Jump to content
Naimisiin.info

Kaiverrukset sormuksissa


Guest kultaruusu

Recommended Posts

Kihlassa miehen nimi ja päivämäärä. (miehellä ei ole kihlaa ollenkaan). Omaan vihkiin ei todennäköisesti tule mahtumaan kuin nimikirjaimet ja päivämäärä. Miehelle mahtuisi kirjoittamaan vaikka runon.  ;D

Mutta eiköhän pysytä hänellä myös sitten niissä nimikirjaimissa tai sitten hänelle molempien nimet ja päivämäärä.  ::)

*muoks*

Nyt on oma vihki kaiverrettu ja niin mahtui molempien nimet Sulho ♥ Sannulini + päivämäärä.

Ainoa murhe on etten ole täysin tyytyväinen kaiverruksen tulokseen.. käsin on kaiverrettu ja kaunolla, mutta jälki oli pettymys. Vaan ehkä se on vaan tottumiskysymys.. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Meillä ei näissä uusissa kihloissa ole kaiverruksia. Meinaattiin että kaiverretaan sitten samalla kun mun vihki.

Todennäköisesti tulee ihan vaan toisen nimi ja päivä määrä. Vihkiin olen ajatellut että voisi laittaa mies<3sapaka ja päivämäärä. Tai sitten ihan vaan päivämäärä ja miehen nimi. En tiedä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä lukee kihloissa: Niminimi 13.6.2006

Ja tämän tarina on se, että kun olemme molemmat muusikoita ja soitimme Teppo Hauta-ahon (kontrabassosäveltäjän) duo-biisiä fonilla ja kontrabassolla kahdestaan niin hän innostui hommasta niin kovin että teki meille ihan oman juuri meille omistetun kappaleen. Ja mikäs muukaan tälle biisille sitten tuli nimeksi kuin meidän nimet yhteen kirjoitettuna... Biisin valmistuessa tosin kihloihin menosta ei ollut vielä tietoakaan mutta kun kihloihin mentiin oli kaiverrus itsestäänselvyys. Se kertoo myös tästä meidän musiikillisesta yhteensopivuudesta. :)

Vihkisormusta ei vielä ole, mutta pitääkin alkaa miettiä ideoita kaiverrukseen!

Link to comment
Share on other sites

Perinteisesti meilläkin eli kihloissa toisten nimet ja päivämäärä. Mun vihkisormukseen tulee varmaan molempien nimet ja pvm ja sulholle lisätään kihlaan vihkipäivä.

Noihin ei varmaan kyllästy ja perinteistä menettelyä puoltaa sekin, että vuosikymmentenkin jälkeen tietää kenen sormukset ne oli joskus. Jos esim. mummon sormus löytyy jostain vanhasta talosta tai muuta. Joku antiikkiasiantuntija jossain kirjoituksessa joskus toi tuon pointin esiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me kävimme keskustelua tästä juuri viime viikolla.

Kihloihin olemme jakaneet lauseen missä oletkin, olen kanssasi + pp.kk.vvv. Johtuen siitä, että molempien työt ovat liikkuvia.

vihkiin pyysimme eilen teksiksi Tahdon pp.kk.vvvv, mutta nyt tuli mieleen paljon parempi (molempien mielestä). kyllä sitten liian myöhään välähtää asiat tässä kopassa. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

No nyt saa tiedustella sillä onnistuimme muutoksen saamaan. Se kyllä vaati hieman intohimoista puhelimen käsittelyä ja paniikinomaisia soittoja suuntaan jos toiseenkin :rolleyes:

Eli kuten kihloissakin kaiverruksessa on meille erityinen merkitys, valitsimme nyt vihkeihin kaiverrukseksi "Kimpale Kultaa pp.kk.vvvv". Moni tämän laulun tunnistaa, ja sillä on meille erityinen merkitys. :-X

OT: häihin tulee musiikin kautta meidän koko historiamme. Säälikäämme vieraita, mutta melkein pitäisi Petri Nygårdiakin soittaa. Voi hyvä luoja kesää 2000 :grin: Voi olla että :blink: -tällaisia ilmeitä häissä tullaan näkemään jos tämän toteutamme. (Emme edes pidä suomi rapistä :D )

Link to comment
Share on other sites

Minun vihkiini tulee päälle kaiverrus Missä oletkin Olen kanssasi, ei pötköön vaan sormuksen keskuskiven molemmin puolin jaettuna. Sormus ei ole pelkästään vihkisormukseni, vaan myös perintösormus jonka tulen jonain päivänä toivottavasti jättämään perinnöksi omalle lapsenlapselleni, joten lause sopii paremmin kuin hyvin. Sormuksen sisälle täytyisi vielä kaivertaa nimet ja päivämäärä. Sulkin kihla muuttuu vihkiksi kiillotuksen ja uuden kaiverruksen myötä, hänelle varmasti myös vihkipäivä ja mahdollisesti myös sormuksen päälle lisätekstiä siinä jo olevan kaveriksi.

Meillä lukee kihloissa päälle kaiverrettuna Amantes amentes (rakastuneet ovat järjettömiä) ja siihen pitäisi jatkoa sulkille kehittää.. Siinäpä sitä ois tekemistä :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...