Jump to content
Naimisiin.info

Millaisen ja minkä hintaisen vihkisormuksen...?


Anniina

Recommended Posts

Oma kihla on 5 x 0.15 ct.

Siis tällainen perinteinen rivisormus. :-X

Vihkiä olen miettinyt. Viereen on hullua ostaa isompikivinen rivisormus ja myöskin yksittäisellä kivellä oleva.

Ehdotuksia? :girl_impossible:

Ajattelin vähän sellaista jossa yksi isompi kivi + sitten pienempiä vierelle. Ei saisi tosin olla korkea, koska prätkähanskat ovat tiukat => menee pahimmillaan sormus rikki.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tämmöset meitille sitten tuli :-X:wub: Olen kyllä tyytyväinen vaikka välillä epäilys meinasikin iskeä, kun olen tämmönen jahkailija...Mutta halusin vähän kimallusta, mutta kuitenkin simppelin johon ei kyllästy... :girl_smile: Miehen sormus on tosiaan vaaka-pinnotettu ja tommonen vähän kulmikas!

...Ja heh :girl_haha: Tosiaan 0,10ct kivestä oli siis kyse!

Muokattu: , käyttäjä: Piia!
Link to comment
Share on other sites

Meillä häihin vielä noin puoli vuotta aikaa ja minulle on katsottuna aivan ihana sormus :-X Nyt vain täytyy hieman vielä säästää ja käymme noutamassa sen heti pois! Miehelle ei tule uutta sormusta vaan hän haluaa pitää kihlasormuksensa ja se onkin juuri oikeanlainen hänelle. Tulevassa sormuksessani on niinkuin kaksi sormusta kiinni toisissaan. Ensin ajattelin, että liian pramean näköinen ja onko tyhmään kun näyttää että minulla olisi 3 sormusta sormessa (pidän myös kihlasormukseni sormessa). Mutta kun sen sormeeni laitoin.... :girl_in_love: Sen jälkeen ei enää tehnyt mieli edes katsoa mitään muita.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, olen pitänyt aika harvasta täällä nähdystä sormuksesta (kranttu I know) mutta Piia!:lla on kyllä uuuupea! Onneksi olkoon :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Miehen itsenaisesti valitsema sormus, toi sen yllarina eilen kotiin. Pahoittelen kuvan heikkoa laatua. Sormuksen hinnasta ei mitaan tietoa, en halua edes arvailla.

Valkokultaa, timantit top wesselton, totaalipaino 1,44ct, lukumaaraa en ole laskenut.

thering.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tässä mun ihana vihki.

Timantti on 0,40 karaatia ja ovh tällä valkokultaunelmalla oli 1 690 €. Liikkeessä oli 25 % alennus, joten se vähän pudotti maksettavaa hintaa.

post-20070-1234106760_thumb.jpg

post-20070-1234106769_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Minun kihlasormukseen sopiva vihki valittiin noin vuosi kihlojen jälkeen. Häihin on vielä muutama vuosi. Vihkisormus on nimittäin sulhasen äidin kihlasormus siitä liitosta, missä sulhaseni syntyi. Pääsyy, miksi sormus valittiin, oli että se käy todella hyvin kihlan kanssa yhteen, mutta myös se, että sulhasen äiti on kuollut, enkä ole koskaan saanut häntä tavata. Siksi tämä sormus on meille molemmille oikein tärkeä. Ajatuksena oli myös se, että miksi ostaa uutta, kun vanhojakin on kaapissa pölyttymässä. Lähempänä häitä sitten sormus pienennetään minulle ja siihen otetaan uusi kaiverrus. :)

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee samanlainen kuin Piia!lla paitsi keltakultaisena ja viidellä kivellä. Reunoilta otettiin yhdet pikkukivet pois jotta saatiin hintaa alaspäin..

Alunperin oli mielessä ihan toisenlainen sormus mutta juuri ennen kaupoille lähtöä tänään selasin tätä ketjua ja huomasin että onhan tuollainenkin sormus tosi hieno... Ilahduin kun näin sen liikkeessä ja se olikin sitten oikeastaan ainoa joka sopi yhteen kihlani kanssa. Tosin kihlaa pitää vielä vähän kaventaa jotta sopivat täydellisesti :-X.

Niin ja hinnaksi tuli 525e, sisältäen sen kihlan kaventamisen.

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee 4,5mm leveä valkokultainen sormus, jossa on 3,5mmx3,5mm leveä rubiini. Olen aina haaveillut rubiinisormuksesta, joten varma olen valinnastani. Tosi huonosti oli koruliikkeissä vastaavia, joten päädyin teetättämään sormuksen. Maaliskuussa olisi sovitus:) Olen hyvissä ajoin liikenteessä, kun 1.8.2009 on häät. Ja hintakin oli sopiva, 500 ekua.

Link to comment
Share on other sites

En minäkään halua mitään todella kallista sormusta.

Oon tykästynyt tähän todella paljon. Vaikka kuinka yritän Timanttisten sivulta katella, ja muualtakin, niin ei ole vielä tullut vastaan tämän voittanutta.

http://www.timanttiset.fi/suomeksi/Tuottee...;Code=2650-0045

Häihinhän on toki vielä reilu vuos aikaa, että turha mun on vielä katella näitä, kun ei sitä vielä kuitenkaan osteta. Paha tykästyä vielä mihinkään :( Ei pitäis katella!

Link to comment
Share on other sites

Piia! Osaatko sanoa miten paksu sormuksesi on? Mietin tässä kuumeisesti sitä kihlani kaventamista (enkä millään malttaisi antaa kaventaa yhtään....).

Tuo sormuksesi on kyllä päivä päivältä aina vain kauniimpi :-X´.

Link to comment
Share on other sites

SininenHetki: kaunis sormus, mutta runko näyttää mun silmään aika heppoiselta noin niinkun vuosikymmenien jokapäiväistä käyttöä ajatellen... Mutta toisaalta jos sormusta ei aina käytä niin mikä ettei, voihan se pysyä priimana vaikka kuinka pitkään! :)

Link to comment
Share on other sites

m.crane,

itsekin sitä katsoin tarkemmin, kun lueskelin noita sormusketjuja. Kyllähän se joka päivä tuossa sormessa tulee olemaan, niin kuin kihlasormuskin.

Ja tosiaan, häihin on vielä aikaa ;) Että ei olla vielä ostamassa sormuksia. Mielikin ehtii muuttua monta kertaa. Tuo sormus on tän hetkisistä ylivoimainen. Mutta pitäähän sitä ottaa kyllä huomioon sen kestävyys!

Link to comment
Share on other sites

Tänään kävin ostamassa Kalevala Korun Aurea-sormuksen, kapeampaa mallia ja kolme timanttia. Hinta n. 450 e. Vielä en saanut sitä kotiin hiplattavaksi :P, vaan vajaa pari viikkoa pitää odottaa.

Link to comment
Share on other sites

Saako Lexie kysyä minkä kokoiset timantit otit ja valko- vai keltakultaa? Olen itsekin haaveillut Aureasta vihkiksi, mutta olen kuvitellut että sitä ei saisi noin halvalla. Hyvä tietää!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...