Korukaivos, Tikkurila


Guest Iines76

Recommended Posts

Guest Hillankukka

Noniin, työkeikat vei pk-seudulle ja tuli käytyä Korukaivoksessa parikin kertaa. Sieltähän se sormus sitten löytyi, ja sellaiseen hintaan, mistä kotikaupungin liikkeissä sais vaan haaveilla.

Hyvä palvelu - toimi niin paikan päällä, puhelimitse, mailitse kuin postitsekin. Sormus on kotona ja odottaa päivää 11.11.11. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kävinpä minäkin kyseisessä liikkeessä, mutta petyin :( Ainakin liikkeessä olevien sormusten timantit olivat ihan selkeästi kellertävämpiä kuin muissa liikkeissä (samalla väri- ja puhtausluokituksella olevilla timanteilla). Valaistuksestakaan tämä ei johtunut, sillä kihlani timantti (samaa laatua kuin siellä katsomani sormusten timantit W/vs-si) säihkyi liikkeen valaistuksessa paljon puhtaamman värisenä heidän timanttisormuksiin verrattuna.

Palvelu kyllä pelasi, että ainakin siitä pisteet :)

//muoks.typot

Muokattu: , käyttäjä: Kitty*
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

enemmän kuin tyytyväisenä istun tässä tänään haettu teetetty sormus Korukaivoksesta. En voi valittaa pienimmästäkään yksityiskohdasta, alusta asti jopa palvelu on ollut parasta jota mistään tähän asti kiertämistäni liikkeistä olen saanut.

Oma sormukseni teetettiin omasta valkokullasta. Ideoita oli muttei mitään valmista suunnitelmaa, ja liikkeessä kerrottiin, ohjattiin ja torpattiin jos ideani jostain syystä ei toimisi, ja perusteltiin torppaus kohteliaasti. Omat kiveni ovat wesselton-väriset eli kolmanneksi kirkkain luokitus. Puhtaus on vs-luokkaa eli Hyvin pieniä sulkeumia. Hinta oli tonnia halvempi (tokikin omalla valkokullalla hinta aleni 200-300€) kuin muissa liikkeissä joku lähelle vastaava. Silti en kymmeniä liikkeitä kierrettyäni ja netissä surffattuani ole samanlaiseen sormukseen törmännyt, vaikka se yksinkertainen onkin.

En voi kuin lämpimästi suositella, takuulla asioin siellä uudelleenkin :blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aivan mahtavaa palvelua! Teetätin oman vihkisormukseni Korukaivoksessa sepän oman malliston sormuksesta mutta lisäsin siihen valkokultaa. Sormuksesta tuli hieno! Kannan ylpeästi lopun elämääni, vuosittain täytyy muistaa vaan viedän huoltoon joka Kuuluu hintaan. Ja halvalla lähti, samankaltainen sormus ketjuliikkestä huom. kalliimpi

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Minäkin ihastuin korukaivoksen töihin! Huomasin ilmoituksen jossakin häälehdessä, ja kävin jo n. 4kk ennen häitä katselemassa ja keskustelemassa sormuksista. Mieleni muuttui varmaankin 5 kertaa tämän 4kk aikana, ja vielä viikkoa ennen häitä vaihdoin mallia. Täytyy todellakin sanoa, että kultaseppä oli erittäin kärsivällinen ja ystävällinen mielenmuutoksistani huolimatta.

Lopputuloksena sain unelmieni sormuksen, 0.35 ct kolmella timantilla, murto-osa hinnasta, mitä jonkun merkkikorun olisi ollut. Tästä myös ainakin tietää, että kotimaista käsityötä :). Materiaalina veimme oman, vanhan kultaisen sormuksen. Olen niin onnellinen, että päädyttiin juuri tähän koruliikkeeseen ja kultaseppään. Jatkossa aion ostaa kaikki koruni sieltä, koska huomasin myös kohtuuhintaisia korviksiakin olevan tarjolla. En voi siis muuta kuin suositella! Ja ainakin minun silmääni timantit todellakin säihkyivät ja vaikuttivat kirkkailta.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Mun kihla ostettiin täältä. Sormus itsessään on tehty kauniisti, mitä nyt istutusosan juotossaumat vähän näkyvät (toisaalta kultaseppäopiskelijana katson tuota eri tavalla kuin muut...). Palvelu oli hyvää ja hintataso erittäin kilpailukykyinen.

Iso miinus kuitenkin tulee kaiverruksesta, vaikka seppä sen käsin tekikin. Kaiverrushan pitäisi tehdä kaivertimella, mutta tämäpä on tehty poralla! Kaiverrus on välttävä, ja se meneekin uusittavaksi asiansa osaavalle kaivertajalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Kävin tammikuussa ostamassa tulevan vihkisormukseni Tikkurilan Korukaivoksesta. Palvelu oli todella erinomaista, paikalla oli todella osaava myyjä sekä itse kultaseppä. Sormus oli ehkä (?) Saksasta tuotu valmismalli, ja hintaan kuuluu kaiverrus ja vuosihuolto. 

 

Onnistuin vielä hukkaamaan kihlasormukseni tässä välissä. :( Ajattelin käydä Korukaivoksessa sen kultasepän puheille, joskos hän keksisi aika erikoiselle sormukselle jonkin kivan kaverin. :) 

 

Suosittelen käymään paikan päällä, koska heidän nettisivunsa eivät ainakaan itseäni vakuuttaneet. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Sekä minun, että sulhoni kihlat ovat teetetty Korukaivoksessa. Oma sormukseni on Korukaivoksen omaa mallistoa ja sulhoni sormus puolestan teetettiin omien toiveiden mukaisesti. Molemmista sormuksista tuli juuri sellaisia kuin toivoimmekin ! 

 

Senpä vuoksi vihkisormukseni on myös nyt tilattu Korukaivoksesta odottamaan hääpäiväämme. En voi muuta kuin suositella kyseistä paikkaa.  Olemme saaneet kaikilla kerroilla todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua  ja liikkeessä on miellyttävä asioida. Kuten aiemmin on jo  mainittu niin kaiverrus kuuluu hintaan, samoin kuin sormusten vuosittainen huolto, joka on mielestäni suuri plussa. Muutenkin liike on varsin kohtuuhintainen ja  ainakin itse mielummin kannatan perheyitystä kuin ketjuliikettä. 

 

Netissä näkyy vain todella pieni osa korukaivoksen valikoimasta joten, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan liikkeessä! 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Olen nyt kaksi kertaa huollattanut ja puhdistuttanut sormukseni Korukaivoksessa, ja sen kun tekee kerran vuodessa, Ilmaiseksi, niin saa sormukselleen ikuisen takuun. Mun timantit säihkyy edelleen, ja kuten kerroin, oli kolmannesta laatuluokasta 0,7caraattia. Kysyin vastaavaa sormusta 0,6c ja 1/3 kapeampana samanlaisena valkokultaisena, hinta 3800€... Omalla valkokullalla mun sormus maksoi 1800€ joten Melkoinen Ero. Ja edelleen olen enemmän kuin tyytyväinen palveluun. Vielä kun saisi aikaiseksi naimisiin asti mennä niin olisi hyvä syy mennä teettämään pari tälle nykyiselle :D

Link to comment
Share on other sites

Kävin tänään Korukaivoksessa ja olen todella iloinen, että menin. Olen käyny useammassa pk-seudun Timanttiset, Kultajousi ja Laatukoru-liikkeissä ja jokaisessa niissä oli nättejä nuoria tyttöjä myyjinä. Vain Kultakaivoksessa tapasin itse kultasepän, joka todella tiesi asiansa ja sain suoraan tarkkaa tietoa eri uniikkimalleista. En siis dissaa niitä nuoria tyttöjä, mutta he sanoivat aina, että pitää jutella kultasepälle, toisin sanoen he osaavat myydä vain bulkkisormuksia.

Liike itsessäänhän on vähän vanhahtava, eli jos haluaa sen sormuksenoston jonain tosi fiininä juttuna, niin ehkä joku Tillander sopii paremmin. Itselleni tärkeää on tukea suomalaista käsityötä, vältän ketjuliikkeitä muutenkin. Nyt sitten arvon mielessäni minkä sormusken valitsen heidän omasta mallistosta, oli useampi hyvä vaihtoehto ja teettäminenkin pysyisi budjetissa.

Muokattu: , käyttäjä: Fredrika
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Kävimme ketjun kommenttien perusteella täällä ja olimme molemmat todella vaikuttuneita. Halusin vartavasten tulla kiittämään ketjua, sillä heistä ei juuri netissä kirjoitella (enemmänkin pitäisi). Mieletön ja ystävällinen palvelu sekä upea valikoima. Aivan eri tasoa kuin esimerkiksi Helsingin keskustan myymälöissä, sen takia turhauduimmekin ja lähdimme pienelle päiväretkelle Tikkurilaan.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...