Jump to content
Naimisiin.info

Edulliset sormukset


shine-78

Recommended Posts

Oma kihlani maksoi 40 euroa ja myöhemmin juotettiin toinen samanlainen siihen kiinni, joten kihlasormukseni voisi sanoa maksaneen kaikkineen 80 e. Vihkini maksoi n. 340 e, joten eipä sekään taida yleisen käsityksen mukaan kallis olla. Se on kuitenkin juuri minun tyyliseni, en ole osannut koskaan haaveilla timanteista. Yhdistelmäni on varmasti uniikki ja mielestäni ihana, vaikka hintaa olisi ollut 25 e.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

minun kihlasormukseni maksoi 50e... ja samoin miehen...

ostimme ne siljan laivalta... tiesin vain heti kun oikea osui kohdalle.. :)

en halunnut tavallista, sileäpintaista kihlaa vaan enemmän semmoisen joka on enemmän minua...

ja laivalla se tuli sitten vastaan..pakkohan se oli saada..

Enkä myöskään ole koskaan pitänyt itseäni timanttityttönä, kuvittelin aina että no, vihkisormukseen ehkä korkeintaan kolme timanttia... no kuinka ollakaan, koitin sitten erilaisia sormuksia ja hullaannuin täysin sormukseen joka oli yhtä kapea mitä kihlani ja muutenkin vähän samantyylinen... tosin rivissä 11 timanttia.. ::)  hintakin oli huomattava, mutta alennusten kanssa ihan sopiva... kun vertaa sitten siihen, että monilla menee satoja euroja pelkkään kihlasormukseen.. En tarkoita tätä pahalla :) jokainen saa tehdä niinkuin hyvältä tuntuu ja kun se oikea tulee vastaan niin minkäs teet ;)

makuasioitahan nämä on.. :)

>Mutta kannattaa käydä laivalla ;)

Link to comment
Share on other sites

Kultaiset ei säväytä, valkokultaisiin ei oikein ole rahaa. Titaaniset haluttaisiin, mutta ei tiedä mistä hankkisi. Onko kukaan tilannut Jasmine Jewels-nimisestä nettikaupasta titaanisormuksia? Titaani materiaalina viehättäisi. Jotain tavallisesta poikkeavaa tahtoisimme.

Me tilasimme sulhon kihlan sieltä. Sormus tuli nopeasti ja olemme olleet tyytyväisiä. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä olen nettiä kolunnut ylösalaisin ja tuntuu, etten tule mistään löytämään alle 300e valkokultaista kihlasormusta. Toiveena olisi, että edes jonkunlaista kiveä siihen saisi... kauppoihin en paikan päälle suomessa valitettavasti pääse katsomaan (vielä), niin siksi näin netistä tongin. Olisko kenelläkään antaa mitään vinkkiä tähän toivottomalta tuntuvaan etsintään? En mielestäni ole nirso, "sitä oikeaa" ei vain ole tullut vastaan tuossa hintaluokassa.

Link to comment
Share on other sites

Viime lokakuussa menntii kihloihin espanjan lomalla. Ostettiin sieltä myös kihlasormukset. Kamalan vaikea niitä oli löytää kun ei haluttu kultaisia. Viimein pienestä kultasepänliikkeestä löytyi meille hopeiset sormukset. Maksoivat huimat 11€ kpl  ;D

Tiistaina olivat saapuneet vihkisormukset meidän "lähikauppaan".

Sandbergin valkokultaiset sormukset. Mulle Kuunsiltamalliston 7 timanttinen kapea ja miehelle Aamuruskomallista kapein. Saatiin  15% naapurialennus ja oltiin ehditty tilata sormukset ennen sesongin hintojennousuja. Yhteensä sormukset maksoivat 509€ mikä minusta ei ole paljon.

Lisäksi kauppiaan ystävällinen palvelu ja asenne lämmitti mieltä.  :-X

Link to comment
Share on other sites

en tiiä onko 200e sormus enää halpis, mut saadaan siihen hintaan 4mm keltakultasormus jossa yksi sinisafiiri, halkaisijaltaan 2mm. vuosien saatossa siihen sitten lisätään timantteja ja sinisafiireja :-X tuossa hinnassa tietty kaiverrukset ja kihlan ja vihkin yhteenjuotto :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En tiedä onkos se sopivaa mutta kun minä eikä liiemmin ukkonikaan olla korujen ystäviä niin ollaan ajateltu että kihlasormukseen kaiverrettais hääpäivä myös ja sydän vaa väliin. Olisi siis yhdistetty kihla-/vihkisormus. Kysyin mitä ukko olis mieltä niin nyökkäs iloisena että se kyllä sopisi ::). Jonkun mielestä se ehkä on sopimatonta, tai en tiedä...en ole  niin perehtynyt..mutta se olisi meidän tyylistä ja olisimme tyytyväisiä niin. [smiley=thumbsup.gif]

Kun kuitenkin samaa asiaa ajaa kumpikin sormus, lupaus elää toisen rinnalla... [smiley=vrolijk_26.gif]

Link to comment
Share on other sites

Meilläkään ei satsata siihen sormukseen, vaikka itse aluksi niin ajattelin. Mutta kyllä se mies on tärkeempi kuin sormus ajattelen minä. Mies lupasi maksaa korkeintaa 250 [ch8364], ja olen kyllä löytänyt sillä hinnalla kuvaistoista kivoja sormuksia. Tai sitten ajattelin rttä vois ostaa sellaisen halpissormuksen, mikä näyttää kalliilta, mutta kuitenkaan se ei kestä koko elämää hyvänä. Joten ajateltiin (joku mainitsikin) että sormukseen voi istuttaa lisää timantteja!  ;):D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on myös aika tiukka budjetti, ja sormuksesta näköjään syntyy säästöä kuin luonnostaan :) Sovittiin miehen kanssa n. 200 euron sormuksesta, mutta kun kiertelin liikkeissä katselemassa, olivat kaikkein mieleisimmät sormuksen vieläkin halvempia... Mulla on yksinkertainen maku, ja keltakultainen puolipyöreä 3 mm leveä kihla, enkä halua vihkinikään olevan tämän leveämpi.

Kuvia en tähän hätään löydä, mutta n.150 eurossa ne liikkuivat. Kaikissa oli myös pienenpieni timantti.

Link to comment
Share on other sites

Me mentiin kihloihin vuosi sitten terässormuksilla, jotka noin 10 €/kpl. Tarkoitus oli ensin hankkia hematiittisormukset (5€/kpl), mutta pelkkä kivirinkula murtuu helposti kohlahtaessaan johonkin. Meille sormuksissa oli ja on tärkeintä symbolinen viesti ja siksi vihkisormusten haluamme myös ilmaisevan jotakin arkista ja kestävää. Todennäköisesti sormukset tulevat olemaan terästä, titaania tai platinaa. Ei kiviä. Sulhanen suunnittelee kuvioinnin, jotta sormuksista tulisi henkilökohtaisemmat. Ei olla vielä selvitelty, minkä verran itsesuunnitellun sormuksen toteutus maksaa, mutta jos materiaalina teräs/titaani, olettaisin, että melkolailla halpis-sormuksista silti puhutaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mulle tulee myös ihan tavallinen sormus, ei oikeastaan budjetin takia... vaan meillä on ajatuksena, että joka vuosi päivän seutuun siihen sormukseen lisätään sitten timanttia tai kivi.. miten nyt sitten tykkää. Oisko tässä muillekin ideaa??? Kannattaa vaan ottaa huomioon se sormuksen korkeus ja leveys ostaessa, kysyä myyjiltä että saako siihen laitettua.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mielestäni sormuksen tulee olla juuri sellainen, josta itse tykkää. Ei ole väliä onko kiviä vai ei, jos muuten miellyttää. Jos varaisin pienen budjetin sormukseen, niin panostaisin ehdottomasti siihen, että sormuksen runko on "tukeva" ja kestävä. Niitä kiviä saa aina jälkikäteen istutettua jos haluaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tämä ei ole nyt kenellekään henkilökohtaisesti, mutta nuo "halpis-sormukset", joita esim. Betty1985 laittoi ovat kyllä kaukana hyvästä ostoksesta esim. kihla- tai vihkisormukseksi. Ne ovat pääasiassa rungoiltaa niin ohuita, etteivät kestä jokapäiväistä käyttöä. Useat niistä ovat myös todella epämukavia sormessa, sillä kun materiaalista pihistellään halvan hinnan aikaan saamiseksi, ovat rungot usein koveria sisältä.

Toki on ihan hyviäkin suht halpoja sormuksia olemassa, mutta usein, varsinkin timanttillisten halpojen sormusten kohdalla, on jotain pielessä, joko kivessä ja/tai sormuksen rungossa :(

Link to comment
Share on other sites

Tuommoinen leveämpi sormus on mulle tulossa. Ja se että vaikka siinä nyt ei ole kiviä, niin niitä siihen tosiaan lisätään vuosien saatossa vuosipäivinä. Näin kerroinkin jo aikaisemmin. Sormuksessa on leveyttä ja rungossa paksuutta, että saa ihan kunnon kivetkin sitten. En itsekään nyt ihan halppis-sormusta mitä noissa edellisissä oli ottaisi. Uskon, että tuon kun saa täyteen kiviä, on sormus vallan näyttävä ja erilainenkin tavallansa.

Link to comment
Share on other sites

Jennitys: Sehän nyt on selvä, että aina on syynsä miksi joku maksaa vähemmän kuin toinen. Paikan päällä tutkien OIKEASTI löytää KESTÄVÄN ja EDULLISEN vaihtoehdon. Useimmiten tuo timanttisormuksen edullisempi hinta johtuu yksinkertaisesti timantin koosta. Kyllä kalliimpiakin sormuksia löytyy isolla timantilla, jossa itse runkoon ei olekaan panostettu = ei ole kestävä. Pienenpieni timantti maksaa murto-osan siitä mitä vähän suurempi. Lisäksi edullisemman hinnan syynä voi olla timantin puhtaus esimerkiksi.

Lisäksi edullisempi hinta voi johtua siitä, että materiaali on 14 karaatin kultaa, kun kalliimmat ovat 18 karaatia. Itse valitsin tietoisesti sekä kihlani, että vihkini 14 karaatin kullasta, sillä ne sopivat minun käyttööni paremmin, koska kyse on kovemmasta kullasta.

Ja kyllähän järkikin sanoo, ettei vihkisormukseksi valita sellaista jonka runko on ontto tai koverrettu. Kihlan ja vihkin yhteenjuottaminen on hyvä vaihtoehto jos haluaa vielä lisätä kestävyyttä.

Ei voi yleistää, että kaikki "halpikset" ovat jotenkin huonoja. Minä en olisi yhtään sen varmempi sormukseni kestävyydestä vaikka maksaisin 200 euron sijaan 800 euroa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos. Joo en halunnut aikanaan ihan perussormusta kihlasormukseksi. Ja tuollainen tuli sitten mieleen, että kun miehellä on kihlasormuksena tuo mikä mulle tulee vihkisormukseksi. Miehen sormuksessa tosin on valkokulta ja keltakulta toisinpäin. Vaikka kuvasta ei ehkä huomaa, mutta ne kullat tulevassa vihkisormuksessani ovat mattapintaisia. Eikä tuo nyt ihan halppissormus kuitenkaan ole. Ja kun ne kiviä upottaa, niin keltakullan alta ilmeisesti tulee hieman valkokultaa myös näkyviin, joka korostaa sitten kiveä. Näin ainakin sanoivat liikkeessä, kun ostimme tuon jo valmiiksi. Pikku hiljaa jo jotain ostellaan.. Ei tartte sit kerta heitolla kaikkea maksaa. ;)

Link to comment
Share on other sites

Paikan päällä tutkien OIKEASTI löytää KESTÄVÄN ja EDULLISEN vaihtoehdon

No noista laittamistasi kuvista esim. nuo kultakeskuksen maahantuomat (Kohinoor) mallit (myös ne jotka olit ottanut netanttilasta ja caratian sivuilta) kuuluvat sarjaan keveät rungot. Niitä kyllä asiakkaat yrittävät vähän väliä ostaa vihki- tai kihlasormuksiksi. Itse en niitä kyllä suosittele kenellekään siihen tarkoitukseen. Että eivätpä läheskään kaikki ymmärrä tutkia paikan päällä liikkeessä rungon kestävyyttää, kun silmissä kiiltää vain halpa ja nätti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...