Anniina

Millaisen ja minkä hintaisen vihkisormuksen...?

958 viestiä aiheessa

Mulla meni kaikki hillo naisen vihkisormukseen. Mut oli se sen arvosta. Eikä mun makuun oikeen sovi sellainen ameriikka että omassa lapiossa olisi jotain timantteja yms.

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähän vaille kaks sataa tulee mun vihkisormukseni maksamaan. Titaaninen hopeanauhalla ja yhdellä pienellä timantilla. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kun tietäis...vähän alkoi paniikki nousemaan, kun mies ilmoitti pari päivää sitten, että hän on työmatkaltaan sormuksen ostanut ja ole hyvä, mene sovittamaan jotakin "ohutta" sormusta, jotta osaavat pienentää sormuksen oikein. Eli en saa nähdä sormusta ennen kesäkuun alkua...eikä tietoakaan mitä siihen kaiverretaan!

Alunperin soviteltiin ja katseltiin leveitä blingbling sormuksia ja niistä löysin mieleisen, jonka kuvittelin saavani...kokokin oli selvillä. Nyt ei ole hajuakaan...ohut se siis on :hysteric:

Miehellä on kyllä loistava maku, mutta jotenkin kuvittelin olevani prosessissa mukana hankintaan asti....

Otan osaa, mun mies nimittäin hankki mulle sormukset kysymättä eikä ne oo yhtään mun tyyliset... :girl_sad: Ja on vielä hankalatkin, tarttuu joka paikkaan yms. Onneks ollaan nyt vähän puhuttu, että käytäis ostamassa mulle joku vähän kivempi sormus... Laadukkaampi ja oman maun mukanen. (Noi alkuperäiset oli melko halpikset, reilusti alle 100 e yhteensä.)

Maksoko mies itsensä kipeeks sun sormuksesta, vai voisitko kuvitella saavas sen esim. "oikeaan käteen" ja vihkin ostaisitte sittenkin yhdessä? Sinällään sormuksen ei pitäis olla kaikkein tärkein asia, mutta ei sekään oo kiva, jos ei-yhtään-omantyylinen (ja jopa ruma) yllätys paljastuu omana hääpäivänä... Uskoisin, että vie fiiliksiä :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kääk...vahvistaa vaan paniikkia. Varsinkin kun tuoreessa muistissa on edellinen tuliainen...sormus tyyliä Dynastia ja olkatoppaukset ja koko sitä luokkaa, että sen olis voinut pujottaa ranteeseen :hysteric: No, vielä on aikaa kiristää totuus...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kääk...vahvistaa vaan paniikkia. Varsinkin kun tuoreessa muistissa on edellinen tuliainen...sormus tyyliä Dynastia ja olkatoppaukset ja koko sitä luokkaa, että sen olis voinut pujottaa ranteeseen :hysteric: No, vielä on aikaa kiristää totuus...

Hold your horses, en tiedä miehestäsi, mutta omani ainakin loukkaantuisi verisesti, jos rupeaisin hänen valintojaan tuollaisessa asiassa kyseenalaistamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toisaalta kun häihin on vielä aikaa, silloin on myös aikaa leppyä ja päästä molempia tyydyttävään lopputulokseen... ;-) Sori Naatuska, ei ollut tarkotus aiheuttaa paniikkia :-) Jos se sormus ei oo sun tyyliä, niin voihan sen vaihtaa myöhemmin (niin kuin me ollaan tekemässä). Älä liikaa huoli. Suostuiskohan miehes näyttämään sitä sormusta esim. sun äidille tai jollekin kaverille, niin että näkisivät, onko yhtään sun tyylinen? Entä onko sulla kihlasormusta? Onko mies tajunnut, että vihkisormuksen on "PAKKO" ;-) sopia kihlaan? Että materiaalit voivat jopa vahingoittaa toisiaan? Että väliin voi jäädä ruma rako? Jos noilla "järkeilemällä" sais miestä tajuamaan, että ehkä se vois olla oikean käden sormus... Tai että ohut sormus saattaa vääntyä helposti (mun on esim. aika vänkyrä ;D) ja mitäs vielä... Toisaalta voihan se olla aivan UPEA sormus - mutta mä en ehkä haluis stressata hääpäivänäni siitä, onko se sittenkään. Toisaalta jos sä osaat ottaa stressaamatta ja ajatella vaikka "no ehtiihän noita sormuksia ostaa...", niin loistavaa. Tsemppiä ja myötätuntoa... :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kihlasormus on maksanut 350 euroa ja vihki maksaa 6000 euroa. Sulhanen suunnitteli ja osti kihlan. Hän maksaa vihkistä 1500 euroa ja itse maksan siitä loput.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis korjaus edelliseen: Vihkin hinta oikein, 6000 euroa, mutta kihla siis 3500 euroa... Täällä taas mokaillaan, ihan heti ei onneksi ole häät, niin ehkä se sekoilu siitä helpottaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin ketjun nimihän on "Millaisen ja minkä hintaisen vihkisormuksen..." eli olis kiva tietää muutakin kuin sormuksen pelkkä hinta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Toisaalta kun häihin on vielä aikaa, silloin on myös aikaa leppyä ja päästä molempia tyydyttävään lopputulokseen... ;-) Sori Naatuska, ei ollut tarkotus aiheuttaa paniikkia :-)" fyin mietteisiin vastaten...

Sopivasti rento hetki viikonloppuna ja muutaman viinilasin jälkeen saimme käytyä helpottavan keskustelun...Sormus TULEE kuulema olemaan mieleinen, siitä ei kannata olla huolissaan, koko tosin on aiheuttanut päänvaivaa...Sormus on ohut ja yksi kivinen ja täällä ulkomailla sovitellessa, jokaisessa liikkeessä saivat sormukselleni eri koon vaikka malli oli jotakuinkin sama. Nyt sormus pienennetään vähän "mutu"tuntumalla ja katsotaan sitten häiden jälkeen josko sitä pitää muuttaa...Kihlasormusta minulla ei ole, joten siltä osin vihkin valinta on helpompi...Nyt voin taas hengittää :huh:

Muokattu: , käyttäjä: Naatuska

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on 6kk ja 3 päivää häihin, sormukset ostettiin kaks viikkoa sitten kun saatiin niin hyvät alennukset :) kultasepänliikkeessä vaihtu omistaja ni oli kaikki loput tuotteet -50% :)

Mun sormus maksoi 495e (-50%), siinä on 27 pientä timanttia kolmessa rivissä, komee on :) täytyy varmaan vaan viedä se anopille tai jonnekki piiloon ku väkisinkin ihastelee sitä koko ajan :D

Miehelle ostettiin levee silee kultasormus 303e (-50%) :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Hold your horses, en tiedä miehestäsi, mutta omani ainakin loukkaantuisi verisesti, jos rupeaisin hänen valintojaan tuollaisessa asiassa kyseenalaistamaan. "

Itse ainakin olen tehnyt selväksi, että minä itse päätän vihkisormukseni. Miehellä on hyvä maku, mutta itse sitä rinkulaa sormessani katson, ja haluan että se todella on minulaiseni. Ei siitä mies voi loukkaantua, se on naiselle iso asia. Jos ei luota miehen makuun, kannattaa todella sanoa, että yhdessä ostetaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häihin aikaa vielä reippaasti yli puoli vuotta ja sormukset on ollut tehtynä nyt kesästä asti. Teimme siis sormukset toisillemme. Minä tein sulhon sormuksen ja sulho minun. Noh... kultasepän opissa oltiin ja he viimeistelivät sormukset ja istuttivat minun sormukseen timantin, mutta rungot on tehty omin kätösin. Tietenkään sormukset eivät ole mitkään super prameat, mutta meistä oli ihana ajatella, että sormukset, jotka ovat merkkinä liitosta (vaikka toki myös ihania koruja :girl_blum: ) ovat toistemme tekemät :-X.

Minun sormus on keltakultaa (koska myös kihla on) ja sulhon sormus on valkokultaa ja ehkä noin tuplasti leveämpi kuin omani. Minun sormukseen on istutettu valkokultaiseen pyöreään rinkulaan (ei oikeen ole nää termit hallussa :girl_haha: ) timantti. Sormukseni on saman levyinen kuin timantti, mutta istutus ei ole aivan reunasta reunaan vaan menee toiselta puolelta hieman yli. Sulhon sormuksessa on saman kokoinen pyöreä "kuoppa" tai kolo sormuksen reunassa, johon minun sormukseni sopii täydellisesti. Näin siis sormuksemme tavallaan muodostaa yhden sormuksen, kun ne laitetaan vierekkäin.

Hintaa sormuksille tuli ihan mukavasti, mutta molemmat olemme erittäin tyytyväisiä. Hintoja en nyt ihan tarkkaan muista enää, mutta olisiko ollut, että minun sormuksen runko maksoi 100€ ja sulhon 300€ ja timantti maksoi 450€ ja sormusten suunnittelu sekä toteutuskurssi 50€.

Tajusikohan tuosta selityksestä mitään :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Ainiliini,

Missä tuollaisia toteutuskursseja järjestetään? Kuulostaa hyvältä idealta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin kurssilla Helsingissä. Ihan sattumalta löysimme sen netistä. Heidän nettiosoitteensa on www. muotoilija.com. Sieltä saa vähän lisää tietoa kyseisen paikan kursseista. Suosittelen kyllä ehdottomasti! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen mietiskellyt tuleviin häihin vihkisormusta. Olisi kiva saada joku kimalteleva (=timantti), mutta miehen mielestä se ei ole eettisesti oikein. Nyt mietiskelen korvaavia ideoita...muilla ideoita?

Mieheni sisko ideoi oman sormuksensa ja teetti sen kultasepällä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kihlat valkokultaa, mun sormus taisi olla jotain 150-200€. Vihkisormus teetettiin kultasepällä. Hän kertoi eri runkovaihtoehdoista, kivistä ja istutuksista, niistä sai sitten valita mieleisensä yhdistelmän, joka oli mahdollista toteuttaa. Kannattaa varata riittävästi aikaa teettämiseen, jos kokoa täytyy vaikka muuttaa tai jos huomaa sovituksessa muun virheen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kirjoittelin tuossa jokin aika sitten kiireessä, ja tietenkin sitten olin lukenut aiheen väärin ja kerroin vain sormuksieni hinnat - tosin vihkisormuksen hintakin jo tässä muuttui käytyni eilen kultasepän jutusilla...!

Sulhanen on suunnitellut kihlasormuksen, joka on titaania ja siinä on 7 kiveä, kukin 0,08 karaattia. Vihkisormus on myös titaania ja siinä on yksi kivi, joka on 1,2 karaattia. Värinä on Top Wesselton ja puhtausluokka on VVS2. Titaani on molemmissa kiillotettu todella kiiltäväksi, joten eroa valkokultaan ei juurikaan ole. Itse en erottaisi. Tämä oli minulle se suurin shokki, sillä olin aina ajatellut meneväni naimisiin valkokultaisten sormuksien kera! Toki nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, sillä titaani ei naarmunnu toisin kuin valkokulta. Monet ystäväni ovatkin jo valitelleet, että vaikka kihlasormus on ollut nimettömässä vain muutaman kuukauden, naarmuja näkyy jo. Sulhanen sai kyllä alkuun kuulla valittelut materiaalivalinnasta - voi parkaa!

Vihkisormuksen hinta siis muuttui käytyäni eilen kultasepän juttusilla, sillä kultaseppä oli tehnyt upean löydön, joka kieltämättä mykisti myös minut! Haluan näyttävän sormuksen ja nyt sellainen olisi tosiaan sitten saatavilla: Erittäin laadukas timantti briljanttihionnalla, karaatteja 1,2 ja väri top Wesselton! Voi kun malttaisi odottaa - hääpäiväkin on vasta vuoden päästä...!!! Vihkisormuksen hinta tulee olemaan n.8500 euroa.

Toivottavasti tämä oli nyt sitten hieman oleellisempi vastaus ketjuun :) Oikein ihanaa joulua kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ kyllä titaanikin naarmuuntuu, esimerkiksi tuolla titaanisormus-ketjussa puhutaan tästä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä haaveilen tästä Ailion sormuksesta valkokultaisena ja syksyllä hinnaksi annettiin 995 €. Tahtoisin melko leveän sormuksen, sillä minulle ei tule lainkaan kihlasormusta.

post-21081-1230729003_thumb.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun sormuksessa on kuusi pientä timanttia ja yks iso sininen safiiri. On muuten upee :D Hintaa oli n.200 €

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen jo valinnut omaksi vihkisormuksekseni Kultajousen Princess-mallistosta valkokultaisen sormuksen, joka maksaa kuvaston mukaan 849€. Olen sitä jo käynyt sovittamassakin ja rakastuin, ei olla vielä ostettu.

Tämä siis valkokultaisena:

3414307.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lauantaina haetaan meitin sormukset kotiin jotka sitten heinäkuussa pääsevät käyttöön! :girl_blum: Minulle tuli valkokultainen jossa vähän neliönmallisella istutuksella keskellä isompi kivi, 10ct ja molemmilla sivuilla sitten kolme pienempää eli yhteensä 7 kiveä = jokaiselle viikonpäivälle :girl_wink: Sormus ei ole ihan niin "pyöreä" reunainen kun kihlani joka on ihan perus keltakultainen, mutta mielestäni ihan kantikas ei olisi sen kanssa sopinut...

Miehellä tulee myös valkokultainen, ei ihan pyöreä vaan vähän kantikkaammaksi tehty eli sormuksesta löytyy neljä kulmaa ja muutenkaan reunoja ei ole pyöristetty...Kauheen vaikeesti selitetty! :girl_sigh: Ja pintaa on hiottu "karkeammaksi"...Leveyttä sitten olikin jonkun verran...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Sormus ei ole ihan niin "pyöreä" reunainen kun kihlani joka on ihan perus keltakultainen, mutta mielestäni ihan kantikas ei olisi sen kanssa sopinut...

Mullakin on kihlasormus ihan tavallinen sileä ja pyöreä, vihkisormus tulee olemaan sitten hieman kantikkaampi, mutta ei kuitenkaan ihan täysin. Kyllä toi hieman kantikas sopii pyöreän kihlan kanssa ihan hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuon 10ct kiven tahtoisin minäkin nähdä. Mahtaa olla jo melkoinen murikka. Vai olisko kuitenkin 0,10ct?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään