Tillander Oy


Minerva

Recommended Posts

  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Onko kellään tietoa/kokemusta, minkä sävyistä keltakultaa Tillanderin timanttisormuksissa käytetään? Onko se sitä hieman punertavampaa vai kylmemmän keltaista (jota Iiro kutsui tuolla ammattilaispuolella "eurokullaksi")? Oon ruvennut pikku hiljaa katselemaan vihkisormuksia, ja Tillanderin nettisivuilta löytyi muutama malli, jotka miellyttävät kovasti. Ongelmaa aiheuttaa sormuksen valinnassa se, että mun kihla on hieman tavanomaista punertavampaa seosta.

Link to comment
Share on other sites

^Vaikea kysymys, kun mun kaikki sormukset on Tillanderia, niin ei ole oikein vertailukohtaa. Mielestäni sormukset eivät ole punertavia, mutta eivät myöskään vaaleinta mahdollista keltakultaa. Syvän keltaista tuo kulta minusta on, ei mene sen paremmin punaiseen kuin valkoiseenkaan. Mutta siis vaaleampaakin keltakultaa olen nähnyt. Kannattaa käydä jossain Tillanderia myyvässä liikkeessä katsomassa ja vertailemassa! Aika monessa paikassahan Tillanderia myydään. :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksestasi Omm! ^

Täytyy käydä kokeilemassa sormuksia joku kerta. Omalta paikkakunnaltani ei valitettavasti jälleenmyyjäliikettä löydy >:(

Multa löytyy itseltäni yksi Kultajousen Princess - sormus sekä Laatukorusta pari sormusta (ei Silvanin mallistosta, vaan taitavat olla tuontitavaraa), ja näiden sormusten väri ei ainakaan käy lainkaan yhteen kihlani kanssa (teetetty).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En oo täysin varma, mutta bongasin tuon kuvan eilen Tillanderin sivuilta, ja näyttäisi olevan se minun sormukseni!

Eli tuon edellisen viestin 4. sormus, keltakultainen jossa iso timantti keskellä ja 10 sivuilla, karaatteja yhteensä 0,39.  :-X Täydellinen mulle, tyylikäs ja klassinen, mutta silti vähän erikoisempi!

Link to comment
Share on other sites

Rolli: En usko, että nuo laineikkaat sormukset ovat sen epäkäytännällisempiä kuin suorarunkoisetkaan. Ehkä jopa päinvastoin: ne pysyvät yhteisen muotonsa ansiosta helpommin yhdessä oikeassa asennossa, kun taas suorat sormukset voivat pyöriä kumpikin oman mielensä mukaan ja niitä saa olla suoristelemassa, jos haluaa, että timantit ovat aina ylöspäin tai tietyssä suhteessa toisen sormuksen timantteihin tms. Ainakaan minun sormessani sormukset eivät kyllä ylipäätäänkään pyöri haitaksi asti, joten tuskin nuo laineikkaatkaan pyörisivät :)

Link to comment
Share on other sites

Lizzie07,

Saako tiedustella, paljonko tuo mainitsemasi neljänneksi ylin sormus maksoi? Itselläni kihlana Sandbergin flakkasormus ja etsiskelen sille vihkisormusta kaveriksi. Kuvan sormus näyttää silmääni todella kauniilta.

Sen ovh oli mun mielestä 1620e, mutta sain 1500e.

Onhan se kova hinta, mutta se on laadukas ja mielettömän kaunis, livenä vielä paljon kauniimpi kuin tuossa kuvassa!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Itsekin olen ihastunut Norpan pitämään malliin, mutta hinta oli muistaakseni 4600 valkokultaisena ja sormus on tarkoitettu koru käyttöön eli se ei kestä jatkuvaa sormessa olemista, kuten yleensä vihkisormukselta vaaditaan.   :'(

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia tiedosta Lizzie07. Voisin kuvitella maksavani suurinpiirtein tuon verran vihkistä. Onko sormus flakkarunkoinen, kun en osaa sitä noviisina tuosta kuvasta arvioida? Mietin vaan, että käykö yhteen kihlana olevan flakka-runkoiseni kanssa. Täytyy tässä toki lähteä itse paikanpäälle sovittelemaan  :)

Link to comment
Share on other sites

Voi Tuffe, mä en tiedä mitä on flakka  ;D Siitä puhutaan täällä kokoajan, ja en oo jaksanu googlettaa enkä jaksa nytkään. Liittynee ilmeisesti ehkäpä sormuksen pyöreyteen/littanuuteen?

Mun kihlasormus on sellanen oikein perinteisen tavallinen pyöreä, keltakultainen. Ei siis mikään kovin ylös kohoava, mutta sellainen pyöreä, ei littana tai sellainen kulmikas. Tuon mallin sormus on juuri samanlainen, ja sopii kihlaani täydellisesti :)  

Link to comment
Share on other sites

Voi Tuffe, mä en tiedä mitä on flakka  ;D

Tässä on esimerkki sormuksesta, joka on flakka:

846.jpg

Kyse on siis tosiaan siitä, että sormuksen runko on litteä eikä yhtään pyöristetty päältä eikä reunoista. :)

Tämä sormus taas on tynnyrimallinen

015.jpg

ja tämä puolipyöreä.

427.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vastailinkin jo tuonne toiseen ketjuun, mutta tuodaan vastaus vielä tännekin:

^Noita heloja on aika monen hintaisia ja useilla eri valmistajilla. Hinnat lähtevät suunnilleen 500 tai 600 eurosta ylöspäin. Keskisormus on sileä mutta leveä, maksanee kolmisensataa euroa. Noita keskisormuksia saa Tillanderilta kapeina tai leveinä, suunnilleen puolen millin välein on erilevyisiä tarjolla.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Daylight
Osaako kukaan sanoa Tillanderin 033 -mallin hintaa? Kuvaa ei ole nettisivuilla, mutta ilmeisesti uusimmassa esitteessä sen on sivulla 19. Sormuksessa on nelönmuotoinen keskikivi, jota ilmeisesti saa eri värisenä, ja sen molemmilla puolilla kolme pienempää timanttia.

Kokeilin itse sormusta ja muistaakseni se oli jotain 1600€ ellen ihan väärin muista.

Link to comment
Share on other sites

Löysin tänään ehkäpä juuri sen UNELMIENI SORMUKSEN (tai ainakin tähän mennessä silmää eniten viehättävän ;) ) Tillanderilta. En löytänyt mallin kuvaa netistä, mutta kyseessä siis kuitenkin C13778, hintaa tosin huimat 1480 euroa! :-/ Itse haluaisin löytää juuri sen täydellisen sormuksen (ja vielä halvemmalla), joten harmittaa kovasti että tähän mennessä miellyttävin on noin kallis. Mies tosin sanoo että jos ko. sormus on se minkä haluan niin sehän otetaan, mutta itseäni ainakin hirvittää tuo hinta.

Ei auta kun yrittää joko löytää kauniimpi sormus muualta, tai sitten vaan rohkeasti vinguttaa Visaa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...