Jump to content
Naimisiin.info

Millaisen ja minkä hintaisen vihkisormuksen...?


Anniina

Recommended Posts

Meille tuli vihkisormuksiksi valkokultaista Kalevalaa. Miehelle Vaasan sormus (malli nro 721/2) 374 euroa ja mulle Aaria (malli nro 4903) 530 euroa. Kaiverrukset sisältyy hintaan. Näitä sormuksia tehdään valkokultaisena vain tilauksesta, toimitusaika 1 kalenteriviikko.

Ihan oli muuta mielessä kun lähdettiin sormuskauppaan, mutta niin se mieli muuttuu kun sormukset näkee livenä... Nyt tosi hyvä mieli :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mulle on ollut hyvin selkeää sormuksia katsellessa, että haluan keltakultaisen yksikivisen timanttisormuksen. Jotenkin vaan se sykähdyttää, enkä oikein tykkää noista rivitimanttisormuksista tai varsinkaan missä ne timantit on upotettu sormukseen. Näillä näkymin mulle tulee tälläinen:

Muokattu: , käyttäjä: _sinna_
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me olemme nyt tehneet vertailuja eli laiteltu s-postia eri kultaseppien kanssa ja päädyttiin teettämään molempien sormukset tamperelaisilla yrityksillä. Sormukset tulevat eri liikkeistä hinta- ja materiaaliarvioinnin perusteella. Sulholle tulossa siis yksinkertainen 10 mm titaanirinkula ja mulle valkokultainen timanttisormus keski- ja reunakivillä. Yhteishinnaksi arvioitu noin tuhatta euroa, josta minun osuus reilusti yli puolet. Kuvia laittelen sitten, kun keväällä valmistuvat. :)

Link to comment
Share on other sites

Minulla kihlasormuksena Sandbergin Kassiopeia:

7107217.t.jpg

Ja vihkisormukseksi tulee myös Sanbergin sormus:

7107218.t.jpg

Kihlasormus maksoi 929€ ja vihkisormus tulee maksamaan 3490€.

:flirt:

Tosi kaunis yhdistelmä tulossa sinulle. Muistatko minkä kokoinen tuo keskikivi vihkisormuksessa on?

Sitä kiveä saa eri kokoisena ja hintakin tietenkin riippuu siitä. Pienempänä maksoi muistaakseni 2600€ suunnilleen.

Link to comment
Share on other sites

Miulla kihlana ihan "perus" valkokultainen pyöreillä reunoilla (en tiedä miksi sitä hienolla nimellä kutsutaan :girl_haha: ), maksoi muistaakseni n. 300€ (en muista ihan tarkkaa hintaa kun mies on sen ostanut). Vihkiksi tulee seuraava, hintaa sillä 599€. Ei se kaikkein kallein tai näyttävin yhdistelmä, mutta minulle rakas ja ehdottoman mieluinen :-X

_smaller.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ihania on monilla sormukset. Meillä ei jää sormusbudjettiin paljonkaan joten saa nähdä mitä löydän. Sormuskuvan pitäs näkyy avattaressa mut en mä tiedä tuliko sekään siihe. Uusi käyttäjä ja taitoja ei näköjään ees tämmöstä profiilia päivittää! blogi kyllä löytyy tuolta: http://meanhaat.blogspot.com

Kihlasormus on takaa kapenevaa mallia joten sekin on oma ongelmansa. Oisin halunnu suoran mutta ei riittåäny raha. Toikin silti makso jotain 220€. Vihkisormus ei sais juuri paljon yli 300 sataa maksaa. :( Noh..jos rikastuu niin voihan ne sitten vaihtaa uusiin ja ehompiin. Vai onko se jotenkintyhmää?

Muokattu: , käyttäjä: Terhantti
Link to comment
Share on other sites

Tänään käytiin sovittamassa tulevaa vihkisormustani, vihdoinkin! Olen aina pitänyt hopeakoruista, kihlasormuksenikin on hopeinen ja sileä. Miun kriteerit vihkisormukselle oli seuraavat: hopeaa, paksumman mallinen, ei timantteja, mahdollisesti jokin sormus Kalevala Korulta. Loppupeleissä tämä oli se sormus, joka veti jokaisella iltakävelyllä näyteikkunan ääreen huokailemaan ihastuksesta :-X

Sormus.jpg

Kyseessä on Kalevala Korun Anna-sormus granaatti-jalokivellä. Rakastan Kalevala Korun koruja, niissä on vaan jotakin mikä viehtättää miun silmää suunnattomasti. Hintaa tuolla on 90 euroa. Tää ei ehkä oo perinteisin valinta vihkiksi, mutta enpä ole itsekkään kovin perinteinen morsian :D

Minua liikuttaa myös tämän korun "tarina", koska tää on suunniteltu täydentämään mm. Carmen -korusarjaa. Ei siksi, että pitäisin oopperasta vaan siksi, että korut on suunniteltu Savonlinnan oopperajuhlille. Samaisessa kaupungissa tapasin 4,5 vuotta sitten rakkaani... :first_move:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...