Jump to content
Naimisiin.info

Kihla- tai vihkisormuksen koko?


mai

Recommended Posts

  • Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^Mulla on 15,5-kokoiset sormukset, ja ainakin Kalevala Korulla kyllä pääsin sovittelemaan sekä Kampissa että tehtaanmyymälässä. Ok, vihkiksi ajattelemaani Oodia oli muistaakseni täsmälleen oikeaa kokoa vain yhdellä timantilla, kun haettiin kolmea, mutta kun ko. sormukset teetetään joka tapauksessa jokaiselle asiakkaalle erikseen, niin eipä niitä jokaisena mahdollisena erilaisena versiona ole saatavilla isommissakaan kokonumeroissa.

Ai niin ja Myyrmannin Timanttiset ihan vasiten tilasi tehtaalta haluamani sormuksen sovitettavaksi (leveys + timanttien määrä + kokonumero). Ok, se ei tietenkään ollut samalla sekunnilla saatavilla, mutta seuraavalla viikolla pääsin jo kokeilemaan - eikä mun ollut edes pakko ostaa sitä (ei loppujen lopuksi sopinut kihlan pariksi).

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Kihlasormus on 15,5 ja se on varsinkin kylmällä ilmalla väljä - mutta pienempikään se ei saisi olla, koska muuten se ei menisi nivelen yli (tätä on kokeiltu vihkiä etsiessä!). Vihkisormus on myös 15,5 ja kuitenkin se on aavistuksen verran pienemmän tuntuinen sormessa (pitää siis vastaisuudessa kihlankin kurissa...).

Kihlasormus sittenkin pienenee parhaillaan kokoon 15+ :rolleyes: Sulhasen sormus piti viedä joka tapauksessa suurennettavaksi, joten päätin sitten vihdoin, että omani oli sittenkin liian väljä (näin kylmällä putoilee itsestään!). Vihkiin ei kajota, koska se tosiaan on sopivampi, vaikka paperilla koko on sama (riippuu profiilista / valmistajasta / varmaan myös vähän sijainnista sormessa...).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kihla on kokoa 15 ja pyörii kyllä sormessani, vihkisormusta etsiskellessä myyjä ensimmäisenä sanoi, että pitäisi pienentää kihlaa, mutten usko että pienempi enää menisi nivelen kohdalta, enkä halua että sormus puristaa, kun kuitenkin taipumasta on sormien turvotukseen jo nykyäänkin tietyissä tilanteissa. Yllätyin kun tätä nyt ensimmäistä kertaa luin ja huomasin, että aika monella on 15 sormuksen koko. Minä kun en mistään tahdo löytää koskaan tarpeeksi pieniä sormuksia, vihkisormusta etsiessä jokaisessa liikkeessä on sanottu, että tilata pitää erikseen noin pieni koko ja aina ihmetellään miten voi olla näin kapeat sormet. Kihlasormusta ostaessa en edes päässyt sovittamaan pienempää, kun sellaista ei missään liikkeissä ollut, joten kärsimättömyyksissäni päätin, että tämä on hyvä :blush: Miehen kihla onkin sitten jotain kokoa 19 jos ei isompikin, näyttää tosi söpöltä kun meidän sormukset laittaa sisäkkäin :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Pähkäilen myös oman vihkisormukseni koon kanssa! Kihla on kokoa 14,5 ja tilasimme vihkin samaa kokoa. Tänään kävimme vihkin noutamassa ja huomasimme, että vihki on hiukan liian suuri. Just sen hiukan, että vähän häiritsee..En tajua, saman sormen sormukset! Nyt hirveä pähkäily, lähdenkö vielä ennen (5 viikon päästä) vihkimistä sormusta pienentämään vai pidänkö sitä aluksi tuon sopivan kihlan "alla"..Päätöstä ei helpota se, että tulen olemaan häissä raskauden puolivälissä ja pelottaa, että jos turvotusta sitten jo onkin. Toisaalta, ei ole kyllä tullut tähänkään mennessä! Ja sitten mietin, että pitäiskö ton takia pitää sormus tossa koossa kesään, kunnes vauva on syntynyt, mutta samalla hämää pitää kallista ja muuten niin täydellistä sormusta, väärän kokoisena ekat puoli vuotta..Arvon morsiamet, kertokaa kokemuksia! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...