokultaisen, ihmetyttää ja arveluttaa tässä se kun sormuksen valkokultaversion kuvassa sormus on silti keltakullan värinen. Liekö virhe vai ihan vain valitettava fakta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vihdoinkin löysin oman ketjun Kalevala Korun sormuksille.  :) Kihlasormukseksi olen miettinyt Uskelan Isonkylän sormusta ja mahdollisesti sen vierelle vihkiksi sitten Ikikultaa tai Aureaa (5:llä tai 7:llä timantilla). Muitakin vaihtoehtoja vielä on, joten kaikki kuvat yhdistelmistä ja muista kädessä olisivat erittäin tervetulleita!

 

Onko teillä muuten tietoa tämän hetkisistä toimitusajoista? Kiinnostaisi myös vinkit mahdollisista alennuksista (yv:llä).. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kihlana 4 mm leveä valkokultainen flakka jossa on viisteet. 

Vihkiksi minulle tulee Kalevalan Aurea 9x0,03ct, käytiin se tällä viikolla ostamassa. Aivan ihana.  :give_heart: 

Muokattu: , käyttäjä: Jenny_2013

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo Aurea on kyllä upea! En ole vielä ehtinyt käydä sovittelemassa yhdistelmiä, mutta kyllä tuo seitsemän timantin yhdistelmä miellyttää kuvissa eniten. Laitahan Jenny_2013 kuvia sormuksestasi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässäpä kuva omista sormuksistani. Kihlani on tuo vielä huoltamaton sileä ja uutuuttaan kiiltävä tuleva vihkini tuo Kalevala Aurea 9x0,03ct.

post-40060-0-05466900-1359381483_thumb.j

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ihana tuo Aurea! Sopivan kokoinen, siro mutta kuitenkin näyttävä.  :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen nyt kovasti ihastunut Uskelan Isokylän sormuksen kapeampaan malliin. Pari kertaa olen käynyt sovittamassa, ja taitaa se tulla vihkiksi... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarkoititko Ti-ti-uu tätä kaikista kapeinta Uskelan sormusta eli http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/1561 vai ikäänkuin sitä normaalia (ei kahta riviä) eli http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/sormukset/591/1? Itse haaveilen nimenomaan tuosta jälkimmäisestä kihlaksi, keltakultaisena. Se on kaunis ja yksinkertaisesti koristeltu. En ihan sileätä kihlaa haluaisi, mutta kuitenkin kivettömän, koska vihkiksi toivoisin Aurea-tyyppistä sormusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuota Uskelan Isonkylän sormustahan on kolmessa koossa eli todella kapeana, sitten tuona normaalina ja sitten kaksirivisenä leveämpänä. Tuo leveämpi on mielestäni kauniimpi (ainakin kuvissa), mutta toisaalta se vihkisormuskin pitäisi saada mahtumaan.

Muokattu: , käyttäjä: Vihkikupla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on jo Vaasan sormus toisessa kädessä, joten senkin takia haluaisin pysytellä Kalevala-sormuksissa. Tällä hetkellä kihlaksi vahvimmilla on tosiaan tuo kapeampi Uskelan Isokylän sormus, mutta se täytyy käydä vielä testaamassa jonkun kivellisen (eli esim. Aurean) kanssa. Kertomasi perusteella alkoi hieman epäilyttää tuo mainitsemasi korkeusero. Tuo Punos on myös varteenotettava vaihtoehto!

 

Metsäpirtti ja Rondo vaikuttavat liian leveiltä, varsinkin, kun vihkisormuksenkin pitäisi mahtua.

 

Pääsitkö itse kokeilemaan Oodien lisäksi Sonettia ja jos pääsit niin millä perusteella teit valinnan? Mielestäni Sonetti on kuvien perusteella aika kaunis, sekä timantilla (naiselle) että ilman (miehelle). Mieheni saa tehdä valinnan itse, mutta mielelläni näkisin senkin sormuksen olevan Kalevalaa ja ikäänkuin yhteensopiva. Myös Huurre sopisi miehille, mutta kivellinen versio ei miellytä ainakaan kuvissa omaa silmääni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy kyllä käydä sovittamassa noita eri vaihtoehtoja ja yhdistelmiä tuolla tehtaanmyymälässä. Siellä on kuitenkin koot ja mallit saatavilla parhaiten. Nyt on niin monta vaihtoehtoa mielessä, eikä kuvista kuitenkaan saa todellista tuntumaa. Kuvissa Elegia, Sonetti ja Oodi (kivelliset versiot) näyttävät kaikki lähestulkoon samoilta.

Muokattu: , käyttäjä: Vihkikupla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskelan Isokylän sormus 3,5mm levyisenä on minun tuleva vihkisormukseni :) Olen käynyt useita kertoja eri liikkeissä etsimässä parempaa, mutta tuo kyllä vie voiton kaikista. Kaunis ja yksinkertainen! Ja kihlana on puolipyöreä 3mm keltakultainen sormus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^On kyllä hyvä valinta, tuo on aivan ihana!  :girl_in_love: Laitahan sitten kuvia tänne yhdistelmästä, kun saat ne käteesi!

 

Itse en ole edistynyt haaveiluissani, kun en ole saanut aikaiseksi mennä katselemaan sormuksia tehtaanmyymälään. Onneksi tässä on vielä vähän aikaa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ihana yhdistelmä!  :girl_sigh: Sopivat niin hyvin vierekkäin, kun ovat samaa sarjaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskelan kapea sormus on myös mielestäni tosi hieno. Olin nähnyt sen jossakin kuvassa sileän sormusken kanssa ja se jätti lähtemättömän vaikutuksen. Mutta sitten kun näin sen luonnossa, niin se oli liian kapea kuitenkin vihkiksi tai kihlaksi. Sellainen olisi mukava omistaa mutta leveämpänä. Tietääkö kukaan onko sitä ollut aikaisemmin leveämpänä?

 

Mukavaa, että on muitakin, jotka pitävät Uskelan kapeasta sormuksesta :) Se on itselläni kihlana ja tykkään tosi paljon! Halusin kihlaksi kapean 2 mm sormuksen ja Uskelan kapea sormus oli kokeilemistani kaikkein hienoin. Lisäksi on hauskaa, että miehelläni on Uskelan Isokylän sormus 5 mm leveänä ja nämä ovat tavallaan siis "samaa sarjaa". Vihkisormusta minulla ei vielä ole mutta harkinnassa on Uskelan Isokylän sormus 3,5 mm leveänä (eli kapeampi versio miehen sormuksesta), kihlasormuksen kanssa toinen samanlainen sormus tai sitten kapea, sileä ja kihlan kanssa profiililtaan samankorkuinen sormus. Neljäs vaihtoehto on sitten vielä Andreasenin yksi sormusmalli, mutta vihkin pitäisi kyllä olla aika "matalaa" ja siroa mallia, koska en halua sormuksille korkeuseroja. Häämessuilla kokeilin muutamia erilaisia sormuksia ja monet ovat liian paksun tai muuten ison oloisia siroon kihlaan. Ja siis pidän kovasti Kalevalakorujen "mataluudesta", en ole kovin massiivisten korujen ystävä (enkä muuten timanttienkaan :) ).

 

Mutta niin! Piti Oodittarelle vinkata, että Kalevalakorujen Vierekkäin-sormus on samantyylinen kuin Uskelan kapea sormus mutta leveämpi! http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/6863

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään