Guest kultaruusu

Kaiverrukset sormuksissa

993 viestiä aiheessa

Meidän kihloissa on kaiverrus "3,1415926535", taputus olkapäälle sille joka hoksaa mikä tuo on ;)

Miehelle ei tule toista sormusta eikä varmaan kihlaan kaiverreta mitään uutta, mun vihkiin tulee sitten varmaan tylsästi vaan päivämäärä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piihän se siinä, mutta viittaako se päivämäärään tai nimiin tai johonkin teillä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oikein! Se viittaa Kuha. - yhtyeen Fiktiota vastaan II - biisiin, jossa mm. luetellaan tuo piin likiarvo kymmenen desimaalin tarkkuudella. Kun mies kävi ensimmäisen kerran mun luona kylässä, niin eka asia mihin hän kiinnitti huomiota oli tuo kyseinen Kuha.:n levy mun hyllyssä ja reaktio oli luokkaa "kuuntelekkönää Kuhaa?! Ei kukaan kuuntele Kuhaa! Kukaan tyttö varsinkaan!!" ja siitä se sitten lähti :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Harry Potter -fanaatikkona sain päähäni ehdottaa kaiverrukseksi "After all this time? Always." Kas kummaa, mies hyväksyi ajatuksen ja vielä kohtalaisen innokkasti, vaikkei Pottereiden ylin ystävä olekaan.  :)

Tämän lisäksi omaani kaiverrutettiin hääpäivä 22.8.2015. Miehen sormukseen tuli myös kihlapäivä, 11.12.13.

Ihana :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlojen kaiverrukset olenkin jo laittanut edelliselle sivulle. Vihkisormuksissa päädyttiin sitten ihan siihen perinteisimpään ratkaisuun. Eli kummankin vihkissä lukee molempien etunimet ja vihkipäivämäärä. :) Joku romanttinen tekstipätkä ei ainakaan olisi meidän tyyliin sopinut, ja kun vihkien kaiverrukset tyyliä etunimet + vihkipäivä, on yksi niistä harvoista hääperinteistä joka meitä miellyttää, niin sillä mennään :)

 

Muoks. Tosin taitaa olla vastoin perinteitä, että myös sulhasella on vihkisormus erikseen :D Viis siitä, totta kai sulholle ostettiin sormus kun hän sellaisen halusi :)

Muokattu: , käyttäjä: Minitikru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mentiin ja mennään hyvin perinteisellä tyylillä. Sulhasen sormuksessa minun nimi ja kihlojen päivämäärä ja minulla sulhasen nimi ja päivämäärä. Sulhaselle ei tule uutta vihkiä, joten kihlasormukseen lisätään myös vihkipäivän päivämäärä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin ihan perinteisillä kaiverruksilla. Miehellä on minun nimi ja kihlapäivä ja minulla miehen nimi ja kihlapäivä. Vihkeihin luultavasti kaiverretaan molempien nimet ja päivämäärä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlasormuksessani on meidän etukirjaimet ja päivämäärä jolloin tapasimme, tyyliin N & N 1.1.2016. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mietittiin aika pitkään mitä kaiverretaan kihlasormuksiin, koska mä halusin jotain vähän "erilaista" enkä nimenomaan sellasta "näin tämä kuuluu tehdä" -ratkaisua. Pyysin kaivertamaan minun ja miehen etunimien ekat kirjaimet ja kihlapäivän, tyyliin R&R 1.1.2016 niin myyjän vastaus oli: "Yleensä kihlasormuksiin kaiverretaan puolison nimi ja kihlapäivä.... Jos haluaa jotain muuta niin sitten täytyy keskustella siitä otetaanko lisähintaa kaivertamisesta...." No, kyseisessä ketjuliikkeessä ei siinä myymälässä tehty kaiverruksia, joten päädyin viemään sormuksen suoraan siihen liikkeeseen, jossa kaiverrus tehdään. Siellä palvelu oli ihan erilaista! Sanoin että kaiverrus tarvitaan ja kysyttiin että mitä haluan siihen. Kysyin sitten, että pystyykö kaivertamaan sydäntä ja sanottiin että onnistuu kyllä, pyysin lopulta kaiverruksen tyyliin R<3R 1.1.2016 ja se sopi vallan mainiosti.

 

Nyt ostettiin sitten vihkisormus samasta putiikista ja auta armias kun kävin kertomassa minkä kaiverruksen haluan vihkisormukseen.. Pyysin siihen miehen nimeä ja vihkipäivää. Vastaus oli suunnilleen tätä luokkaa: "Vihkisormuksiin kyllä kaiverretaan molempien nimet ja vihkipäivä... Joskus TODELLA HARVOIN joku haluaa ihan jotain muuta mutta tämä tyyli on se virallinen oikea tyyli mitä pitäisi käyttää!!! Mutta toki saa kaivertaa mitä haluaa.. Tämä vaan on se OIKEA tapa!!!"  :blink: Noh, yritin "perustella valintaani" sillä että kihlasormuksissa on jo molempien etunimien kirjaimet.. Vastaus oli koko ajan tuota luokkaa että NIIN MUTTA KUN tälleen täytyy virallisesti toimia.. No, sitten totesin että ihan sama mitä siinä on, laitetaan sitten miehen nimi <3 minun nimi ja vihkipäivä. Vastaukseksi sain "Virallinen tyyli on se, että naisen nimi tulee ensin, sitten miehen nimi ja sitten vihkipäivä" Selvä, tehdäänpä sitten niin. Myyjä vielä kirjoitti lappuun minun nimen hieman epäselvästi, niin pelkään että siihen kaiverretaan väärä nimi.

 

Eniten ärsyttää se, etten vaan näköjään saanut pidettyä puoliani ja sanottua että EI, kun minun sormukseen kaiverretaan nyt näin. Melkein tekisi mieli mennä liikkeeseen takaisin ja pyytää eri myyjää vaihtamaan teksti. Mutta eipähän sitä kaiverrusta kukaan muu nää..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaiverramme joko espanjaa, toiseen sormukseen "Por..." ja toiseen "..siempre" ja päivämäärä.

 

TAI

 

japaniksi joku merkki, esim. ikuisuutta merkkaava ja päivämäärä.

 

Kihloja ei ole kaiverrettu eikä kaiverreta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ole kihlasormuksia. Vihkipäivä oli tasan 8 vuotta ensitreffeistä, ja sormuksiin kaiverrettiin noiden ensitreffien päivämäärä, koska meistä se oli kuitenkin meidän suhteen kannalta oleellisempaa kuin vihkiminen  :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun sormuksessani lukee "Clever girl" ja 2015 roomalaisin numeroin  :P  ne tajuaa jotka tajuaa

 

Vihkisormusta en tiedä vieläkään tuleeko vai menenkö yhdellä sormuksella, tykkään niin tästä sormuksestani ja se on kovin kaunis yksinään. Jos kuitenkin löytyy joku joka sopii niin sitten ehkä tulee erikseen vihkisormus. Sen kaiverruksesta en sitten tiedä mitä tulisi  ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kihlasormuksissa lukee molemmilla "Huipulla tuulee 26.3.2014". Tämä siitä, kun mies kosi Ylläksen huipulla:)

 

Vihkisormuksien kaiverrus vielä mietinnässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlassa on ihan perinteinen, eli miehen nimi ja päiväys. Vihkiin haluaisin kaiverruksen "To infinity and beyond - [insert tähän miehen nimi] 21012017." En vaan yhtään tiedä, miten tuo mahtuu sinne, niin paljon tekstiä ja sormuksessa on kuitenkin 9 timanttia istutettuna. Sormus on tosin 4mm leveä, eli saattaisi mahtua kahteen riviin. Ainakin sormusta ostettaessa myyjä jotain saneli, että käsinkaiverrettuva voisi kaksi riviä olla mahdollinen. Onkohan kenelläkään muulla suunnilleen tuon levyisessä sormuksessa kaiverrusta kahdessa rivissä? Saako siitä mitään selvää vai onko se vain pientä piiperrystä? Toki pitää kysyä tarkemmin kun tuo viedään kaiverrettavaksi (ja pienennettäväksi).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlassa päivämäärä,  vihkissä etunimet ja päivämäärä 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihloissa nimi ja päivämäärä. Vihkien kaiverrukset vielä mietintämyssyssä:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään