Korukaivos, Tikkurila


Guest Iines76

Recommended Posts

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minäkin kaipaisin tietoa tästä liikkeestä. Huomasin myös mainoksen ja kävin nettisivuilla. Vaikuttaa todella edulliselta vaikka sormuksissa näkyi olevan karaatteja melkoisesti. Olisikohan timantit sitten hieman huonompilaatuisia? Pitää varmaan käydä katsastamassa paikka kun seuraavan kerran käy pääkaupunkiseudulla.

Link to comment
Share on other sites

Mä voin henk. koht suositella liikettä, kyseessä on perheyritys jossa isä ja poika (joka on myös pitkäaikainen ystävämme) ovat molemmat taitavia kultaseppiä.

Omat vihkimme tulevat tilaustöinä tuolta, samoin kuin tulivat ystäväpariskuntammekin sormukset, jotka ovat ihan loistotyötä. (Tämän voin todeta omalla kultasepänalan koulutuksellani ;))

Link to comment
Share on other sites

Aikoinaan Tikkurilassa/Jokiniemessä asuneena käytettiin exän kanssa aina Korukaivoksen palveluita kun vaan jotain koruja tarvittiin. Vuonna 2000 teetin siellä sitten yhden uniikkikorun ja yhtenä ehtona sille, että valitsin kultasepänliikkeeksi juuri tuon kyseisen liikkeen oli se, että kultaseppä suostui vaatimukseeni ettei korusta tehdä kopioita. Koru oli hienosti tehty, hinta edullinen ja olin todella tyytyväinen.

Jokunen kuukausi korun teettämisen jälkeen satuin kulkemaan Korukaivoksen ikkunan ohi ja mikäs siellä ikkunassa komeilikaan! Minun uniikkikoruni.

En enää koskaan asioinut liikkeessä enkä asioi. En myöskään suosittele liikettä sillä olen vaan niin kertakaikkisen tympääntynyt tuohon rikottuun lupaukseen. Että se asiakkaan toivomus ja sepän lupaus painoi sitten noin paljon (=eli ei yhtään mitään).

:-X Päívís

Link to comment
Share on other sites

^ Nyt kiinnostaa, että oliko kyseessä liikkeessä  KÄSIN TEHTY sormus vai tuontisormus? Koska tuontisormuksiin ei sepillä ole sananvaltaa lainkaan. Porukat tuntien ei tuo ole ihan tavallista touhua, sinuna olisin kävellyt liikkeeseen sisään ja tiedustellut miksi näin.

Ymmärrän hyvin tuohtumuksen, mutta aina olisi hyvä muistaa, oli kyseessä mikä tahansa liike, että asiakaspalvelussa(kaan) eivät kaikki aina kaikkea muista.

Link to comment
Share on other sites

Kävin kurkkaamassa kyseisen firman nettisivut. Kylläpä tosiaan on edulliset hinnat! Huomioni kiinnittyi erityisesti rivisormukseen (yht. 0,50 w/vs), jonka hinta oli 690 euroa.  :o(nopealla googletuksella löysin samantapaisen sormuksen Kulta-Kamarin sivuilta hintaan 2390 euroa...)  

Itse en ole tosin tällä hetkellä vailla sormusta, vaan hakusessa on paikka, jossa teettäisin erään riipuksen. Siitä syystä kaipailisin enemmän tietoa kyseisen firman (teetätys)palveluista.

Link to comment
Share on other sites

^ Nyt kiinnostaa, että oliko kyseessä liikkeessä  KÄSIN TEHTY sormus vai tuontisormus? Koska tuontisormuksiin ei sepillä ole sananvaltaa lainkaan. Porukat tuntien ei tuo ole ihan tavallista touhua, sinuna olisin kävellyt liikkeeseen sisään ja tiedustellut miksi näin.

Ymmärrän hyvin tuohtumuksen, mutta aina olisi hyvä muistaa, oli kyseessä mikä tahansa liike, että asiakaspalvelussa(kaan) eivät kaikki aina kaikkea muista.

Kyseessä oli isäni uniikkikoru josta halusin kopion ja liike suostui sen tekemään. Nimenomaan sovittiin ettei siitä tehdä muottia jonka perusteella korua voidaan myöhemmin myydä muillekin mutta kuinkas kävikään, ei niitä sitten kiinnostanut se lupaus enää sen jälkeen kun koru oli tehty ja rahastettu.

Ja tässä tapauksessa ei ole mistään muistamisesta kyse vaan jos he olisivat pitäneet lupauksensa eivätkä olisi tehneet muottia isäni korusta, ei sellaista korua nyt yksinkertaisesti voisi olla heillä myynnissä. Toki he olisivat voineet itse tehdä muotin jolloin koru olisi samankaltainen mutta ei täsmälleen samanlainen niinkuin tässä tapauksessa. Huijaus mikä huijaus.

Niin ja kyse ei ole sormuksesta vaan riipuksesta.

:-X Päívís

Link to comment
Share on other sites

^ Sinuna kävisin selvittämässä asian ennenkuin alkaisin hutkia ketään. Käy kysymässä miksi näin; onko kyseessä tosiaan muotin teko uniikkikorustasi (jolloin olet oikeutettu korvauksiin) vai ikävä sattuma. Painotan jälleen kerran sitä, ettei tuollainen tahallinen toiminta ole yhtään ko perheen tapaista ja siksi toivoisin sinun selvittävän asian ennenkuin haukkuvan heitä näinkin isolla foorumilla.

Ja jälleen sanon, että olen tosi pahoillani tuosta, harmittaa takuulla.

Link to comment
Share on other sites

Tapahtuneesta on jo niin monta vuotta etten todellakaan jaksa lähteä enää sinne kyselemään yhtään mitään, saati vaatimaan mitään korvauksia. Mitäänhän ei paperille sovittu, ainoastaan suullisesti ja tyhmänä luotin liikkeen lupaukseen. Asia ois pitänyt hoitaa heti sillon mutta kun vitutus meni järjen edelle. Mulle on oikeastaan ihan sama mikä selitys niillä enää on. :P Olisivat edes odottaneet tyyliin vaikka vuoden tai jotain ennenkuin länttäsivät tekemänsä kopiot ikkunaansa, olisin hyvällä tsägällä saattanut jo olla muissa maisemissa.. ::):P

En mä tässä ketään hutki tai hauku. Kysyttiin kokemuksia ja kerroin omani. Se lienee sallittua? Vai onko niin, että pelkästään positiiviset kokemukset on sallittua kertoa? 8-)

Kiitos pahoitteluista, vaikkei sulla olekaan mitään tekemistä tapahtuneen kanssa.

:-X Päívís

Link to comment
Share on other sites

Tää asia kiinnostaa nyt ihan ammatilliseltakin pohjalta kun lähes valmis kultaseppä (tosin koulun keskeyttänyt) itse olen...

Tottakai kannattaakin kertoa tapahtuneesta, mutta lähinnä sitä toivosin ettet suoraan syyttäisi kopion tekemisestä, koska ikinä ei tiedä, teko saattaa olla ihan tahatonkin, asia on vaan unohtunut tai jotain. Näin sanoisin vaikkeivat olisikaan tuttuja ihmisiä.

Ja edelleen kiinnostaa olivatko ne liikkeessä tehtyjä ja siitä on varma tieto (tyyliin vieressä lappu: "liikkeen käsityötä")?

Mutta vastaisuudessa (ihan kaikille), jos tällaista tapahtuu missä tahansa, on syytä asia selvittää saman tien, jotta asia selviää ja kenellekään ei jää paha maku suuhun. harmillisia juttuja nää on aina... :-/

Link to comment
Share on other sites

kullannuppu2364, mä alan nyt pikku hiljaa jo hermostua tähän jankkaamiseen. :P Olen ne asiat, jotka tiedän, kertonut. Olet sikäli oikeassa, että enhän minä tiedä ovatko he itse tehneet sen ikkunassa näkemäni riipuksen vai kenties hankkineet jostain mutta ei tässä nyt mikään einstein tarvitse olla tajutakseen, että kyllähän se nyt harmittaa kun olet korun käynyt teettämässä ja silloin on tuotu esille ettei sitä saa kopioida ja sitten hetkeä myöhemmin on liikkeen ikkunassa vastaava koru (ilman yhtä timanttia tosin) myynnissä. :P Ainakin siis idea oli kopioitu tai sitä käytettiin ja kun se vielä sattui niin sopivasti samoihin aikoihin sen korun teettämisen kanssa niin pistäähän se miettimään.

Mä olen nyt sanottavani sanonut. Alunperin kysyttiin kokemuksia ko. liikkeestä. Tässä on yksi mun kokemukseni. Toki mä olen saanut liikkeessä hyvääkin palvelua, silloin kun ko. liikkeen palveluita vielä käytin. Mulle on aivan sama mikä selitys liikkeellä ehkä tälle kaikelle olisi sillä tänä päivänä tätä korua saattaa olla myynnissä vaikka missä, on tästä nimittäin niin paljon tullut näiden vuosien aikana kyselyitä. Ihmiset usein, minä ainakin, toimii pitkälti omien kokemusten pohjalta. Mulla on liikkeestä huono kokemus ja se aiheutti mun kohdalla sen etten enää halua ko. liikkeen palveluita käyttää. Ja koska kokemuksia kysyttiin, kokemukseni myös kerroin.

Kiitos vielä kiinnostuksesta! :-* Olisipa tää palsta ollut pystyssä vajaa 8 vuotta sitten kun toivuin vitutuksesta, olisin tämän ketjun innoittamana jopa saattanut mennäkin selvittämään asian. :P

:-X Päívís

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

^ Sanon uudemman kerran minäkin että hienoa että kerroit kokemuksen. Tuli vaan tarve saada selvittää asia kun ei tosiaan heidän tyylistä toimintaa ole... Ja jotenkin en saanut tekstistäsi irti ja siksi kysyin samoja asioita. Ymmärrän hyvin että harmittaa varmaan edelleen aika pirusti ja että joku utelus vielä jankkaa ja kyselee... :P Sori siitä jos toin ikäviä muistoja esiin.

Mä tulen tänne itsekin kertomaan sitten millaiset tuli sormuksista, tässä lähiaikoina pitäisi mennä vähän funtsimaan et millaiset... :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Tulin tänne kehumaan Korukaivosta. Kävin siellä tänään ja palvelu oli todella ystävällistä, eikä sitä tarvinnut kauan odotella. Sormuskin löytyi saman tien liikkeen omasta mallistosta ja vielä edullisesti. Tulen tästä lähtien ostamaan kaikki koruni sieltä  :)

millaisen sormuksen ostit??

mä olisin kiinnostunu yhdestä sormuksesta,joka on ensimmäisenä siinä sormusrivissä joka tulee kun menee heidän sivuilleen.onko kenelläkään sellaista sormusta???

mies lähtee kuukauden päästä helsinkiin ja aikoo käydä katsomassa ko.sormusta.aika suurella todennäköisyydellä lähdetään hakemaan sitä sieltä. :-X

täällä yhdessä liikkeessä melkein samanlainen maksaa 1420e,enkä haluaisi niin paljon maksaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...

Lisää kokemuksia Korukaivoksesta? Erityisesti teetätyspalvelusta. Jotenkin noi edulliset hinnat laittaa epäilyttämään... Mitenhän liike voi myydä samankaltaisia sormuksia niin paljon halvemmalla kuin jossain muussa liikkeessä? Saahan tuolta timanttituotteille aitoustodistuksen mukaan?

Link to comment
Share on other sites

Itse teetätin oman vihkini heillä ja palvelu toimi loistavasti. Sormuksesta tuli juuri sellainen kuin halusin, vaikka mikään erikoinenhan tuo ei ole, ja hinta oli sopiva. Vihkini mukaan sain todistuksen, jossa on kerrottu millaisia timantteja sormuksessa on (koko, laatu ja väri). Kuva vihkistäni löytyy päikkyni etusivulta :)

Heidän omille timanttikoruillehan tulee sitten kaupan päälle ilmainen vuosihuolto eli joka vuosi voi heillä teetetyn tai heidän omaa mallistoa olevan sormuksen viedä heille ja he huoltavat sen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

En osaa tuohon hintatasoon vastata kyllä mitenkään. Tekiskö ne koruja itse niin paljon että voivat pitää hinnat alhaalla.

Me käytiin eilen varaamassa sieltä sormukset, kun mies hävittänyt kihlansa, niin ostettiin uusi ja minulle tietty oma uusi vihki :) Valitsin ihanan sepän itse tekemän sormuksen timantilla. Romukullan ja alennusten kanssa maksettiin molemmistä sen verran kuin mun sormus olis maksanut pelkästään. Toukokussa käydään ne noutamassa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...