Edulliset sormukset


shine-78

Recommended Posts

Täällä yksi opiskelija jonka budjetti ei paljoa jousta sormuksen suhteen. Olen selannut sormuspalstaa täällä, koruvalmistajien nettisivuja ja käynyt jo monissa kultasepänliikkeistä, mutta en koe vieläkään löytäneeni kovin paljoa edullisia sormuksia. Toivoisinkin että rakkaat pienemmän budjetin morsiamet laittaisitte tänne kuvaa ja tietoa, mitä olette saaneet noin alle 300 € ?

Eli kaikki opiskelijanaikkarit ja muutkin liikkeelle, pyydän ;D ! Toivottavasti kukaan ei nyt tästä pahastu tai pidä mauttomana...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

250E Kohinoor Shining Stars sarjan sormus 5 timantilla tähtiupotuksilla. Löytyy kohinoorin sivuilta, en osaa liittää kuvaa suoraan. Oikein kaunis. Tingattu tosin, ovh 400E  ;)

Ennenkaikkea ei kannata koskaa hyväksyä ekaa hintaa joka sormuksessa lukee vaan kertoa että esim. on nähnyt muualla saman sormuksen halvemmalla. YLEENSÄ kultaseppä laskee "uuden" hinnan sormukselle ja se voi heittää 200E!

Link to comment
Share on other sites

Guest Lady_Myria

Katsopas minun päikkäristäni sormuksestani kuva. :)

Mulle tulee siis valkokultainen, 3mm leveä ja 2,5 mm korkea, puolipyöreä sormus yhdellä 0.02 ct kivellä. Teetetään tuo ja hintaa on vajaa 300 e.

Link to comment
Share on other sites

Kulta Kamarissa Simonkadulla oli tarjouksessa monta sormusta. Itse ihastuin yhteen oikein kapeaan valkokultaiseen sormukseen jossa oli rivissä 8kpl pinen pientä timanttia. Hinta alennettuna 299, ovh oli mun mielestä 400.  Todella kaunis, ja sopisi hyvin mun leveän valkokultaisen kihlan kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Mun silmään on pistänyt,että Ruotsissa tuntuu olevan hiukan alhaisempi hintataso sormuksissa.Ja siellä halvatkin sormukset ovat aina 18k kultaa,täälläpäin näytettäisiin käytettävän enemmän tuota 14k tavaraa.

Joten jos satutte pistäytymään esim.Tukholmassa niin kannattaa ehdottomasti vierailla kultasepänliikkeissä  :)

Link to comment
Share on other sites

Minä olen välillä miettinyt, että onko se jotenkin "huono" jos vihkisormus on halpa. Että kun menee naimisiin niin pitäisikö olla sellainen 400 euron sormus? Mutta kun minä en halua sellaista! Kaikki ne mallit, joita olen liikkeissä sovitellut ja joista olen tykännyt, on olleet alle 250e. Makuni on vaatimaton  ::) En halua kovin prameaa timanttisormusta, vaan semmoisen pelkistetyn ja siron, kevyen. Mulla onkin tällä hetkellä kaksi hyvää vaihtoehtoa mietinnässä, ja toisen hinta on jotain 77e ja toisen 85 e, 20 % opiskelija-alennuksella. Olin budjetoinut sormukseen noin 200 euroa. Alkuun ajattelin Kalevala Korun sormuksia, mutta kun sovittelin niitä, niin ei oikein löytynyt sellaista joka olisi tuntunut omalta ja sopinut kihlasormukseni kanssa.

Kannattaa käydä liikkeissä katselemassa ja kokeilemassa, ja kurkkia samalla niiden sormusten hintoja joista tykkää :)

Link to comment
Share on other sites

Kalevalakorulla on varmasti tähän hintahaarukkaan sormuksia, ja valinnanvaraakin on. Ja kyllähän kalevalakorullakin on malleja, joissa on timantti jos sellaisen haluaa.

Ja tuo "halvat" on kyl tosi juntti määritelmä, oma kihlasormukseni oli kalevalakorun mallistoa mutta ei se kyl a) opiskelijabudjetissa mikään HALPa ollut eikä näytä halvalta. Jos nyt tajuutte pointin? ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä nyt puhun kaikkien puolesta, mutta emmeköhän tajua pointin :) Ihan tottahan tuo on mitä princecca sanoit.

Ja kiitos kaikille vinkeistä! Itse asiassa oon kyllä kierrelly jo paljon kultasepänliikkeitä, mutta täytyy vielä muutamassa käydä ennen ku lopullisen päätöksen teen. Ja tota tinkimistä täytyy yrittää, oon vähän huono sellasessa... :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tänään käytiin ostamassa minulle huomenlahjaksi sormus, jossa on kolme timanttia tähti-istutuksella: 136e  :o  (muistaakseni on Kultakeskuksen mallistoa)

Katoin niitä samoja vihkisormukseks, mutta sulhon mielestä ne oli niin vaatimattomat (minulle ois käyny ihan hyvin  :-* ), joten minulle tulee vihkiksi rivisormus, jonka hinta oli 350e

Link to comment
Share on other sites

Guest Tikru1981

Heippa, itse olen sitä mieltä, että mulle on ihan sama vaikka se sormus olis suklaamunasta. Sen tunnearvo on mulle mittaamaton. Olen niin simppeli tyyppi, että mulle merkitsee enemmän se sormuksen edustama rakkaus ja avioliitto, kun kuinka paljon se maksoi. Opiskelijahäitä tässä täälläkin puuhataan.. Fakta on se, että täältä et mitään mukaasi saa, joten minulle ainakin monet muut asiat niin paljon arvokkaampia kuin sormus... Mutta en tällä tarkoita sitä, ettei saisi laittaa sormukseensa niin paljon rahaa kun haluaisi mutta itselläni on vähän erilaiset arvot...

Link to comment
Share on other sites

Minä olen välillä miettinyt, että onko se jotenkin "huono" jos vihkisormus on halpa. Että kun menee naimisiin niin pitäisikö olla sellainen 400 euron sormus?  

Tuota, 400e sormus on kylläkin halpa... alle 200 on jo TOSI halpa. Minusta kallis sormus ottais nollan peräänsä, oikein kallis peräti kaksi nollaa.

Opiskelijahäitä mekin järjestetään, mutta sehän ei tarkoita etteikö voitais silti tehdä töitä samalla  ::) Vois noita hinta-asioita ennemmin luokitella jollain muulla kuin opiskelija-kriteerillä.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Kalevalasormukset =) Rakastan useita kalevalakoru malleja ja juuri niistä löytyy SE OIKEA sormus minulle. Hiukan vielä hakusessa... kun ei osaa valita parin mallin välillä, kun ne on niin iiihania!!!

Onneksi ei vielä kauheaa kiirettä, niin on aikaa pähkäillä.

Link to comment
Share on other sites

Guest JohannaAnneli

Vihkisormusta valitessa kannattaa miettiä miellyttääkö sormus myös 20:n vuoden kuluttua. Halvemmat sormukset ovat usein ohut runkoisia ja saattavat muotoutua ajan kanssa mitä erikoisempaan muotoon. Jos budjetti on tosiaan 300 euroa ostaisin itse kivettömän sormuksen, johon sitten joskus myöhemmin, vaikka 10-vuotis hääpäivänä, istutettaisiin timantteja. (Ihana idea, jonka "todella epäromanttinen" isäni keksi äidilleni  :-X)

Itse myös miettisin hääbudjettiin muita säästökohteita kuin sormuksen, koska se on melkeinpä ainoita asioita, joka on käytössä häiden jälkeenkin. En oikein koskaan ole ymmärtänyt morsmaikkuja, jotka satsaavat hääpukuunsa 500-1500 euroa, mutta ostavat sitten vain esim. 300 euron sormuksen. Tämä on tietenkin vain minun mielipide...   ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...