Jump to content
Naimisiin.info

Millaisen ja minkä hintaisen vihkisormuksen...?


Anniina

Recommended Posts

Mulle on tulossa palladium sormus, rungon leveys muistaakseni 6,2 mm. Sormukseen tulee yksi princess hiontainen timantti kooltaan 0,25 ct. Mallina on käytetty alla olevaa sormusta, mutta timantin muoto on eri ja tuo keskiosa tulee matta hionnalla. Hintaa sormukselle tuli 1400,-

Sain eilen oman sormukseni kotiin, mutta jostain syystä en saa näille sivustoille enää kuvia laitettua. Aina herjaa, että lataus epäonnistui, tiedosto liian suuri. Olen käsitellyt kuvan tosi pieneksi, eikä silti kelpaa...prkl.. :hysteric:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Itselläni ei ole lainkaan kihlasormusta, vaan minulle tulee pelkästään vihkisormus. Myöskin miehelle tulee (traditioista huolimatta) vihkisormus kihlasormuksen sijaan. Olemme budjetoineet minun sormukseeni noin kolmetuhatta euroa, miehen sormukseen parituhatta. Tiedän sormuksesta vain sen verran, että tahdon jotakin suurta ja epäkäytännöllistä. Häihin on vielä runsaasti aikaa, mutta tahdon shoppailla sormuksen ennen hääpukua, sillä tahdon sormuksen sopivan pukuun.

Link to comment
Share on other sites

Guest Marsuliini

Nyt mun täytyy myöntää että mulla teki tosi pahaa ostaa jo 890 egen sormus (onneksi saatiin 20% ale) ja miehen sormukseen laitettiin kokonaista 150e. Vieläkin pelottaa, että mitäs jos siitä irtoilee ne kivet yms.

Mutta taas... minulla prioriteetit oli siinä, että kuvaaja saa maksaa mitä vain, jotta saadaan upeat kuvat muistoksi. Sormus ei tässä liitossa ollut se minulle (eikä sulholle) tärkein muisto.

Link to comment
Share on other sites

Mies ei tiedä tästä vielä mitään, mutta päätin tuossa viisitoista minuuttia sitten, että tämä tulee olemaan sormukseni:

408_lrg.jpg

Hintaa tuolle ihanuudelle tulisi yhteensä noin 3600 euroa. Sormus on 18K valkokultaa, keskellä oleva timantti tulisi olemaan 1.000ct, sillä suurempaan ei taida olla varaa. <_<

Muokattu: , käyttäjä: Brandine
Link to comment
Share on other sites

^Mistä sä oot tuota hankkimassa? Ja minkä laatuinen tuo kivi on?

En tiedä oliko kysymys osoitettu minulle, mutta vastaan silti. Ajattelin hankkia sormuksen Diamond Idealsista. Kiven laadusta en tässä vaiheessa osaa sanoa mitään, sillä vaihtoehtoja on noin 150. Kaiken lisäksi minun täytyy myöntää, että sormussanasto on minulla pahasti hukassa. Olen tänään ollut yhteydessä Diamond Idealsiin, jotta saisin jonkinlaista konsultaatiota ja apua keskellä olevan timantin valintaan. Pystyn varmastikin hieman myöhemmin vastaamaan kysymykseesi siis asiantuntevammin kuin nyt.

(Ideaalitilanne toki olisi, että pääsisin Diamond Idealsiin paikan päälle, mutta mies ei oikein innostunut reissusta Yhdysvaltoihin. Mun pitäisi New Yorkiin kyllä päästä jo sen vuoksi, että saisin sovittaa ihailemiani Pnina Tornain pukuja.)

Menee OT:ksi, mutta onko joku tilannut netistä vihki-/kihlasormuksensa? Millaisia kokemuksia teillä siitä on?

Link to comment
Share on other sites

Oli tarkoitettu sinulle Brandine. Jos et tiedä timantin laadusta mitään niin silloinhan hintakaan ei voi olla tiedossa :girl_wink: Se kun vaikuttaa varsin oleellisesti tuon sormuksen hintaan. Suosittelen tutustumaan timantit.com sivustoon jotta saat lisää tietoa millaista kiveä olet ostamassa.

Täällä on keskusteltu nettitilauksista http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...&hl=netistä.

Jenkkeihin tuskin kannattaa sormuksen takia matkustaa. Eiköhän se tule sitten jo samoihin hintoihin teetättää täällä samanlainen sormus :)

Muokattu: , käyttäjä: -Tiitu-
Link to comment
Share on other sites

Brandine: tässä on ihan hyvä nettikauppa, jos haluaa katsoa, miten eri tekijät vaikuttaa timantin hintaan. En ole tilannut täältä, mutta mielestäni heidän hintataso vaikuttaa järkevältä, joten täältä saa helposti osviittaa hinnoista. Parin tonnin budjetilla saisi esim. ihan hyvätasoisen (väri H, puhtaus VS2) 0,5-0,7 ct briljanttihiontaisen timantin (kuvan timantin hionnasta en tosin ole ihan varma, olisikohan se cushion).

Kannattaa tosiaan kysellä myös kotimaisilta kultasepiltä ja mielellään useilta teettämismahdollisuuksia, sillä timanttisormuksissa on yllättävän paljon hintaeroja, vaikka olisi kyse samanlaatuisista timanteistakin. Ja nuo Shirazin mainitsemat tullit saattavat tosiaan helposti nostaa hintaa huomattavasti ulkomailta tilattaessa.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee tää, tai siis teetettynä ja pienempi, koska kuvan nimenomainen sormus on aivan valtavan suuri. Kihla on sitten sen vieressä ihan tavallinen puolipyöreä valkokultainen rengas, mielestäni tosi tyylikäs yhdistelmä. Hintaa sille pamahtaa hieman varioituna yli tonni (alkuperäinen mega-hyperkokoinen oli jotain viiden tonnin luokkaa...), kiviä ei tartte olla ihan tuota määrää ja toisaalta me viedään kultasepälle vanhoja sormuksia, joista osassa on jo kiviä. Mutta aah! :wub:

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

Joo, vaaleansininen timantti ja ympärille sitten pieniä värittömiä. Tuo ...öh, etsin sanaa... kruunun sivureuna tuskin tulee timantteja täyteen, ehkä muutama (:huh: ?), kultaa taivutellaan siihen siten, että se näyttää melkein samalta. Ja siis todellakin on tää kulta-alan sanasto ihan haussa... :lol:

Edit: No niin joo. Mullahan on koneella tietty isompikin kuva, joten ite nään paremmin... :blush: Mutta siis tosiaan, jos sitä ei huomaa, niin tuossa kruunussa on reunuskiviä sekä päällä että sivulla.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

Murmeli86 - mulla ois just tuollainen sormus, jolle pitäisi löytää uusi koti (ihan uus, mutta väärän kokoinen enkä ole kehdannut käyttää suurennuttamassa/pienennyttämässä). Ei ole Tillander, mutta muuten samanlainen. Yritin laittaa yksäriä, mutta viestikeskus ilmoittaa, ettei murmelille voi lähettää yv:tä, joten tämä ei ole myynti-ilmoitus vaan yhteydenotto ;)

Malssin sormus on kyllä aah!

Muokattu: , käyttäjä: meimei
Link to comment
Share on other sites

Muistaako/tietääkö kukaan, että onko Kultajousi-liikkeissä joulun aikoihin alennusmyynnit? Odottelen veronpalautuksia joilla ostan vihkisormukseni, mutta olisi kivaa saada hyödynnettyä mahdollisia alennuksia. En vaan yhtään muista, että oliko esim. viime vuonna joulualet Kultajousissa ja millä prosentilla... Joku hämärä muistikuva on jostain 20-25% aleista, mutta en nyt ole ihan varma. Anyone?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...