shine-78

Edulliset sormukset

314 viestiä aiheessa

^^^^Mä olen samaa mieltä tuosta sormuksesta. Tuo sormus ei päivittäistä käyttöä vääntymättä kestä. Ja todella vaikea yhdistää mitään sormusta rinnalle.

Ostaisin mielummin ihan perus sileän sormuksen, siihen kun voi myöhemmin varojen salliessa laitattaa niitä timantteja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ostimme syksyllä Kultajousesta ihan tavalliset keltakultaiset kihlat, jotka maksoivat yhteensä n. 250 euroa. Leveyttä on 4 mm ja muutenkin ovat melko jämerää tekoa. Tällaiseen sormukseenhan voi istuttaa timantteja sitten myöhemmin jos pääsee rikastumaan. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep, kiitos vastauksista. Kävin tänään katsomassa niitä. Kyllähän ne tosi vastutamattoman kauniita oli (paitsi nyt tuo 49e sormus ei miellyttänyt mun silmää), mut täytyy nyt miettiä... Ku en haluis ihan sileetä, mut olishaan se tietty kiva että kestäis käyttöä... Hmmm... Torstaihin asti nyt sit aikaa miettiä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sormus

^Mitenkäs sit tämmönen? Olis pikkusen tukevampi ja mahtuis teidän budjettiinkin. Aika vähän taitaa olla timanteilla varustettuja sormuksia tarjolla tuohon hintaan....Ellei sitten satu joku hyvä tarjous kohdalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaunis sormus, ainut että tuo keltakulta ei oo mun juttu... Eikä niitä timantejakaan siin tarvii kymmentä olla, jos nyt ees yks :D täytyy varmaan vaan mennä kattelee eripaikkoihin. Tuo kultajousi nyt oli houkuttelevin ku saan sieltä tuotteesta kun tuotteesta -20%, heh...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko ihan mahdoton vaihtoehto, että ostaisitte nyt ihan basic-sormukset ja timantti/timantteja istutetaan myöhemmin? Mun mielestä sormuksen kestävyys ja laatu on asia, josta ei kannata tinkiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy huomenna ktsella niitä tavallisia sileitä, tiedän kyl etten varmaan koskaan siihen mitään jälkeen päin tee, laiskimus minä :D Onhan sit myös niitä joissa on vähän jotain leikkauksia, täytyy katsella, kiitos avuistanne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt sitten sormessa komeilee todella kaunis valkokultainen "tavis" kihla ja olen onnellinen siihen. Ja tosiaan voin jälkeen päin siihen lisätä jonkun pienen kiven. Nii ja saatiin kaks sormusta 200e yhteensä. olivat -30% kaikki kihlat :) Nii ja eivät ole kultajousesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih, löysittepäs nopeasti uudet sormukset!

Hienoa että löytyi edullisesti mieleiset, onnea :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tilanne on se, että vanhemmat maksaa häät kokonaisuudessaan, mutta ei sormuksia. Vähän hassua, mutta tisaalta ihan ymmärrettävää. Budjetti oli ja on hyvin ieni, kun opiskelijoita ollaa molemmat. Pääsyin siksi ostamaan huuto.netistä käytetyn sormuksen. Sain 70 eurolla erittäin kauniin keltakultasormuksen, jossa on sinisafiiri ja kaksi pientä timanttia. Siis luultavasti useamman sadan euron sormus, jos olisi uutena ostanut. Käytöstä ei ole jäänyt minkäänlaisia jälkiä. Sormus on sileä, kiiltävä ja ilman kaiverruksia. Vielä täytyy pienentää sitä koon verran, mutta se maksaa vain noin 25e. Suosittelen lämpimästi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Selailin myös tuota huuto.nettiä. Ei siellä hirveen paljon ole sormuksia tarjolla (kohtuu hintaan) eikä tällaiselle nakkisormelle ainakaan :D mutta välillä sieltäkin kyllä tekee löytöjä! Ja tosiaan tosi halvalla voi saada arvo kamaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Näin on. Aika monta viikkoa selailin ennen kuin sopiva löytyi, mutta nyt olen ärimmäisen tyytyväinen. Löysin omaani vastaavan rubiinilla varustetun sormuksen toiselta myyjältä, joka sanoi sitä Kohinooriksi. Ei siis ihan laaduton edes.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme varautuneet, että sormuksiin menee yhteensä korkeintaan 1000 euroa(kihloihin siis). Sopivanlaisia kihloja ei millään tuntunut löytyvän, mutta lopulta mies valitsi hopeisen Kalevalasormuksen, jolla oli hintaa alle 40 euroa ja minulle löydettiin täydellinen valkokultainen, vähän erilaisempi kihla, joka oli tosi edullinen, sekin alle 40 euroa! Pienisorminen kun olen, sormustani pitää pienentää ja siihen meneekin sitten vielä toinen mokoma 40 euroa. Mutta kylläpäs selvittiin edullisesti! :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, mullekkin tulee halvempi versio vihkisormuksesksi. Jännä vaan kun menin kultasepän liikkeisiin ja sanoin, että vihkisormus ehdottomasti alle 200, valikoima oli monesti melko suppea..

Minä kun olen semmoinen sormusten pitäjä, että sormus saattaa unohtua kaappiin pariksi viikoksikin.. (en töissäni pysty sormuksia pitämään, ja ei jaksa veivata niitä sitten ees kahtaalle.)

Löysin sitten sopivan sormuksen tasan 200 ekellä, joka oli juuri minun makuuni, kolme pientä upotettua timanttia, melko yksinkertaisen kaunis.

En kyllä voisi sormeeni kuvitellakaan ökyä korkeaa timattiriviä, joka saattaa sitten minun muksujakin raapaista ohimennen. No, onneksi noita sormuksia löytyy moneen makuun ja kuitenkin eri hintaluokistakin (ainakin jonkinverran..)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä löysin eilen mun vihkin, budjetti oli 400euroa ja menee alle hyvin :) aika hassua kun vihki ja kihla maksaa samanverran, mutta näin haluttiin.

Kihlat teetettiin, ja ajatuksena olikin se että mies saa juuri sellaisen sormuksen minkä haluaa, mä sovitin sit omani kihlani siihen (eivät siis ole samanlaiset, mut sama ajatus niissä on).

Vihkissä oli ajatus takana että pitää olla käytännöllinen ja pitää sopia kihlaan, niinpä päädyin yksinkertaiseen hyvin ohueeseen valkokultaiseen rivitimanttisormukseen. Se korostaa kaunista kihlaa eikä ole praamea :)

Muuten vinkki, kultajousesta saa 20% opiskelija-alennuksen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ nyt oli joku kampanja alennus eli 20% sormuksista.

edit. Lukihäriö, :D

Kokemuksia ei ole mutta onhan sillä toi Princess mallisto mikä on nimenomaan vihkirsormusmallisto, en ole kuullut hyvää enkä pahaa :D

Muokattu: , käyttäjä: fred

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ ja täältähän löytyi ketju juurikin noista Princess sormuksista, vilkaise sitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertokaahan onko halpis-sormus, kun löysin sormuksen yhdestä liikkeestä hintaan 770e ja toisesta kaupungista kultasepältä vastaavanlaisen hintaan 320e ?! Itsestäni tämä kuulostaa ihan uskomattomalta ja tuntuu, että tällä hintaerolla täytyy olla joku "vilpillinen" selitys... molemmissa liikkeissä kuitenkin sormuksen timantista mainitaan tiedot 0,15 W/VS. Kyselinkin tätä asiaa ja kuulemma hinta siksi alhainen, koska kultaseppä tekee sormuksen itse ja ei täten ole muita välikäsiä... mutta silti mietityttää voiko olla mahdollista.. ja lupasivat vielä vuosihuollot kaupan päälle.

tällä hinnalla kyllä ehdottomasti kannattaa lähteä visiitille toiseen kaupunkiin kyseiseen liikkeeseen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jennanen, hintaeroja voi selittää monikin tekijä, tässä joitakin:

- timantin hionnan laatu. On hyvin ja huonosti hiottuja timantteja, joiden loistossa (=kauneudessa) voi olla suuriakin eroja, vaikka väri- ja puhtausasteet sekä koko olisivatkin samat.

- sormuksen design ja merkki; onko valmistaja tunnettu, arvostettu tai kuuluuko sormus jonkun tietyn designerin mallistoon?

- kullan pitoisuus: toinen sormus voi olla 14 k ja toinen 18 k kultaa (= enemmän tai vähemmän itse kultaa), oletko huomioinut tämän?

- rungon vahvuus: onko toisessa kovera / ontto / kapeampi runko = vähemmän kultaa?

- välikädet, jälleenmyyjäliikeen sijainti jne. jne.

Itse suhtautuisin hieman epäillen, jos 0,15 ct W/VS -timanttisormusta kaupiteltaisiin hintaan 320 euroa. Kannattaa ainakin luottaa omiin silmiin: onko tuossa halvemmassa versiossa miten kauniisti loistava timantti vai näyttääkö se samealta ja elottomalta? Jälkimmäisessä tapauksessa jättäisin kauppaan. Entä miten itse sormus, tuntuuko se kokoonsa nähden painavalta? Jos ei, niin jättäisin kauppaan.

Muokattu: , käyttäjä: Ella

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Ella vastauksesta! Päätettiin miehen kans käydä kattomassa tota halvempaa versiota ja mielestämme se näytti hyvältä, ei ontto tai timantti samea. Tilattiin sitten sieltä ja otimme 1x0,15 ct 2x0,05 ct 2x0,03 ct ja 2x0,01 ct timantit sormukseen ja vieläpä tw/vs laadulla, aitoustodistus tulee mukaan. Säästettiin pari sataa hinnassa ja saatiin laadukkaamman väriluokan timantit. Kolmen viikon päästä pitäis olla sormus kotona. Toivottavasti voin olla vielä sillon tyytyväinen tähän valintaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Espoosta Tapiolan kullasta löytyi siro vihkisormus, jossa yksi isompi timantti keskellä ja 3 pientä kummallakin puolella. Sormus on melko kapea, mutta oli ainoa mikä näytti oikeasti hyvältä vähän leveämmän kihlan kanssa. Hintaa alennuksen jälkeen jäi 250e. Olisi ollut varaa kallimpaankin, mutta kalliimmat oli turhan massiivisen oloiset sormiini. Siellä on tällä hetkellä sormuksia jopa -50%, joten kannattaa käydä katsastamassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan edullista sormusta etsivä harkinnut sormuksen teettämistä? Lueskelin eri kultaseppien sivustoja tänään, ja täältä naikkareista myös, ja monesti väitetään että teetetty sormus tulee jopa halvemmaksi kuin kaupasta ostettu. Tämä siksi että silloin ei ole välikäsiä lisäämässä hintaa. Koskeekohan tämä vain jotain 1000 euron hintaluokan sormuksia... Ja voiko sitä edes mennä kultasepälle ja sanoa että sormuksen pitää maksaa noin 300e? Meneekö niillä hermot?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen http://chanti.fi/ tosin ainut huono puoli on, että kihla-/vihkisormuksia ei saa vaihtaa. Toisaalta kultasepänliikkeeseen voi mennä tiedusteleen oman sormuksen kokoa :)

Ja ei siis edelliseen viestiin vastauksena vaan mistä löytää edullisia sormuksia :flirt:

Muokattu: , käyttäjä: anukr

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään